Çok Kusan, egzaması olan, ağlayan güzel bebeğim:/

senave

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
17
9
16
31
Herkese selamlar, yaklaşık 3aylık anneyim. Ne zormuş! Bebeğim çok kusuyor yedikten sonra tamamda 1saate geçiyo nerdeyse yine kusuyo çok üzülüyorum canı acıyomu kusarken midesi çok bulanıyomu anlayamıyorum herkes normal, reflü diyo ama artık beni çok yoruyo üzüyoda.Zaman geçtikçe rahatlarım dedikçe daha çok stres yaşıyorum sütüm azaldı artık. Bazen çok ağlıyor bağırıyor. Bide şimdi kulak arkası ıslak gibi egzama heralde cildide kuru sürüyorum nemlendirici etki görmüyorum bugünler geçecek mi ödüm kopuyo sağlığında sorun var diye ne yapsam ne etsem anneler moral verin

merhabalar. benim çocugumda öyleydi alerji testine soktukar alerjisi çıktı. emzirme döneminde bende diyet yaptım diyet mamayla beslendik çok şükür 3 yaşında geçti. iyi bir alerji doktoruna görünün

Muhtemelen alerjik bebek. Bu sikayetlerin tamami onu gosteriyor

Egzama icin 6.aydan sonra krem veriliyor. Hergun yikayin(3gunde 1 sampuanli). Mustelanin kopuk sampuani kizimin egzamasini azaltmisti.
4.aydan sonra kusmasi ve aglamasi gecer. Aglama sebebi atak olabilir, atak haftalarini arastirin. Uzmeyin kendinizi her bebek 3 asagi 5 yukari bunlari yasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…