• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok moralim bozuk napicam hep aglamakliyim?

Blackworld_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2018
226
50
48
26
22 yasinda biriyle evlilik yaptım 6 aylık evliyim ve pişmanım. Hiç anlasamadigim biriyle aniden evlendim. Tam bir öküz dovucu sovucu bir tip cok kibirli yanına gittiğimde rahatsız olur kendi canı istediğinde gelir güzel söz söyler öyle. O kadar pişmanım ki annemi eski hayatımı çok özledim. Uzaktan bir akrabam vardı beni çok severdi ayrıldım ondan kaç kere geri dön diye ağladı. Şimdi onun kıymetini anladım ve çok üzülüyorum. Dovmemi bile yaptırmıştı ondan ayrildigimda. Annesi babası düğünüme geldiler hatta. Aileside çok iyi insanlardı benim bebekligimi bile bilirlerdi. Oğullarının beni sevdiğini bile bile kin tutmayip dugunume gelip annesi fotoğraf çekildi. Onu beynimden atamıyorum annemi deçok özlüyorum. Eşimin ozelliklerindende ailesindende nefret ediyorum cahil sorunlu tipler benimde delirmeme ramak kaldı.

22 yasinda biriyle evlilik yaptım 6 aylık evliyim ve pişmanım. Hiç anlasamadigim biriyle aniden evlendim. Tam bir öküz dovucu sovucu bir tip cok kibirli yanına gittiğimde rahatsız olur kendi canı istediğinde gelir güzel söz söyler öyle. O kadar pişmanım ki annemi eski hayatımı çok özledim. Uzaktan bir akrabam vardı beni çok severdi ayrıldım ondan kaç kere geri dön diye ağladı. Şimdi onun kıymetini anladım ve çok üzülüyorum. Dovmemi bile yaptırmıştı ondan ayrildigimda. Annesi babası düğünüme geldiler hatta. Aileside çok iyi insanlardı benim bebekligimi bile bilirlerdi. Oğullarının beni sevdiğini bile bile kin tutmayip dugunume gelip annesi fotoğraf çekildi. Onu beynimden atamıyorum annemi deçok özlüyorum. Eşimin ozelliklerindende ailesindende nefret ediyorum cahil sorunlu tipler benimde delirmeme ramak kaldı.
Eve geri donmnzde mi skntı var? Neden bosanmyorsnz?

Annemi üzmek istemiyorum ya sonrasında daha kötü biriyle karşılaşırsam . Bekar biriylede evlenemem sonuçta artık dul olucam ve yurdumun insanını bilirsiniz.
Ne alakası var canım. Yanlış düşünüyosunuz. Sevmiyosanız gidin böyle ömür mü geçer. Dövme var sövme var bide üstüne ölüp bitmiyosun. Boşanma için başka nedene gerek var mı?

Annenizin bu durumunuza daha cok uzulecgni dsnyorum. Iki evlilik yapip bosanip bekar biriyle evlenenler de var cevremde ki bence bu cok onmli degil. Bekarla evlnince de mutluluk olamyormus baksanza. Kafanza,gonlunuze uygun olduktan sonra bosanms vs birisi bnce cok muhim degil. Hem sz de bosanms olcksnz..nesi garip bunun? Cok dogal bunlar. Onemli olan mutluluk..1 kere gelyorsnz hayata..

aa bildiğimiz türk kadını yarına da çocuk yaparsın ayrılamıyorum diye ağlarsın bu seferde

ne bekliyorsunuz derhal ayrılın

genelde eşleriyle ayrılmak isteyenlerde bi yanlışlıkma hamile kalma furyası oluştu

ayrılmayacaksanızda bizi darlamayın çünkü üzülüyoruz

uzmanlar 3 sene tanımadan evlenmeyin,

3 sene evlilik oturmadan çocuk yapmayın,

bakış açınızın aynı olmadığı insanlarla evlenmeyin der

siz ha evde tazmanya canavarı beslemişsiniz ha ona yemek yapmışsınız

bırakın yahu ayrılamıyorum ayaklarını adliye avukatından sığınma evine kadar veriyor hatta işe girmenizi bile sağlıyor lütfen bu dünyaya öyle bir adamın kafa yapısında olacak çocuk getirmeyin ve sizde hastalanmadan ayrılın

Sevmiyorsan ayrıl çocuk falan olmadan ilerde daha çok zorlanırsin.ayrilinca böyle hayat yürümez

Allah yardımcın olsun canım boşanamam ailemin yanına dönemem diyorsan sen bilirsin ama aramız düzelir diyerekten çocuk yapma sakın. İşler daha da berbatlaşır...

aa bildiğimiz türk kadını yarına da çocuk yaparsın ayrılamıyorum diye ağlarsın bu seferde

ne bekliyorsunuz derhal ayrılın

genelde eşleriyle ayrılmak isteyenlerde bi yanlışlıkma hamile kalma furyası oluştu

ayrılmayacaksanızda bizi darlamayın çünkü üzülüyoruz

uzmanlar 3 sene tanımadan evlenmeyin,

3 sene evlilik oturmadan çocuk yapmayın,

bakış açınızın aynı olmadığı insanlarla evlenmeyin der

siz ha evde tazmanya canavarı beslemişsiniz ha ona yemek yapmışsınız

bırakın yahu ayrılamıyorum ayaklarını adliye avukatından sığınma evine kadar veriyor hatta işe girmenizi bile sağlıyor lütfen bu dünyaya öyle bir adamın kafa yapısında olacak çocuk getirmeyin ve sizde hastalanmadan ayrılın
İleride herşeyin dahada kötü olmasından korkuyorum ya daha kötü birisine denk gelirsem . Artık bekar biriylede evlenemem .

