Saç Rengi ve Saç Boyama Çok Koyu Kahve Saç Boyası

BirkulSinem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
92
90
33
Herkese iyi geceler. Efendim şu saçımı hic rahat birakmiyorum. Çok alakasız renkler olmasa da galiba saçları yıprattık. Önce açik kestane koyu kestane küllü kumral sonra dore kahve , ışıltı ve tiftiklenmeye yüz tutup iğrenç renkler alınca düzgün bir renk olsun ve turuncu turuncu ışıldamasın derken, yazdan kalma denizden güneşten açılmış saç rengi hangi kıvırcık insana yakışmaz sorusunun ayaklı göstergesiyken... koyu kahveye boyadım Natural Colors markasının. Ve saçlarımı iyice muşambaya çevirdi. Bunu zeytinyağı yumurta maya bir şekilde hallettim diyelim , çabuk toparlanıyor , bu kahverengi tonunun 2 günde yıkayıp durmama rağmen mavimsi bir siyah olması ve igrenç görünmesi ve bana hiç yakışmaması normal mi acep... asabım bozuldu akmaz mı bu zenci saçı rengi :KK43: hayır zenciler çok guzel ama ben beyaz tenli kıvır başlardanım ve kafamda örümcek ağı yığını var gibi. Aksın gitsin bu ne yapayım :) ?

Kepeğe karşı etkili sampuan kullanabilirsin onlar boyayı akıtıyor
Ya da boyayı akıtan ürünlerden kullanabilirsin ancak saç kimyasal işleme dayanır mı bilmiyorum

Kepeğe karşı etkili sampuan kullanabilirsin onlar boyayı akıtıyor
Ya da boyayı akıtan ürünlerden kullanabilirsin ancak saç kimyasal işleme dayanır mı bilmiyorum
Beyaz sabun denedim biraz faydali oldu. Kepek şampuanini deneyecegim tesekkur ederim. Biraz toparlaninca bir iki gunden belki kimyasal islemle cikaririm tesekkur ederim

Gunde uc kere yikayarak. :KK70:

Kinaya laf yok. Once ben de tutturamadim ama son seferinde tuttu. Cikolata kahvesi oldu. Boya out , kina IN :)
Iyi gunlerde kullanin. Israrla bir arkadas yillar yillar once sacima kina surmus, icine kina tasi tarcin ceviz yagi filan koymus sonunda çok garip bir bakir rengine dönüsturmustu de kafami... ergenligimin buyuk travmasi :)) Tamam cok abarttim ama guzel degildi , yoo hiç guzel degildi :KK70: ama güneş sistemindeki turuncu sari yansimalar arasinda en bulunmadik tonlari bularak kendisini de beni de havuç-bakır tel arası organizmalara çevirmesi ayrı başariydi saygim sonsuz

Iyi gunlerde kullanin. Israrla bir arkadas yillar yillar once sacima kina surmus, icine kina tasi tarcin ceviz yagi filan koymus sonunda çok garip bir bakir rengine dönüsturmustu de kafami... ergenligimin buyuk travmasi :)) Tamam cok abarttim ama guzel degildi , yoo hiç guzel degildi :KK70: ama güneş sistemindeki turuncu sari yansimalar arasinda en bulunmadik tonlari bularak kendisini de beni de havuç-bakır tel arası organizmalara çevirmesi ayrı başariydi saygim sonsuz
Oooo resmen PTSD yasamissin sen.

Ya ben ya ben 15 saat tuttum kafamda. Sampuanla yikamayin dendi. Durularim 3 gun de oyle bekledi. Bir tik tutmaz mi o kina. Tutmadi bu. Cooook zorumaaa gitti cokkkk . Yesil olsa sevinecektim o kadar yani. Yeter ki tutsaydi.:KK70:

Oooo resmen PTSD yasamissin sen.

Ya ben ya ben 15 saat tuttum kafamda. Sampuanla yikamayin dendi. Durularim 3 gun de oyle bekledi. Bir tik tutmaz mi o kina. Tutmadi bu. Cooook zorumaaa gitti cokkkk . Yesil olsa sevinecektim o kadar yani. Yeter ki tutsaydi.:KK70:
Anneannem saçındaki yada elindeki kınayı yıkadıktan sonra zeytinyağı sürerdi. Bu ciddi anlamda rengini bırakmasıni sagliyor sanirim renk pigmenti yagda cozunur nitelikte. Kına taşının da sağolsun o korkunç rengi de sizin güzel rengi de sabitleme niteliği var. Zeytinyagini da deneyin denemediyseniz. Bir de karisiminiza ne koyuyorsunuz

Anneannem saçındaki yada elindeki kınayı yıkadıktan sonra zeytinyağı sürerdi. Bu ciddi anlamda rengini bırakmasıni sagliyor sanirim renk pigmenti yagda cozunur nitelikte. Kına taşının da sağolsun o korkunç rengi de sizin güzel rengi de sabitleme niteliği var. Zeytinyagini da deneyin denemediyseniz. Bir de karisiminiza ne koyuyorsunuz

Iste tutmamasinin nedeni benim yag koymammis. Beslesin diye bir de yag koymustum. Hicbir sey koymuyorum sadece normal kina ile siyah kinayi karistirip biraz su koyuyorum. 2 saat beklettim kafamda o kadar.

X