Çok mu hızlıyım?

başörütlüler içemez diye bir kural yok,tıpkı açık olupta içmeyenler olduğu gibi...
sen başörtüyüm dıye belirtmen sanki bana bıraz başörülüler bunları yapıyor dıyen bır fake gibi geldın,neyse eğer öle değilse,fren patlamış bacım,sen anca bır duvara toslayınca ayılırsın...yanı ne demek muhafakarlar cinsellık bastırılmış falan,muhafazakar olmayıpta edebınde kendını bile içmeyen,açık gezipte cinselliği yaşayamayan bir sürü hanım var,bırakın bu sınıflandırmayı,açık yatar,kapalı yatmaz,açık içer,kapalı içmez
ve arkadaşlar dmeiki sarhoş kapalı görseler kapalılara bak denmesın falan,yaa sırf şu lafı mıllet demesın dıye ise hay senın başörtüne derim,Allah demesın dıye düşün ne yapacaksan...

ailemle hiç anlaşamıyorum hoş anlatsam da bu defa belki iş hayatıma da okul hayatıma da engel olacak,arkadaşlarımla görüşmemi istemeyip evden çıkarmayacaklar.O nedenle hiç bilmemeleri daha iyi..
aslında beni çok düşünüp üzerime düşüyorlar.
ama sanki hayatım da kötü giden herşeyden onlar sorumluymuş gibi tahammül edemiyorum onlara anneme babama kardeşlerime..
annemi bazen günlerce aramıyorum,yanına gitmiyorum yakın olmamıza rağmen çünkü beni didikliyor.Bende buna tahammül edemiyorum.
Ben onunla bunu yaşarken evleneceğini bilmiyordum meğer benimle görüşürken evlilik hazırlığı yapıyormuş.
ama bu şekilde daha nasıl devam edeceksin .. şuan bence en büyük problemin güven ait olma.. sevilme duygusu.. ailendende bunu göremiyorsun.. yada görmek istemiyorsun.. diyorumya ne alkolun ne basındaki örtüyü açmak istemen ne yaşadığın cinsellik bizi ilgilendirmez.. mesele sadece senin kendine zarar vermen... hepimiz az sonra çekilip gidecez..
sakinleş... dikkat et.. güzel bak hayata.. mutlu ol.. başınımı açmak istiyorsun aç.. kimse ilgilendirmesin seni..en fazla iki gün konuşur insanlar sonra unutur gider.. ama sen mutlu ol.. sadece mutlu..
o beraberlik olayına gelince seni yargılamadım senin o an nasıl bir duygu yaşadığın aşikar sadece o adama kızdım..

Buna ben de katiliyorum. Alkole ihtiyac duymak ya da siginmak cok yanlis.

Kardes toplum baskisindan baska derdin yok ki, niye siginacaksin?? Bak ne guzel seni seven bir herif de var, hayatjn gayet guzel. Ben 28im evde kalma senfonisi caliyorum, sen alkolik olacaksan ben oleyim:)))
güldürdün beni çok alemsin:)
evet şimdiki erkek arkadaşım iyi biri sıkıntı yok..
aslında herşey yolunda gibi ama değil işte :KK43:
yaa zaten belirli bir sebebi yok ki
iyi olduğum anda bile birden kederlenip bunalıyorum gecenin bir saatinde arkadaşımı arayıp bana içki getirmesini söylüyorum evde içiyorum..
çünkü birden ve hızlı başladığımdan bazen çabuk sarhoş oluyorum..
dışarda içmiyorum dediğim gibi bu kadar hata yapıyorum ama ben türbanlıyım!!
zaten bu saçmalıklarım acıtıyor canımı dengede duramıyorum.
midem dünden beri çok yanıyor bedenime eziyet ediyorum.umarım geçicidir bu hallerim
herşey bir yana alkolden ölmek istemem :KK43:

başörütlüler içemez diye bir kural yok,tıpkı açık olupta içmeyenler olduğu gibi...
sen başörtüyüm dıye belirtmen sanki bana bıraz başörülüler bunları yapıyor dıyen bır fake gibi geldın,neyse eğer öle değilse,fren patlamış bacım,sen anca bır duvara toslayınca ayılırsın...yanı ne demek muhafakarlar cinsellık bastırılmış falan,muhafazakar olmayıpta edebınde kendını bile içmeyen,açık gezipte cinselliği yaşayamayan bir sürü hanım var,bırakın bu sınıflandırmayı,açık yatar,kapalı yatmaz,açık içer,kapalı içmez
ve arkadaşlar dmeiki sarhoş kapalı görseler kapalılara bak denmesın falan,yaa sırf şu lafı mıllet demesın dıye ise hay senın başörtüne derim,Allah demesın dıye düşün ne yapacaksan...
söyledikleriniz çoook doğru .. bende dedim genel bir yargı oluşuyor diye.. siz iyi niyetlisiniz ama her anı olay yapmaya çalışan okadar insan varki.. yaftalamaya zarar vermeye çalışan.. yazık.. millet demesinden ziyade artık örtüye laf gelmesin derdindeyiz çoğumuz..