Ne alakası var canım. Yanlış düşünüyosunuz. Sevmiyosanız gidin böyle ömür mü geçer. Dövme var sövme var bide üstüne ölüp bitmiyosun. Boşanma için başka nedene gerek var mı?
Haklısınız boyle yaptığı sürece aklıma eski erkek arkadaşım geliyor bahsetmiştim konumda ve dahada üzülüyorum . Sırf beni bir dk görmek için sırf saçımın bir teline zarar gelmesin diye ölüp bitenler varken eşimin böyle olması beni uzaklaştırıyor.

Haklısınız boyle yaptığı sürece aklıma eski erkek arkadaşım geliyor bahsetmiştim konumda ve dahada üzülüyorum . Sırf beni bir dk görmek için sırf saçımın bir teline zarar gelmesin diye ölüp bitenler varken eşimin böyle olması beni uzaklaştırıyor.
Uzaklaş kardeşim hiç arkana bakmadan hemde

İlk 6 ayda böyleyse ilerisini düşünemiyorum.. Çocuk olmadan ayrıl. Çünkü çocuk olursa ayrılınca çocuklara yazık oluyor...

Üç sene cocuk yapmama gibi bir lüksüm yok eşim yapiyor
düşünce yapınız modern gibi dursada korkularınız aynı cahil yapıda

iyi o zaman eşiniz istedi diye çocuk yapın

işede girmeyin

2 gün sonra aldatılınca ailenize kıyamayıp bakamazlar ayıp olur diye gidemeyin

en son aldatılınca kocanız başkasına takılınca canınıza tak etsin

ama bu seferde orta yaşlı çocuklu bir kadın olduğunuz için boşanmaktan korkun

bu kafa yapısı yüzünden çocuk yapmayacağım yavrum sizin çocuklarınız yüzünden çekmesin birde ben yeterince çektim dert sahibi oldum uzaktan uzağa

Annemi üzmek istemiyorum ya sonrasında daha kötü biriyle karşılaşırsam . Bekar biriylede evlenemem sonuçta artık dul olucam ve yurdumun insanını bilirsiniz.
Ayril gitsin kardeşim ömür gecer mi boyle. Valla ilk evliligim cok kisa surdu. Hemde 7 senelik iliskimden sonra evlenmistim ama evlilik baska iste. Birkac sonra ayrildim . Valla keske birkac ay bile dayanmasaydim. 2. Evliligim hic evlilik yapmamis biriyle oldu. Sukurler olsun huzurum yerinde . Hatanin neresinden donsen kâr valla yazik hayatina zamanina. Herkes yasayabilir. Boşanmak icin evlenmiyoruz sonucta. Artık eskisi gibi degil. Sadece dikkat etmen gereken şey ikinci evlilik icin acele etmemen . Kendine zaman ayir yaşın kucuk . Mutlaka duzgun biri cikacaktir

Ayril gitsin kardeşim ömür gecer mi boyle. Valla ilk evliligim cok kisa surdu. Hemde 7 senelik iliskimden sonra evlenmistim ama evlilik baska iste. Birkac sonra ayrildim . Valla keske birkac ay bile dayanmasaydim. 2. Evliligim hic evlilik yapmamis biriyle oldu. Sukurler olsun huzurum yerinde . Hatanin neresinden donsen kâr valla yazik hayatina zamanina. Herkes yasayabilir. Boşanmak icin evlenmiyoruz sonucta. Artık eskisi gibi degil. Sadece dikkat etmen gereken şey ikinci evlilik icin acele etmemen . Kendine zaman ayir yaşın kucuk . Mutlaka duzgun biri cikacaktir
Eski sevgilimi unutamıyorum . Biz doguluyuz eğer bekar biri olursa ne derler ne yüze vururlar korkuyorum . Ailemde ya izin vermezse kafamın içinde milyon tane soru . Herkes ben sana demiştim dicek psikolojim çok bozuldu . Dışarı çıkıyor ben evdeyim sen her gün çıkma ne öyle diyor . Beraber yürüyelim diyorum arada diyor bıktım artık sarılıp film izlemek istiyorum yok anca kumar o bu şu sonra kumarı da benim üstüme atıyor ah ahh 3 göz ufacık evde üst katimda fena yaşlı kaynana ve kayinbabaylayim ilerisini siz dusunebiliyor musunuz

Back