cok mu evhamliyim yoruldum

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.811
1.744
133
39
3.5 yas cocugum devlet anaokuluna gidecek yarim gun... sinif ust kattaymis. cocuk korumasi yok disardan gordum pencerelerde. müdür yardimcisi merak etmeyin yarım yani ustten aciyor ogretmenlerimiz dedi birde cocuklarin cami acmamasi icin pencere onunde kilit var dedi. evham yaptım bu konuda acayip hassasım. okula gitsin istiyorum evde ne yapiyorki benle yavrum arkadaslari olsun oynasin egitim gorsun diye.. kimisi daha küçük sen nasil cesaret ettin diyorlar canım sıkılıyor böyle duyunca. su cam balkon konusunda acayip takıntılıyım her gittigim yerde gitmeden once kafama takmaya başlıyorum camı pencereyi acik mi yok hemen bakayim hatta kapatsam bile baska cocuk oynarken aman acar bide. kuruyomda kuruyom.

Kötüyü cagirmayin relax olun
Diyelim ki binbir önlem aldınız ama olacağı varsa olur lütfen bunu unutmayın
Benim kizim üniversite için başka şehire gittiğinde ben evhamdan delirmek üzereydim 18 yaşında benden uzakta bir evde tek başına yaşamaya başladı aklımda milyon tane senaryo uyuyamıyordum bir gün dedim ki napiyorum ben ? Onu bana Allah verdi ben sahibi değilim o bana emanet ben koruyamam sadece Rabbim korur
O günden beri rahatım tedbiri alıp takdiri Rabbime birakiyorum tavsiye ederim tevekkül edin

Kimin ne dediğine kulak asmayın, herkes herşeyi söyler.

3.5 yaş sosyalleşmesi için çok iyi bir yaş. Ben büyük çocuğumu 4 yaşında anasınıfına vermiştim ve çok da iyiydi.
Öğretmenler olsun, yardımcıları olsun en iyi şekilde ilgilenirler. Çocuklar hiç başıboş bırakılmaz. Gönlünüzü ferah tutun.

3,5 yaş çok küçük nasıl cesaret ettin diyen cahil insanları boş verin derim.. annelik evhamlı olmak demek galiba yok benim de sizden farkım

Sakınan göze çöp batar. İnsan telaşlanıyor evet haklısınız ama başka bir alternatif varsa düşünebilirsiniz. Bana kalırsa seneye de gönderebilirsiniz. Oyun grupları oluyo bi kaç saatlik onlara katılabilirsiniz belki o şekilde de sosyalleşir.

Okadar abartmayın bence.
Okullar okadar çocuğu tehlikeye atacak değil.
Ayrıca daha önce yaşanmış olsa duyardınız zaten.
Anlıyorum anne yüreği ama olacağı varsa olur.
Biraz salın. Düşe kalka büyüyecek çocuklar.

Sonucta orda herzaman cocuklar egitim goruyor ve boyle bir kaza olmamis onlarda neye dikkat etmesi gerektigni biliyolardir siz bir tane bakiyosunuz onlar bir suru cocuk bakiyor oyle dusunun

Küçük çocuğu olan kimse üst katlarda yaşıyorsa özel demir yaptıramaz evine de cama kilit takar hep öyledir. Müdür de demiş kilit var diye açamazlar zaten.
Sorun etmeyin

Merdivenlerden inerken de biri çarpar arkadan yuvarlanır gider çocuk, lavaboda yerler ıslak oluyor genelde ayağı kayıp başını da çarpabilir. Yemek yerken soluk borusuna yemek kaçabilir. Biri yüzüne gözüne kalem atabilir bunların sonu yokki, meslek icabı hepsine şahit oldum. Hatta daha beterlerine.

Bizim lisede bile pencere kilidi var, az aciliyor. Öğretmenlerde anahtar var çok sıcak ya da havasız olursa kendimiz açıyoruz. Ana okullarında öğretmenlerin teneffüsu yok zaten, hep sınıfta oluyorlar. Ama benim de 3,5 yaşında, ben bu yıl özele verip seneye devlete vereceğim. Çalıştığım için tam gün vermem gerekiyor.

3.5 yaş devlet anaokulları aliyormu bilmiyordum önceden en az 5 yaşi alıyorlardı.benimkide 3.5 yaşında faaliyet çocuğu aslında tam yaşları gerçekten vermek gerekiyor bende bilmiyorum evhamliyim.birde 1.5 yaşında çocuğum var benim için belki daha iyi olacak bir düzene girecek ama bende kıyamıyorum daha küçük diyorum yok birakicam bensiz bişey olursa diyorum ama bunların sonu yok rahat olmak lazım biraz

aliyorlar 36 yastan itibaren. gerci hepsi degil ama arastirmak lazim mutlaka sizinde cevrenizde alan vardir.

Sınıfında sadece 3-3,5 arası çocuklar mi olucak yoksa daha büyük daha kucukler olacak mı bunu sordunuz mu? Yani düşünmen çok normal güvenliğini ama üstten aciyorlarmis başka kilit varmış bence güvenlik olarak yeterli.

Zaten siz kendiniz kuruyorum demişsiniz bence kendinizdeki asiriligin fatkindasiniz. Başkasından yok canım normal demesini bekliyorsunuz.

Zaten siz kendiniz kuruyorum demişsiniz bence kendinizdeki asiriligin fatkindasiniz. Başkasından yok canım normal demesini bekliyorsunuz.
Anaokulu çocuğu sınıfıninda üst katta olması normal değil ama bencede küçükler daha zor çıkar vs.vs.benim bildiğim sınıf büyüdükçe üst katlara çıkar .konu sahibinin genel takintisini elbet bilemeyiz ama bu açıdan dusunmesi normal geldi bana

Malesef bende sizin gibiyim. Cam balkon korkulu ruyam. Bı yere gitsem tetikteyim acaba acikmidir yada acarlarmi diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…