Ben onunla bunu yaşarken evleneceğini bilmiyordum meğer benimle görüşürken evlilik hazırlığı yapıyormuş.

evlenecegim sonu yok demiş buna ragmen kendinin istedigini yazmıştın.bence sen bir umut evlenmez diye dusunmussun.bunu dusunurken cinselliğin etkili olacagını umut ettin, umdugunu bulamadın.erkenden yapılan yanlış evlilik yanlış arkadaş cevresi ve alkol senin erkeklere olan zaafından kaynaklanıyor.cinsel bir açlık içindesin.

fake falan değilim
buraya konu açmama sebep 2 konu var
birincisi başörtümle alkol almam beni çok rahatsız ediyor ama engelleyemiyorum
ikincisi hızlı ilişkilerim yorumlarımda da belirttim zaten
kimse beni ilgilendirmiyor
şuan yeryüzünde bunu bir tek yapan benmişim gibi iğreniyorum kendimden emin olun

fake falan değilim
şuan yeryüzünde bunu bir tek yapan benmişim gibi iğreniyorum kendimden emin olun
bence öğle düşünme açık olupte senin yaşadıklarını yaşayan nice kadın var vede gayet norma bi hayat sürüyorlar

evlenecegim sonu yok demiş buna ragmen kendinin istedigini yazmıştın.bence sen bir umut evlenmez diye dusunmussun.bunu dusunurken cinselliğin etkili olacagını umut ettin, umdugunu bulamadın.erkenden yapılan yanlış evlilik yanlış arkadaş cevresi ve alkol senin erkeklere olan zaafından kaynaklanıyor.cinsel bir açlık içindesin.
cinsel açlık mı? hiç öyle olduğumu sanmıyorum
zira öyle olsaydı daha çok kişiyle beraber olmuş olurdum değil mi?
zaten ilşkilerimin bitmesinin en büyük nedeni boşanmış olduğum için midir bilmiyorum ama beraber olmak istemeleriydi.

fake falan değilim
iğrenecek birşey yok öncelikle,ve çevrem kaldırmaz dıye başını açmaman daha vahım,bak sana bişey dıyeyeım,sen bir hafta açık gez,sonra öle bir örtünürsünki,bir dahda açmazsın,git bi tatıle,aç orda bak bakalım ne hissetcen...hiç açık gezdınmı bılmıyorum,

cinsel açlık mı? hiç öyle olduğumu sanmıyorum
zira öyle olsaydı daha çok kişiyle beraber olmuş olurdum değil mi?
zaten ilşkilerimin bitmesinin en büyük nedeni boşanmış olduğum için midir bilmiyorum ama beraber olmak istemeleriydi.

öyle ya da böyle karşı tarafa ihtiyaç duyuyorsun belki yaştan.etrafta ailen var belki çok daha iyi bayan arkadaşlar bulabilecekkken sen hep diğer türlüsüne yakınlık duyuyorsun.herkes bu türden şeyler yaşar diyenler çok yanılıyor.

güldürdün beni çok alemsin:)
evet şimdiki erkek arkadaşım iyi biri sıkıntı yok..
aslında herşey yolunda gibi ama değil işte :KK43:
yaa zaten belirli bir sebebi yok ki
iyi olduğum anda bile birden kederlenip bunalıyorum gecenin bir saatinde arkadaşımı arayıp bana içki getirmesini söylüyorum evde içiyorum..
çünkü birden ve hızlı başladığımdan bazen çabuk sarhoş oluyorum..
dışarda içmiyorum dediğim gibi bu kadar hata yapıyorum ama ben türbanlıyım!!
zaten bu saçmalıklarım acıtıyor canımı dengede duramıyorum.
midem dünden beri çok yanıyor bedenime eziyet ediyorum.umarım geçicidir bu hallerim
herşey bir yana alkolden ölmek istemem :KK43:

Arkadaşınıza tembihleyin, ne kadar istersem isteyeyim getirme diye. İçmek keyif için yapıyorsanız güzel, böyle kendinizi içinde kaybetmek için çok tehlikeli bir şey.
Evde içilmez değil, içilir. Bunalıp içilmez değil, içilir. İşin kritik noktası karşı koyamıyor olmanız. Öyle işten yorgun geldim, dizi izlerken bira içeyim değil sizinki. Frenlemezseniz, içinde olduğunuz psikolojik durumun da etkisiyle farklı yerlere kayar.

Mide ağrınız geçer. Ben geçen haftasonu iki gün üst üste fazlaca içtim, pazartesi öğlene kadar midem kötüydü. Üstüne gitmeyin midenizin, ara verin içmeye, toparlar.

8 ay çok uzun bir zaman değil alkol almak yada biriyle birlikte olmak kınanacak şeyler değil ama ben özellikle kadınların sevgiliden,nişanlıdan eşten ayrıldıktan sonra hemen birilerini hayatına almalarını doğru bulmuyorum. Sıkıntılı üzüntülü bir süreçden geçtikten sonra biraz kendiyle kalıp hayatını belli bir düzene koyup bir ilişkiye adım atmak daha sağlıklı olacaktır diye düşündüğümden. Haa tabi b u arada aşkın ne zaman kapımızı çalacağını bilemeyiz o ayrı.

Arkadaşlar
Sosyal bir hayatı olan kadınım kimse bana birşeyi zorla yaptıramaz.Sorunda bu zaten aileme ve çevreme yanlış gelen işleri yapmam ve çoğu zaman bundan rahatsızlık duymamam.Duyduğum bir anda da buraya konu açtım,yani sonu yok reflüm var sigara da kullanıyorum ve alkol..Dini boyutu da bir tarafa sağlığımdan olacağım böyle giderse..
Bu ben değilim kendime yakıştıramıyorum büyüdüğüm çevre,aldığım eğitim ve sonuç..
kendini bırakmış,hayattan hiç bir beklentisi olmayan ben!

X