Çok meraktayım her ay olduğu gibiiii

Elifseyid

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
187
87
98
27
Hanımlar iyi günler. Ben 6 aylık evliyim bir ara da buraya yazmıştım. Ama o zaman gebe değildim. Şimdi de olabilir miyim bilmiyorum. Adetim 7 Ocak’ta olması gerekirken 10 Ocak’ta oldum sabah oldum yani. Ama sadece iç çamaşırımda kahverengi lekeler vardı. Sonra kan geldi ama böyle normal zamanlardaki gibi değildi. 3 gün sürdü en fazla ve iki pes dolmadı bu 3 günümde. Şimdi dünden beridir sadece kahverengi lekeler var. Dün doktora gittim ultrasonla baktırdım. Hani neden diye bana normal bir durum dedi ama ben sanmıyorum. Bu şekilde hamile kalan üstüne gören var mı ve resim koyacağım kaç gündür bu şekilde. Sizce neden ? Bu şekilde kaç gündür ultrasonda gözükmeyin ama bu şekilde olan hamile olduğunu öğrenen var mı

Resimler hic hos olmamis henuz evliliginiz cok yeni vucudunuz cinsel iliski duzeninize uyum saglamaya calisiyordur cunku hormomlarimiz cok degisken seyler. Ben de ilk gun normal kanamasi baslayan biriydim ama uc dort aydir lekelenme seklinde oluyo ilk gunler sonra geliyo 2.5 yillik evliyim.

Resimleri mecburi olarak yükledim. Burda çoğu kişi paylaşmıştı insanlar bu şekilde bil bilgi inebilir teşekkürler

Bence de fotoğraf hoş olmamış en azından başlıkta uyarı olarak yazabilirdiniz girince görmüş oldum ister istemez..boyle bisey icin foto paylasmaya da gerek yoktu ki kahverengi lekelemem geliyor deseniz olurdu buraya.

Bence de fotoğraf hoş olmamış en azından başlıkta uyarı olarak yazabilirdiniz girince görmüş oldum ister istemez..boyle bisey icin foto paylasmaya da gerek yoktu ki kahverengi lekelemem geliyor deseniz olurdu buraya.
Kaldırdım zaten ben renk olarak tereddütte kaldım ondan yükledim.

Foto şart mıydı ya? İstemeden gördüm, mecbur muydum görmeye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…