3,5 yaş çok küçük nasıl cesaret ettin diyen cahil insanları boş verin derim.. annelik evhamlı olmak demek galiba yok benim de sizden farkım3.5 yas cocugum devlet anaokuluna gidecek yarim gun... sinif ust kattaymis. cocuk korumasi yok disardan gordum pencerelerde. müdür yardimcisi merak etmeyin yarım yani ustten aciyor ogretmenlerimiz dedi birde cocuklarin cami acmamasi icin pencere onunde kilit var dedi. evham yaptım bu konuda acayip hassasım. okula gitsin istiyorum evde ne yapiyorki benle yavrum arkadaslari olsun oynasin egitim gorsun diye.. kimisi daha küçük sen nasil cesaret ettin diyorlar canım sıkılıyor böyle duyunca. su cam balkon konusunda acayip takıntılıyım her gittigim yerde gitmeden once kafama takmaya başlıyorum camı pencereyi acik mi yok hemen bakayim hatta kapatsam bile baska cocuk oynarken aman acar bide. kuruyomda kuruyom.
3.5 yas cocugum devlet anaokuluna gidecek yarim gun... sinif ust kattaymis. cocuk korumasi yok disardan gordum pencerelerde. müdür yardimcisi merak etmeyin yarım yani ustten aciyor ogretmenlerimiz dedi birde cocuklarin cami acmamasi icin pencere onunde kilit var dedi. evham yaptım bu konuda acayip hassasım. okula gitsin istiyorum evde ne yapiyorki benle yavrum arkadaslari olsun oynasin egitim gorsun diye.. kimisi daha küçük sen nasil cesaret ettin diyorlar canım sıkılıyor böyle duyunca. su cam balkon konusunda acayip takıntılıyım her gittigim yerde gitmeden once kafama takmaya başlıyorum camı pencereyi acik mi yok hemen bakayim hatta kapatsam bile baska cocuk oynarken aman acar bide. kuruyomda kuruyom.
Merdivenlerden inerken de biri çarpar arkadan yuvarlanır gider çocuk, lavaboda yerler ıslak oluyor genelde ayağı kayıp başını da çarpabilir. Yemek yerken soluk borusuna yemek kaçabilir. Biri yüzüne gözüne kalem atabilir3.5 yas cocugum devlet anaokuluna gidecek yarim gun... sinif ust kattaymis. cocuk korumasi yok disardan gordum pencerelerde. müdür yardimcisi merak etmeyin yarım yani ustten aciyor ogretmenlerimiz dedi birde cocuklarin cami acmamasi icin pencere onunde kilit var dedi. evham yaptım bu konuda acayip hassasım. okula gitsin istiyorum evde ne yapiyorki benle yavrum arkadaslari olsun oynasin egitim gorsun diye.. kimisi daha küçük sen nasil cesaret ettin diyorlar canım sıkılıyor böyle duyunca. su cam balkon konusunda acayip takıntılıyım her gittigim yerde gitmeden once kafama takmaya başlıyorum camı pencereyi acik mi yok hemen bakayim hatta kapatsam bile baska cocuk oynarken aman acar bide. kuruyomda kuruyom.
Bizim lisede bile pencere kilidi var, az aciliyor. Öğretmenlerde anahtar var çok sıcak ya da havasız olursa kendimiz açıyoruz. Ana okullarında öğretmenlerin teneffüsu yok zaten, hep sınıfta oluyorlar. Ama benim de 3,5 yaşında, ben bu yıl özele verip seneye devlete vereceğim. Çalıştığım için tam gün vermem gerekiyor.3.5 yas cocugum devlet anaokuluna gidecek yarim gun... sinif ust kattaymis. cocuk korumasi yok disardan gordum pencerelerde. müdür yardimcisi merak etmeyin yarım yani ustten aciyor ogretmenlerimiz dedi birde cocuklarin cami acmamasi icin pencere onunde kilit var dedi. evham yaptım bu konuda acayip hassasım. okula gitsin istiyorum evde ne yapiyorki benle yavrum arkadaslari olsun oynasin egitim gorsun diye.. kimisi daha küçük sen nasil cesaret ettin diyorlar canım sıkılıyor böyle duyunca. su cam balkon konusunda acayip takıntılıyım her gittigim yerde gitmeden once kafama takmaya başlıyorum camı pencereyi acik mi yok hemen bakayim hatta kapatsam bile baska cocuk oynarken aman acar bide. kuruyomda kuruyom.
