Hayırlı olsun banada dua edin lutfen bende cok bebek sahibi olmak istiyorum hamilelerin duasi kabul olurmuş.Kıza benziyor bu arada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimİlk gebeliğim 9 haftalık gebeyim cinsiyetini çok merak ediyorum lütfen bilen anlayan yardımcı olabilir mi sağ kasık tarafında duruyor tahminen
Tabi ederim inşallah siz de en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuzHayırlı olsun banada dua edin lutfen bende cok bebek sahibi olmak istiyorum hamilelerin duasi kabul olurmuş.Kıza benziyor bu arada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Amin amin aminTabi ederim inşallah siz de en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz
Ben sanki erkek gibi hissettimEki Görüntüle 3355518 kizlar heryere attim kimse yazmadi bunada bi diyin neye benziyo
Rabbim kısa sürede versin inşallahHayırlı olsun banada dua edin lutfen bende cok bebek sahibi olmak istiyorum hamilelerin duasi kabul olurmuş.Kıza benziyor bu arada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Daha küçük hali varsa ilk ultrason oradan daha kolayİlk gebeliğim 9 haftalık gebeyim cinsiyetini çok merak ediyorum lütfen bilen anlayan yardımcı olabilir mi sağ kasık tarafında duruyor tahminen
Tesekkr edrim canm arkdsimin bu iki oglu var kiz cok istiyo oyuzden atmistimBen sanki erkek gibi hissettim
Var 6 haftalık buradaDaha küçük hali varsa ilk ultrason oradan daha kolay
Erkek diye düşünüyorumVar 6 haftalık burada
Karindan ultrasonsa erkek diyorum canimVar 6 haftalık burada
Benim kızımın ultrasonu böyleydi oğlumun ki sağdaydı karından bence kız sizin deVar 6 haftalık burada
Karından ultrason evet bakalım hayırlısıKarindan ultrasonsa erkek diyorum canim
Karından ultrasonumuz 2 hafta sonra öğreneceğiz cinsiyeti hayırlısı bakalımBenim kızımın ultrasonu böyleydi oğlumun ki sağdaydı karından bence kız sizin de
Bu kızdır cnm kese yuvarlakEki Görüntüle 3355518 kizlar heryere attim kimse yazmadi bunada bi diyin neye benziyo
Kız bebek doğruBu kızdır cnm kese yuvarlak
Öğrendiniz mi cinsiyeti kaç haftalık oldunuz bende 14+2 oldum çok merak ediyorum cinsiyetiKız bebek doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?