Arkadaslar ben 11 yillik evliyim iki oglum var. Esimle iyi anlasiriz genelde yok denecek kadar az tartisiriz iki hafta önce çocuklarla beni annemlere tatil icin birakti bugün de watsapta konusuyoduk spor yapiyorum, dustan cikinca ararim seni dedi gün icinde de sık sık konusuyoruz ben neden spor yapiyosun dedim fit olcam senin için dedi ozledin mi beni dedim yoo bekarlik sultanlikmis dedi arada biseyler daha konuştuk ama unuttum iyi arama beni dedim olur dedi almaya da gelme dedim bana uyar dedi o kadar çok sinirlendim ki ciddi ciddi hic dönmeyi düşünmüyorum inceldigi yerden kopsun diyorum abartiyo muyum sizce bide oglum 4 e gitcek bu sene okullar açılınca mecburen döner diye düşünüyor galiba şeytan diyo cocugu burda okula ver gitsin diyo
Normalde bir sorununuz yoksa şaka olarak söylemiştir bence de.
Anlaşamayan bir çift olsanız neyse de.
İnceldiği yerden kopsun demişsiniz biraz fevri davranıyorsunuz sanırım.
Evet abartiyorsun.. Bi saka yapmis gibime geldi, hemen ipleri kopariyim, cocugu burdaki okula yaziyim falan yazmissin.
Keske bu bosanma cesaretin aldatilan, siddet gorenlerde de olsa
Kızdığını anlayınca seni sinir etmek istemiş.
İnceldiği yerden kopsun falan demen çok saçma geldi, normalde fazla kavga etmeyiz demişsin çünkü. Erkeklerin klasik eşek şakaları işte. Bu kadar büyütme.
Boyle garip sakalari vardir evet ama yüzyüze olunca cabuk gecerdi bu sefer çok sinirlendim asla konusmak istemiyorum abartiyorum farkindayim ama kendime engel olamıyorum
İlahi, boşanmanız mı geldi?
Bekarlık sultanlık lafını hani şu an sorumluluğu yok, istediği yemeği yiyor, çocukların işi yok vs o anlamda söylemiştir. 11 yıl 1 cümle yüzünden çöpe gider mi? Nazınızı yapın elbette, nazsız barışılmaz.
Bu sinirim gecermi bilmiyorum telfonlarinada cevap vermeyi düşünmüyorumnasil davranmam gerektigini dahi bilmiyorum su an direk bosanasim var neolduysa bana
kesinlikle abartıyorsun.. bunu nasıl şeytan diyo ki çocuğu burda okula ver şeklinde bir dramatizeye çevrirebildiniz hayretle okudum.. adam şaka yapmış işte gayet belli..sizde aynı şekilde cevap verebilirdiniz beni almaya gelme demek yerine..