- 8 Eylül 2018
- 226
- 50
- 48
- 26
- Konu Sahibi Blackworld_
-
Eve geri donmnzde mi skntı var? Neden bosanmyorsnz?22 yasinda biriyle evlilik yaptım 6 aylık evliyim ve pişmanım. Hiç anlasamadigim biriyle aniden evlendim. Tam bir öküz dovucu sovucu bir tip cok kibirli yanına gittiğimde rahatsız olur kendi canı istediğinde gelir güzel söz söyler öyle. O kadar pişmanım ki annemi eski hayatımı çok özledim. Uzaktan bir akrabam vardı beni çok severdi ayrıldım ondan kaç kere geri dön diye ağladı. Şimdi onun kıymetini anladım ve çok üzülüyorum. Dovmemi bile yaptırmıştı ondan ayrildigimda. Annesi babası düğünüme geldiler hatta. Aileside çok iyi insanlardı benim bebekligimi bile bilirlerdi. Oğullarının beni sevdiğini bile bile kin tutmayip dugunume gelip annesi fotoğraf çekildi. Onu beynimden atamıyorum annemi deçok özlüyorum. Eşimin ozelliklerindende ailesindende nefret ediyorum cahil sorunlu tipler benimde delirmeme ramak kaldı.
Annemi üzmek istemiyorum ya sonrasında daha kötü biriyle karşılaşırsam . Bekar biriylede evlenemem sonuçta artık dul olucam ve yurdumun insanını bilirsiniz.Eve geri donmnzde mi skntı var? Neden bosanmyorsnz?
Ne alakası var canım. Yanlış düşünüyosunuz. Sevmiyosanız gidin böyle ömür mü geçer. Dövme var sövme var bide üstüne ölüp bitmiyosun. Boşanma için başka nedene gerek var mı?Annemi üzmek istemiyorum ya sonrasında daha kötü biriyle karşılaşırsam . Bekar biriylede evlenemem sonuçta artık dul olucam ve yurdumun insanını bilirsiniz.
Sevmiyorsan ayrıl çocuk falan olmadan ilerde daha çok zorlanırsin.ayrilinca böyle hayat yürümez22 yasinda biriyle evlilik yaptım 6 aylık evliyim ve pişmanım. Hiç anlasamadigim biriyle aniden evlendim. Tam bir öküz dovucu sovucu bir tip cok kibirli yanına gittiğimde rahatsız olur kendi canı istediğinde gelir güzel söz söyler öyle. O kadar pişmanım ki annemi eski hayatımı çok özledim. Uzaktan bir akrabam vardı beni çok severdi ayrıldım ondan kaç kere geri dön diye ağladı. Şimdi onun kıymetini anladım ve çok üzülüyorum. Dovmemi bile yaptırmıştı ondan ayrildigimda. Annesi babası düğünüme geldiler hatta. Aileside çok iyi insanlardı benim bebekligimi bile bilirlerdi. Oğullarının beni sevdiğini bile bile kin tutmayip dugunume gelip annesi fotoğraf çekildi. Onu beynimden atamıyorum annemi deçok özlüyorum. Eşimin ozelliklerindende ailesindende nefret ediyorum cahil sorunlu tipler benimde delirmeme ramak kaldı.
İleride herşeyin dahada kötü olmasından korkuyorum ya daha kötü birisine denk gelirsem . Artık bekar biriylede evlenemem .aa bildiğimiz türk kadını yarına da çocuk yaparsın ayrılamıyorum diye ağlarsın bu seferde
ne bekliyorsunuz derhal ayrılın
genelde eşleriyle ayrılmak isteyenlerde bi yanlışlıkma hamile kalma furyası oluştu
ayrılmayacaksanızda bizi darlamayın çünkü üzülüyoruz
uzmanlar 3 sene tanımadan evlenmeyin,
3 sene evlilik oturmadan çocuk yapmayın,
bakış açınızın aynı olmadığı insanlarla evlenmeyin der
siz ha evde tazmanya canavarı beslemişsiniz ha ona yemek yapmışsınız
bırakın yahu ayrılamıyorum ayaklarını adliye avukatından sığınma evine kadar veriyor hatta işe girmenizi bile sağlıyor lütfen bu dünyaya öyle bir adamın kafa yapısında olacak çocuk getirmeyin ve sizde hastalanmadan ayrılın
o zaman işe girin ve 3 sene çocuk yapmayın ama mutlaka işe girinİleride herşeyin dahada kötü olmasından korkuyorum ya daha kötü birisine denk gelirsem . Artık bekar biriylede evlenemem .
