çok kötüyüm...

sultan__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
1.480
500
kürtaj olalı 1 ayı biraz geçti. ilişkide eşim korundu adet olmadan hamile kalmayayım diye. 3-4 gün önce 2 günlük bir adet oldum. ama kan adet kanına benzemiyordu. kokusuzdu ve ağrı yoktu. kürtajdan 20 gün sonra beta hcg vücudumdan gitti mi acaba diyerek test yaptım negatifti yani beta hcg kalmamıştı. bugün yaptığım 2 testte ise ikinci çizgi silik çıktı. ilk gebeliğimdeki gibi belitriler vardı o nedenle test yaptım bugün. şimdi ben takrar mı hamileyim :KK43: 1 yıl korunmadık zor hamile kaldım şimdi korunduğum halde hamile miyim? moralim çok bozuldu..

canım öncelikle geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın aynı acıyı inşallah.
sen evdeki testlere güvenme pek. onlar heleki bazı sabıkalı markalar negatif iken bile pozitif gösterebiliyor.
moralini bozma ve kandan baktır canım.
ben sanmıyorum korunduğun halde hamile kalman heleki rahim daha toparlanmadan hamile kalman çok zor ama sen yinede bi kan testi yaptır kafan rahat etsin canımm

sağol canım sen dedikten sonra internette araştırma yaptım test gerçekten yanlış çıkıyormuş. yorumlar iyi değil. bebe time adında bir marka. başka bi marka yoktu. inşallah değilimdir. ama hamilelik belirtileri yaşıyorum bilmiyorum. ablamda yeğenime korunurken hamile kalmıştı. inşallah değilimdir. yarın başka bir marka alayım en iyisi

sağol canım sen dedikten sonra internette araştırma yaptım test gerçekten yanlış çıkıyormuş. yorumlar iyi değil. bebe time adında bir marka. başka bi marka yoktu. inşallah değilimdir. ama hamilelik belirtileri yaşıyorum bilmiyorum. ablamda yeğenime korunurken hamile kalmıştı. inşallah değilimdir. yarın başka bir marka alayım en iyisi

aynen canım bebetıme a güvenme bende onunla doğum kontrol hapı kullanırken yaptığım testlerde pozitif görmüştüm.
1 ayı geçmiş olsa bile vücudun hemen hamilelik izinden kurtulamıyor.
psikolojik biraz bu.
vücudunun toparlanması ve rahminin eski haline dönmesi zaman alır.
sen sakın sıkma canını. stres yapma
her ne kadar kimyasal olarak gebelik sonlansada psikolojik olarak hemen sonlanmıyor malesef :KK43:

X