cok kotuyum!

Ah canım benim, allah minik meleğini korusun, en kısa sürede sağlığına kavuştursun inşallah. Rabbim burdan müjdeli haberini okumayı nasib etsin bizlere. Dualarım seninle:KK200:
insallah mujdeli haberler veririm,o gunu sabirsizlikla bekliyorum!guzel dualariniz icin cok Tesekkur ederim!cok saolun.

Allah şifa versin bebeğini sağlıklı bir şekilde en kısa zamanda kucaklarsin inş. moralini bozma desem işe yaramaz biliyorum ama emin ol yoğun bakım hep bebek dolu ve hepsi en fazla 15 güne sapasağlam çıkıyor.Allah meleğini korusun
Evet yogun bakim oyle canim,herkesin cesut cesit derdi var!insallah oglumu sag saglim evimize getiriz,dualarin icin tesekkur ederim!Allahim kimseyi darda koymasin insallah!

Allah ım sizi ona onu da size bağışlasın
Bak benim kızımda erken doğdu yoğınbakım da yattı 3. Gün emzirmeye verdiler 1 haftaya evimize geldi
19 aylık oldu bilr Rabbim çok büyük içini ferah tut aklına kötüyü getirme.o şuan seni hisseder annesi. Bol bol sütün olsun, miniğe yarasın.

kizlar sadece dua edin!bu benim icin cok onemli,keske benim derdimde gorumcem kaynanam ve hatta kocam olsaydi!
ben 5 gun once dogum yaptim ve oglum oldu!simdi yogun bakima aldilar cunki morariyordu!lutfen dua edin detaya girmek istemiyorum!ama lutfen dua edin,oglumun ve benim buna ihtiyacimiz var!
ALLAH sifa versin canim dualarmz siznle ALLAH kmseyi evledyla sinamasn :KK43:

Allah ım sizi ona onu da size bağışlasın
Bak benim kızımda erken doğdu yoğınbakım da yattı 3. Gün emzirmeye verdiler 1 haftaya evimize geldi
19 aylık oldu bilr Rabbim çok büyük içini ferah tut aklına kötüyü getirme.o şuan seni hisseder annesi. Bol bol sütün olsun, miniğe yarasın.
cok kotuyum canim icim aciyor,yogun bakima gidemedim esim gitti!oraya gidince kotu oluyorum,ben cok guclu biriyimdur ama simdi gucumu kaybettim!canimdan can gidiyor!insallah Allahim sesimizi duyar!

cok kotuyum canim icim aciyor,yogun bakima gidemedim esim gitti!oraya gidince kotu oluyorum,ben cok guclu biriyimdur ama simdi gucumu kaybettim!canimdan can gidiyor!insallah Allahim sesimizi duyar!
Ana yüreği canım benim. İlk gün bende eve boş dönünce ağladım ama sonra dedim ki kızım gelicek ve ben güçlü olmalıyım geldiğinde kendimi toparlamış olmalıyım. Allah öyle büyük ki kuzum 2.170 gr doğdu dışarı alışamadı üstelik 34+3 te doğdu vücudunda çok ağır enfeksiyon vardı. Tevekkül ettim Rabbim sen bilirsin hayırlısını dedim. Dua edicez başka çaremiz yok allah ım sesimizi duysun yavrunu size bağışlasın inşallah.

amin canim!bu cok zor ,elimden birsey gelmiyor!
keske insanin elinden bsey gelse canindan parca ya ufack elnden bsey gelse ztn supesiz yapardın cnm ama suan tek yapablcgmz dua etmek guclu olman bebek anneyi hisseder derler güçlü ol INSALLAH en kisa zamanda iglesr

Ezhibil-be’se rabben’nasi eşfi ve enteş’şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame
“Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın.

peygamber efendimizin sav şifa duasıdır ..

bu duayı okuyun sık sık bende okuyacagım Allahın izniyle sevinçli haberlerinizi alırız inşş

canım çok üzüldüm inşallah şuan iyidir bebeğin dualarımız seninle Allah yardımcınız olsun

X