Üç sene cocuk yapmama gibi bir lüksüm yok eşim yapiyoro zaman işe girin ve 3 sene çocuk yapmayın ama mutlaka işe girin
Haklısınız boyle yaptığı sürece aklıma eski erkek arkadaşım geliyor bahsetmiştim konumda ve dahada üzülüyorum . Sırf beni bir dk görmek için sırf saçımın bir teline zarar gelmesin diye ölüp bitenler varken eşimin böyle olması beni uzaklaştırıyor.Ne alakası var canım. Yanlış düşünüyosunuz. Sevmiyosanız gidin böyle ömür mü geçer. Dövme var sövme var bide üstüne ölüp bitmiyosun. Boşanma için başka nedene gerek var mı?
10 sene sonra 2 çocukla bırakınca daha kolay olur.Annemi üzmek istemiyorum ya sonrasında daha kötü biriyle karşılaşırsam . Bekar biriylede evlenemem sonuçta artık dul olucam ve yurdumun insanını bilirsiniz.
Uzaklaş kardeşim hiç arkana bakmadan hemdeHaklısınız boyle yaptığı sürece aklıma eski erkek arkadaşım geliyor bahsetmiştim konumda ve dahada üzülüyorum . Sırf beni bir dk görmek için sırf saçımın bir teline zarar gelmesin diye ölüp bitenler varken eşimin böyle olması beni uzaklaştırıyor.
hap iç nerden haberi olacak ki ? Tabi bu seferde senin çocuğun olmuyor diye eziyet etmesse.... Eşin kaç yaşında neden apar topar evlendin korktuğun kaçtığın birşey mi vardı ?Üç sene cocuk yapmama gibi bir lüksüm yok eşim yapiyor
düşünce yapınız modern gibi dursada korkularınız aynı cahil yapıdaÜç sene cocuk yapmama gibi bir lüksüm yok eşim yapiyor
Ayril gitsin kardeşim ömür gecer mi boyle. Valla ilk evliligim cok kisa surdu. Hemde 7 senelik iliskimden sonra evlenmistim ama evlilik baska iste. Birkac sonra ayrildim . Valla keske birkac ay bile dayanmasaydim. 2. Evliligim hic evlilik yapmamis biriyle oldu. Sukurler olsun huzurum yerinde . Hatanin neresinden donsen kâr valla yazik hayatina zamanina. Herkes yasayabilir. Boşanmak icin evlenmiyoruz sonucta. Artık eskisi gibi degil. Sadece dikkat etmen gereken şey ikinci evlilik icin acele etmemen . Kendine zaman ayir yaşın kucuk . Mutlaka duzgun biri cikacaktirAnnemi üzmek istemiyorum ya sonrasında daha kötü biriyle karşılaşırsam . Bekar biriylede evlenemem sonuçta artık dul olucam ve yurdumun insanını bilirsiniz.
Eski sevgilimi unutamıyorum . Biz doguluyuz eğer bekar biri olursa ne derler ne yüze vururlar korkuyorum . Ailemde ya izin vermezse kafamın içinde milyon tane soru . Herkes ben sana demiştim dicek psikolojim çok bozuldu . Dışarı çıkıyor ben evdeyim sen her gün çıkma ne öyle diyor . Beraber yürüyelim diyorum arada diyor bıktım artık sarılıp film izlemek istiyorum yok anca kumar o bu şu sonra kumarı da benim üstüme atıyor ah ahh 3 göz ufacık evde üst katimda fena yaşlı kaynana ve kayinbabaylayim ilerisini siz dusunebiliyor musunuzAyril gitsin kardeşim ömür gecer mi boyle. Valla ilk evliligim cok kisa surdu. Hemde 7 senelik iliskimden sonra evlenmistim ama evlilik baska iste. Birkac sonra ayrildim . Valla keske birkac ay bile dayanmasaydim. 2. Evliligim hic evlilik yapmamis biriyle oldu. Sukurler olsun huzurum yerinde . Hatanin neresinden donsen kâr valla yazik hayatina zamanina. Herkes yasayabilir. Boşanmak icin evlenmiyoruz sonucta. Artık eskisi gibi degil. Sadece dikkat etmen gereken şey ikinci evlilik icin acele etmemen . Kendine zaman ayir yaşın kucuk . Mutlaka duzgun biri cikacaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?