Kontakt Lens Çok koyu gözlere B&L Light Green mi Gray mi?

Browneyes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
16
2
Arkadaşlar gerçekten ikilemde kaldım. Gözlerim oldukca koyu kahve. Freshlook Gri lens kullandım daha önce bende çok doğal durdugunu soyluyorlardı. (Tabi gozumun dibine girene kadar). Şimdi ise B&L almayı dusunuyorum. Gri ile yeşil arası bir renk olan Light Green'i tavsiye eder misiniz bana? Freshlook ile karşılastırması nedir? Yoksa yeniden griye mi doneyim?
Yeşil ile gri arası bir renk istiyorum. Adriana Lima gibi. Forumu 1 aydır okuyorum kafam cidden çok karıştı. Yücelten de var dibe batıran da. Lütfen yardım edin. Not: Doğallık benim için çok önemli.

Orjinal gozlerim bunlar:
f3w2nq.jpg

Renkli gozlerimse bunlar:
fkxtvc.jpg

Son düzenleme:
05.09.2011 yazan resimdekinde hangisini kullanıyorsan çok doğal duruyor. Diğerlerinde pek anlaşılmıyor gözlerin.

Ben gri lens sevmiyorum ya çok yapmacık geliyor. Naturel yeşil vardı hangi markanın tam hatırlayamadım ama mükemmel doğal duruyor. Freshlook yeşil değildi, naturel yeşil demişti almıştı kardeşim. Yanlış anlama canım dünya güzelisin ama esmersin o gri hiç olmamış doğana aykırı bi kere... Yeşil denemelisin..

Elegance light yeşil ya da dark yeşildi sanırım ama sanırım light yeşil gider canım. İnşallah markası dogrudur biraz netten arastırdım . freshlook un nerdeyse hepsi yapmacık hareli mavisi hariç. Bence elegance yeşil denemelisin :)

05.09.2011 yazan resimdekinde hangisini kullanıyorsan çok doğal duruyor. Diğerlerinde pek anlaşılmıyor gözlerin.

Şimdi düzelttim :) Teşekkürler ama çok sıkıldım o renkten.

Ben gri lens sevmiyorum ya çok yapmacık geliyor. Naturel yeşil vardı hangi markanın tam hatırlayamadım ama mükemmel doğal duruyor. Freshlook yeşil değildi, naturel yeşil demişti almıştı kardeşim. Yanlış anlama canım dünya güzelisin ama esmersin o gri hiç olmamış doğana aykırı bi kere... Yeşil denemelisin..

Çook teşekkürler canım. Yeşil istiyorum ben de zaten. :)
Önerilerini dikkate alacağım. :)

b&l light green aynen öyle duruyor tatlım bende var hıc kullanamadım maalesef daha da açık renk istediğim için elimde mevcut istersen yarı fıyatındanda aşağı verirm boş boş duruyor:KK31: hemde gormus olursun merakın gider:KK31:

b&l light green aynen öyle duruyor tatlım bende var hıc kullanamadım maalesef daha da açık renk istediğim için elimde mevcut istersen yarı fıyatındanda aşağı verirm boş boş duruyor:KK31: hemde gormus olursun merakın gider:KK31:

Oyle mi tatlım? Ben yeşil ile gri arası istiyorum boyleyse alıyorum o zaman. Bu arada nerede oturuyorsun? Fiyatı ne kadar olur bana? Mesaj atabilir misin bana?

Canım mesaj yolladım sana msnimde yazıyor orda ister ekle ister mail at ben geri dönüş yapıyım sana bazen ark istekleri gelmeyebiliyor msnden mail at ben eklıyım şekerm :KK6:

Canım mesaj yolladım sana msnimde yazıyor orda ister ekle ister mail at ben geri dönüş yapıyım sana bazen ark istekleri gelmeyebiliyor msnden mail at ben eklıyım şekerm :KK6:

Tatlim gordum de mesaj sayım yeterli değilmiş cevaplayamadım. Mailden konusalım :)

X