çok merak ediyorum ??

dilann123

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
19
0
Hamile kalmak için uğraşıyordum bu aralar yaşım 20 2subatta regl oldum normalde regl günlerini tutmam buna dayanarak internetten yumurtlama dönemine baktım 11,16 şubat arası yumurtlama donemimmis. Bu günlerde ilişkiye girdim her seferde korunmadik ve altına yastık koyup falan bekledim bide sağ veya sola dönmek te ise yariyomus konuda yaptım acaba hamile kalma olasılığın yüksek mi 3 marta kadar regl olmassam test alicam

hamile olma sansin tabiki var adet gunun gecerse test yap.insallah hamiledirsin.yastik falan olmasada korunmasiz iliskide hamilelik sansi hep vardir

Çok fazla tatlı yeme isteğim var normalde tatlı değil tuzlu yerim hep adet öncesi bile çok canım çekmez.. Bi kacgun öncede göğüs uçların acıdı ama geçti. Kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum bagzen bazense enerjik. Bide çok uyuyorum. .

daha yeni adet gormussun sanirim 20 subat.hamilelik belirtileri icin daha cok erken.ve test yapmak icin adet gunun gecmesini bekle varsa bile bebek erken test yapinca cikmaz.yani 20 marti gecmesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…