Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok merak ediyorum Cinsiyetini bilen anlayan tahmin de bulabilir mi lütfenn
- Konu Sahibi rundmila
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Aralık 2023
- 298
- 114
- 23
- 29
Hayırlı olsun banada dua edin lutfen bende cok bebek sahibi olmak istiyorum hamilelerin duasi kabul olurmuş.Kıza benziyor bu arada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimİlk gebeliğim 9 haftalık gebeyim cinsiyetini çok merak ediyorum lütfen bilen anlayan yardımcı olabilir mi sağ kasık tarafında duruyor tahminen
Tabi ederim inşallah siz de en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuzHayırlı olsun banada dua edin lutfen bende cok bebek sahibi olmak istiyorum hamilelerin duasi kabul olurmuş.Kıza benziyor bu arada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
- 19 Aralık 2023
- 298
- 114
- 23
- 29
Amin amin aminTabi ederim inşallah siz de en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz
- 22 Eylül 2022
- 386
- 101
- 33
- 30
Ben sanki erkek gibi hissettimEki Görüntüle 3355518 kizlar heryere attim kimse yazmadi bunada bi diyin neye benziyo
- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.468
- 53
Rabbim kısa sürede versin inşallahHayırlı olsun banada dua edin lutfen bende cok bebek sahibi olmak istiyorum hamilelerin duasi kabul olurmuş.Kıza benziyor bu arada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.468
- 53
Daha küçük hali varsa ilk ultrason oradan daha kolayİlk gebeliğim 9 haftalık gebeyim cinsiyetini çok merak ediyorum lütfen bilen anlayan yardımcı olabilir mi sağ kasık tarafında duruyor tahminen
- 22 Eylül 2022
- 386
- 101
- 33
- 30
Tesekkr edrim canm arkdsimin bu iki oglu var kiz cok istiyo oyuzden atmistim merak ediyo normalde ben anlarim ama bilemedimBen sanki erkek gibi hissettim
Var 6 haftalık buradaDaha küçük hali varsa ilk ultrason oradan daha kolay
Eklentiler
- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.468
- 53
Erkek diye düşünüyorumVar 6 haftalık burada
Karindan ultrasonsa erkek diyorum canimVar 6 haftalık burada
- 15 Ağustos 2023
- 340
- 99
- 18
- 30
Benim kızımın ultrasonu böyleydi oğlumun ki sağdaydı karından bence kız sizin deVar 6 haftalık burada
Karından ultrason evet bakalım hayırlısıKarindan ultrasonsa erkek diyorum canim
Karından ultrasonumuz 2 hafta sonra öğreneceğiz cinsiyeti hayırlısı bakalımBenim kızımın ultrasonu böyleydi oğlumun ki sağdaydı karından bence kız sizin de
- 31 Aralık 2023
- 2
- 0
- 1
- 29
Bu kızdır cnm kese yuvarlakEki Görüntüle 3355518 kizlar heryere attim kimse yazmadi bunada bi diyin neye benziyo
Kız bebek doğruBu kızdır cnm kese yuvarlak
Öğrendiniz mi cinsiyeti kaç haftalık oldunuz bende 14+2 oldum çok merak ediyorum cinsiyetiKız bebek doğru