Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkeğe benziyor sanki bende 13 haftalığım dr iki çizgi şeklinde bir şey görünüyor kız gibi dedi ikili testte ultrasonda fetal dna verdim onda da erkek çıktı kafamda deli sorular ama sanki sizinkinin önünde bi kabarıklık var pipi benzeri13 haftalık cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Şimdi nub teorisine göre de baktım %80 erkek diyorum13 haftalık cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Erkeğe benzettim benBana da yorum yapabilir misiniz?
Kaç haftalık canım burdaBana da yorum yapabilir misiniz?
Fetal dna da cikan cinsiyet dogrusu deilmi zatenErkeğe benziyor sanki bende 13 haftalığım dr iki çizgi şeklinde bir şey görünüyor kız gibi dedi ikili testte ultrasonda fetal dna verdim onda da erkek çıktı kafamda deli sorular ama sanki sizinkinin önünde bi kabarıklık var pipi benzeri
Erkeğe benzettim ben
Çok teşekkür ederim bu arada, çok meraktayımKaç haftalık canım burda
Benimde bi kızım var bi de oğlum olsun çok istiyorum hayırlısıylaÇok teşekkür ederim bu arada, çok meraktayım
oğluş gibi duruyor SAG SALİM GELSİN İNŞALLAH13 haftalık cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Benim de aynı şekilde inşallah gönlünüzden geçen olur hayırlısıylaBenimde bi kızım var bi de oğlum olsun çok istiyorum hayırlısıyla
İkisi de erkek.
Bize de bakabilir misiniz acaba 17 haftalikŞimdi nub teorisine göre de baktım %80 erkek diyorum
Sizce cinsiyeti nedirErkeğe benziyor sanki bende 13 haftalığım dr iki çizgi şeklinde bir şey görünüyor kız gibi dedi ikili testte ultrasonda fetal dna verdim onda da erkek çıktı kafamda deli sorular ama sanki sizinkinin önünde bi kabarıklık var pipi benzeri