- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
-
- Konu Sahibi fahri konsolos
emzırırken onu kullanma bence su an prolaktın ust duzeydır sende muhtemelen cocugun olmaz su an ama sen bılırsın tabı kı
Oglumu dogurduktan sonra 2.5 ay icinde adet olmustum. Ya yumurtlamaya basladiysam diye korkuyorum.Hamile olacagini sanmiyorum. Merak etme.oglak_kadini nin de dedigi gibi hap kullanma..
haklısın cnm eczacıya ya da runa sor ıstersen ben olsam kullanmazdım ama senın durumunda 3. bı gebelık göze alamazsın yıne de sormadan kullanma ama bebek olcasgını sanmıyorumOglumu dogurduktan sonra 2.5 ay icinde adet olmustum. Ya yumurtlamaya basladiysam diye korkuyorum.
Kucuk bir risk bile almak istemiyorum
Eczacidan emzirirken kullanilacak diye almis ilaci.haklısın cnm eczacıya ya da runa sor ıstersen ben olsam kullanmazdım ama senın durumunda 3. bı gebelık göze alamazsın yıne de sormadan kullanma ama bebek olcasgını sanmıyorum
Yurtdisindayim degil jinekolog 10. Haftaya kadar ebe bile goremiyoruz.Süt korur çok doğru değil. Ama daha doğum yapalı 40 gün olmuş o yüzden ihtimal çok düşük gibi. 24 saattr sonra ertesi gün hapının işe yarama ihtimali yüzde 60 lara düşüyor. Ama emzirirken kullanılmıyor zaten. Üstelik yeni doğum yapmışken Bana hiç sağlıklı gelmedi. Aslında jinekologşar trans vajinal ultrasonla yumurtlama vr mı rahim kendini hazırlamış mı bakabiliyor. Basit bi muayeneyle kendinizi rahatlatabilirsiniz.
hakkında hayırlısı olsun cnmEczacidan emzirirken kullanilacak diye almis ilaci.
Yurtdisindayim degil jinekolog 10. Haftaya kadar ebe bile goremiyoruz.
Ozel desen fiyatlar ucuktur.
Emzirirken kullanilabilir yaziyor hap icin, lakin yeni dogum yapmisken kullanmak konusunda ben de kararsizim.
Kanamam 15 gun once bitmisti, spor yaptim 1-2 gunlugune geri geldi. 1 hafta once tamamen kesildi. Beyaz akinti basladi hatta.Süt korur çok doğru değil de 40 günde kanamanız ne zaman bitti ki
Benim kanamam 50 gün sürüp ilk adetimi de bebek 8,5 aylıkken gördüm
Arkadaşım hiç adet görmeden bir daha hamile kaldı kızı 6,5-7 aylıktı
Ama sanki sizin daha rahmin toparlama aşaması bitmemiş gibidir
Iste olursa aldiramam o yuzden olmamasi lazim :/bende çocuğum olursa aldırırım diyordum
şimdi gel de al ...alsan bi türlü almasan bi türlü..
Sanmıyorum ama tabiki ihtimal var süt korur felan Faso fiso ben kızımı emzirirken hamile kalmıştım 3 aylıktı kızım 4 Haftalik hamileydim ama nasip olmadı düştü malesef40 gun once 2. Bebegimi dogurdum, iki hamileligimde planliydi, hep kazara hamile kalanlara kizardim tedbirsizsiniz diye.
5 yillik evlilikte olsa da olur olmasa daha iyi olur dedigim halde hic kaza olmadi ama simdi asla cocuk istemezken kondom yirtildi
Emziriyorum sut korur vs diyorlar ama yine de korkuyorum.
Iki gebeligim de ilk denemede oldu.
Esime ertesi gun hapi aldirdim, ama daha rahim hormonlar tam yerine gelmemisken kullanip kullanmama konusunda kararsiz kaldim.
Ertesi gun hapinin da ilk 12 saat ve %84 etkili oldugunu duydum iliskinin uzerinden 24 saatten fazla gecti.
Insallah buyuk konustum diye basima gelmemistir.
Sizce var mi bi ihtimal
emzırırken onu kullanma bence su an prolaktın ust duzeydır sende muhtemelen cocugun olmaz su an ama sen bılırsın tabı kı