• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok moralim bozuk doğum kontrol hapı hakkında yardım lazım

Ruuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
305
2
96
İstanbul
arkadaşlar 24 gün sonra düğünüm var, daha dün adetim bitti. ve büyük ihtimalle düğünümde adet olacağım. balayı vs. olacağı için 10 -15 gün geciktirici içmem gerekecek böyle bişeye gerek kalmaması için doğum kontrol hapını düşündüm. hem korunur hem ertelerim dedim. 2 hafta önce sağlık ocağına gitmiştim, oradaki hemşire ilk kez alacaksın haftaya gel muayene ol dedi. ben de adetliyken başlamak gerekiyormuş sanırım dedim, o evliler için dedi.

benim adetim bitti şu anda ve görüyorm ki heryerde adetliyken başlayın diyor, adetliyken başlamazsam hap beni korumaz mı? ve yine adet olur muyum düğünümde. lütfen yardım edin. bilmiyorumkismile

canım bende 15 gün önce kullanmaya başladım benimde hapı ilk kullanışım ben adet döneminde kullanmadım adetim bittikten 1 hafta sonra başladım.hapı 3.içişimden sonra ilişkiye girmye başladım mide bulantısı halsizlik gibi belirtiler göründü hamileyim sandım test aldım hamile değilim ilacın etkisiymiş.Yani anlayacağın hapı adet döneminde almasanda koruyor.Zaten başladığın gün(ilk drajeden)korumaya başlıyor.Sen hiç korkma ilaç kullanmaya başla.Ama bazen ilaca başladığında ara kanama görülebiliyormuş onu dikkate al.

arkadaşlar aklınıza esince doğum kontrol hapına başlanmaz. adetin ilk veya ikinci günü başlanır bu hapa. Kafanıza göre başlarsanız bütün adet düzeninizi bozarsınız...

Back