Merhaba aranıza yeni katıldım:) Araştırdığım tüm konu başlıklarında net olarak aradığımı bulamadım çünkü soru başka cevaplar başka yöne kaymış.Benim öğrenmek istediğim şu, 2 gün önce adet olmam gerekirken olmadım dün tahlil yaptırdım ve gebelik çıkmadı. Bu arada adet belirtilerime dair hiçbir şey yok bende,önceden göğüslerim şişer ve acırdı ama o da olmadı gergin hissi bile yok. Adet olmam gereken gün ve dün karnım ağrıdı normalde olmazdı ancak adet olmadım. Geç döllenme olabilir mi? Adet gecikmesinden sonra kanda negatif sonuç alıp, daha sonra yine kan testi yaptırıp hamile olan var mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok merak ediyorum bi bakabilir misiniz
- Konu Sahibi Mevi55
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ocak 2020
- 16
- 58
- 3
- 26
- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Tabi ki geç döllenme olabilir ama psikolojikte yaşıyo olabilirsiniz. Benim hiç belirtim olmadı desem yeri hala inanamıyorum o yüzden pozitif gördüğüme mesela
Hayırlı olsun hamileliğiniz darısı bana inşallah :) doktor dün gebelik yok deyince biraz moralim bozuldu ama geç döllenme ile ilgili yazıları okuyunca bi merak oluşmuyor değil. Geç döllenme mi olmuştu sizinki ne zaman öğrendiniz?
- 5 Ağustos 2019
- 596
- 1.045
- 63
Böyle hikayeler var tabii burada. Ama senin ki böyle midir bilemem. İlk zamanlar adetin geçer geçmez hemen mide bulantısı vs gibi belirtiler arama zaten canım. Onlar çok sonradan başlıyor. Şuan gebeysen bildiğin adet belirtileri yaşarsın. Akıntın çoğalır sürekli adet oldum sanarsın.
Gebe kalmadan önce aşırı beklediğim ve yumurtlama günlerimi değerlendirdiğim günlerde mutlaka hiç gecikmeyen adetim 3,4 gün gecikiyordu. Testler hep negatif. Sonunda adet oluyordum.
Biliyorum beklemek çok zor. Ama her ay böyle “gebe miyim acaba?” Diye düşünerek aslında düzenli olan adetini geciktiriyorsun.
İnşallah gönlündeki gibi olur
Gebe kalmadan önce aşırı beklediğim ve yumurtlama günlerimi değerlendirdiğim günlerde mutlaka hiç gecikmeyen adetim 3,4 gün gecikiyordu. Testler hep negatif. Sonunda adet oluyordum.
Biliyorum beklemek çok zor. Ama her ay böyle “gebe miyim acaba?” Diye düşünerek aslında düzenli olan adetini geciktiriyorsun.
Adet olsaydım bugün 3.günüm olacaktı ama ne gebelik ne de adet belirtileri var dediğim gibi göğüslerim şişer acırdı yani bu hiç şaşmazdı o bile yokKac ghn gecti adetiniz cnm
İdrar testinde bazen çıkmıyor acilde bir kan verin seri
Dün kan testimde negatif çıktı zaten benim merak ettiğim buna rağmen sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı
Benimki tüp bebek. Geç döllenme yaşayan tanıdıklarım var ama biz çok istediğimiz için psikolojikte yapıyoruz sanırım. En azından benim öyleydi. Kendinizi rahat bırakın hayırlısıyla olur inşallahHayırlı olsun hamileliğiniz darısı bana inşallah :) doktor dün gebelik yok deyince biraz moralim bozuldu ama geç döllenme ile ilgili yazıları okuyunca bi merak oluşmuyor değil. Geç döllenme mi olmuştu sizinki ne zaman öğrendiniz?
- 7 Ocak 2020
- 16
- 58
- 3
- 26
Belki stres faln yasadiysan ondan gecikmistrAdet olsaydım bugün 3.günüm olacaktı ama ne gebelik ne de adet belirtileri var dediğim gibi göğüslerim şişer acırdı yani bu hiç şaşmazdı o bile yok
Böyle hikayeler var tabii burada. Ama senin ki böyle midir bilemem. İlk zamanlar adetin geçer geçmez hemen mide bulantısı vs gibi belirtiler arama zaten canım. Onlar çok sonradan başlıyor. Şuan gebeysen bildiğin adet belirtileri yaşarsın. Akıntın çoğalır sürekli adet oldum sanarsın.