aliyorlar 36 yastan itibaren. gerci hepsi degil ama arastirmak lazim mutlaka sizinde cevrenizde alan vardir.3.5 yaş devlet anaokulları aliyormubilmiyordum önceden en az 5 yaşi alıyorlardı.benimkide 3.5 yaşında faaliyet çocuğu aslında tam yaşları gerçekten vermek gerekiyor bende bilmiyorum evhamliyim.birde 1.5 yaşında çocuğum var benim için belki daha iyi olacak bir düzene girecek ama bende kıyamıyorum daha küçük diyorum yok birakicam bensiz bişey olursa diyorum ama bunların sonu yok rahat olmak lazım biraz
Zaten siz kendiniz kuruyorum demişsiniz bence kendinizdeki asiriligin fatkindasiniz. Başkasından yok canım normal demesini bekliyorsunuz.3.5 yas cocugum devlet anaokuluna gidecek yarim gun... sinif ust kattaymis. cocuk korumasi yok disardan gordum pencerelerde. müdür yardimcisi merak etmeyin yarım yani ustten aciyor ogretmenlerimiz dedi birde cocuklarin cami acmamasi icin pencere onunde kilit var dedi. evham yaptım bu konuda acayip hassasım. okula gitsin istiyorum evde ne yapiyorki benle yavrum arkadaslari olsun oynasin egitim gorsun diye.. kimisi daha küçük sen nasil cesaret ettin diyorlar canım sıkılıyor böyle duyunca. su cam balkon konusunda acayip takıntılıyım her gittigim yerde gitmeden once kafama takmaya başlıyorum camı pencereyi acik mi yok hemen bakayim hatta kapatsam bile baska cocuk oynarken aman acar bide. kuruyomda kuruyom.
Anaokulu çocuğu sınıfıninda üst katta olması normal değil ama bencede küçükler daha zor çıkar vs.vs.benim bildiğim sınıf büyüdükçe üst katlara çıkar .konu sahibinin genel takintisini elbet bilemeyiz ama bu açıdan dusunmesi normal geldi banaZaten siz kendiniz kuruyorum demişsiniz bence kendinizdeki asiriligin fatkindasiniz. Başkasından yok canım normal demesini bekliyorsunuz.
Malesef bende sizin gibiyim. Cam balkon korkulu ruyam. Bı yere gitsem tetikteyim acaba acikmidir yada acarlarmi diye .3.5 yas cocugum devlet anaokuluna gidecek yarim gun... sinif ust kattaymis. cocuk korumasi yok disardan gordum pencerelerde. müdür yardimcisi merak etmeyin yarım yani ustten aciyor ogretmenlerimiz dedi birde cocuklarin cami acmamasi icin pencere onunde kilit var dedi. evham yaptım bu konuda acayip hassasım. okula gitsin istiyorum evde ne yapiyorki benle yavrum arkadaslari olsun oynasin egitim gorsun diye.. kimisi daha küçük sen nasil cesaret ettin diyorlar canım sıkılıyor böyle duyunca. su cam balkon konusunda acayip takıntılıyım her gittigim yerde gitmeden once kafama takmaya başlıyorum camı pencereyi acik mi yok hemen bakayim hatta kapatsam bile baska cocuk oynarken aman acar bide. kuruyomda kuruyom.
evet canim ya ben biraz takıntılıyım geneldede malesef. dr a gittim tedavilik birsey yokmus sadece panik atak baslangic seviyesinde dedi.Siz genelde de takıntılısiniz sanki tedavi düşündünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?