çok mu abartiyorum acaba?

Siz birbirinizi özlemişsiniz bence... Boşa sinir stress yapma, yumuşak yerini bulmuş kızdırmış seni. Yarın hiç bir şey olmamış gibi arar ...

Bu sinirim gecermi bilmiyorum telfonlarinada cevap vermeyi düşünmüyorumnasil davranmam gerektigini dahi bilmiyorum su an direk bosanasim var neolduysa bana
Evet bosanasin gelmiş bir iki güne geçer. Yalnız bu boşanma işi böyle basit bir sebeple ağıza alınacak şey değil.

Sen emin misin asıl sorunun başka bir şey olmadığına?

Ne kadar abartmissiniz ya pes doğrusu. Oldu olacak boşanma davası açın kökten çözüm:KK53:

Cevabını kaldıramayacağın sorular sorma sen de :)) ben eşim ailem vs kimseye beni özledin mi beni seviyor musun gibi sorular sormamışımdır, sormam. Söylemek isteyen özledim de der, seviyorum da der.

Konuşmanız "senin için fit olacağım"dan, buralara nasıl geldi anlamadım vallahi...
Özledin mi sorunuza, sırf sizi uyuz etmek için, şaka mahiyetinde cevap vermiş sanki. Bundan alınmak yerine siz de onun dilinden cevap verseniz, gerilmezsiniz, konu da büyümez. Örneğin ben olsam, eve gelince o gerdiğin kaslarını tek tek yolacağım, unutturma hatırlat derdim. :KK8:

X