aslında çok haklısınız o kadar çok istiyorum ki sabırsızlık benimkisi :) sizin hamileliğiniz hayırlı olsun darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah
- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
İdrar yaptın sandım kan sonucun kaç çöktüDün kan testimde negatif çıktı zaten benim merak ettiğim buna rağmen sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı
- 5 Ağustos 2019
- 596
- 1.045
- 63
Anlıyorum o kadar iyi anlıyorum ki hem de hep dua ediyorum bütün isteyenlere, inşallah senin de gönlündeki gibi olur Benim ki tüp bebek hayırlısıyla sen hiç uğraşmadan gebe kalırsın inşallahaslında çok haklısınız o kadar çok istiyorum ki sabırsızlık benimkisi :) sizin hamileliğiniz hayırlı olsun darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah
Anlıyorum o kadar iyi anlıyorum ki hem de hep dua ediyorum bütün isteyenlere, inşallah senin de gönlündeki gibi olur ❤ Benim ki tüp bebek hayırlısıyla sen hiç uğraşmadan gebe kalırsın inşallah
aminn inşallahh :)
0,10İdrar yaptın sandım kan sonucun kaç çöktü
- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Canım çok umutlanma derim çok çok düşük bir ihtimal bu değerinin yükselmesi hava değişikliği stres bir çok neden gecikmesine sebep olmuş olabilir
kızlar bir de benim tiroidlerim tamamen alındı ameliyat olmuştum bi
doğru diyorsun canım bende ki de kuru bi umut işte teşekkür ederim bu arada
Canım çok umutlanma derim çok çok düşük bir ihtimal bu değerinin yükselmesi hava değişikliği stres bir çok neden gecikmesine sebep olmuş olabilir
- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
kızlar bir de benim tiroidlerim tamamen alındı ameliyat olmuştum bi
Tiroidlerin alınması ne kadar etkiler bilmiyorum ama benim tiroid sıkıntım. Vardı daha önce düşüklerim oldu şimdi hamileyşm ilaç tedavisi oldum klomem kullandım rabbim nasip etti çok zor bir hamileleik geçiyorum pıhtılaşmadan gebelik şekerine kadar şuan da da bademciklerim şiş konuşamıyorum allahım doğru zamanda nasip eder hiç umutsuz olma ben çok yıprattım kendimi çok ağladığım oldu eşimin mesleği gereği hiç bilmediğimiz bir şehre geldik çok yalnız kaldım hayatı kendim için çakmazsa soktum KPSS atanamadım bebeğim olmuyor olunca düşüyor Kv ile ilgili sokıntıkar vs intihar bile düşündüm bebek için tedavi sürecindeyken umudum hiç yoktu sma tedavileri de aksatmıyordum hiç bçve o ara kafam başka şeylerle meşguldu hiç düşünmedim çok yoğundum zaten ve oy nasip oldu belki de çok stres yapmamak lazım akışına bırskmak lazım belki o zaman nasip olur inş en kısa zamanda bebeğin olur
Tiroidlerin alınması ne kadar etkiler bilmiyorum ama benim tiroid sıkıntım. Vardı daha önce düşüklerim oldu şimdi hamileyşm ilaç tedavisi oldum klomem kullandım rabbim nasip etti çok zor bir hamileleik geçiyorum pıhtılaşmadan gebelik şekerine kadar şuan da da bademciklerim şiş konuşamıyorum allahım doğru zamanda nasip eder hiç umutsuz olma ben çok yıprattım kendimi çok ağladığım oldu eşimin mesleği gereği hiç bilmediğimiz bir şehre geldik çok yalnız kaldım hayatı kendim için çakmazsa soktum KPSS atanamadım bebeğim olmuyor olunca düşüyor Kv ile ilgili sokıntıkar vs intihar bile düşündüm bebek için tedavi sürecindeyken umudum hiç yoktu sma tedavileri de aksatmıyordum hiç bçve o ara kafam başka şeylerle meşguldu hiç düşünmedim çok yoğundum zaten ve oy nasip oldu belki de çok stres yapmamak lazım akışına bırskmak lazım belki o zaman nasip olur inş en kısa zamanda bebeğin olur
öncelikle bu derece sıkıntılı süreçten geçmene üzüldüm ama her şey Allah'tan öyle düşünmek lazım, biz ne kadar istesek de Rabbim nasip etmezse bizim yapabileceğimiz bir şey kalmıyor her şey vaktinde ve hayırlı olanla güzeldir. Ne güzel hamile kalmışsın bu sürece kadar geçen her zaman senin imtihanın olmuş ama meyvesini almışsın. Ben daha yeni gebelik düşünmeye başladım kafamdaki sorulardan kurtulmak istedim doktor bi engel değil sıkı takip altında olmalısın dedi değerlerim de normal çıktı ilacımı zamanında ve düzenli kullanıyorum bakalım hayırlısı bekleyip göreceğim :)