Cok kotuyum :(

ortada yanlış anlaşılma var.sen ileri gitmiceğini düşünmüşsün,o da senin istediğini düşünüp ilerletmek istemiş.olabilcek bişey bu.
Senin için kabul edilemez bi durum yoksa ayrılmana gerek yok.
Ama istemiyosan bundan sonra keskin bi şekilde sınırlarını koyman lazım.Erkeklerde zamanla ilerletiriz gibi bi düşünce de olabiliyo.Saf saf aynı eve girmeye devam edersen o iş senin şu an istemediğini söylediğin yerlere gider,önünü alamazsın.Zamanla onun istediği kıvama gelir,sonra da pişman olurum dersen şimdiden tornistan et.Senden gerisi gelir beklentisi olcaktır,buna emin ol.
Ayrıca bence çook yeni bi ilişki,erkeğin ne kadar uzun süre burnu sürterse senin o kadar kaliteli bi kız olduğunu düşünürler.

Ya bi Saçmalama Allah askına. Madem bunlar senin icin buyuk problemse, ısı kriz geçirmelere getiriyorsan bari bundan sonra sana ders olsun. Asla bir erkeğin eve gitme! Parası olmasa bile. Ayrıca Sakin güvenip de birseyler yasamaya da kalkma. Emin ol ki hiçbir üniversite askı evliliğe gitmez. Binde bir bunun tersi olur. Ziyan edersin kendini hiç ruhun bile duymaz.

valla bu olay
şu hikayeciği anımsattı bana
güzin ablaya biri mektup yazmış hani cocuk uyuya kalmış güzin ablanında cevabı verilmiş sadakan varmış yönünde olduydu

adamın evine gidiyorsan sürtünmesinide düşünüceksin
ateş ve barut yan yana dururmu hiç...???
öpüşmenin akabinde bu gelir

devam edersen sürtünmeden duracağını sanmıyorum
eğer barışırsanda fare kapanı öneriyorum....

iyi günleeeeeyyy

Bi'de hastanelik olcak kadar abarttın mı? Sevgilin gülmedi mi? Ben olsam gülerdim özür dilerim ama.
Üniversitede hemen hemen bi'çoğumuz erkek arkadaşlarımızın evine gittik. Ben hala giderim arada yemek yapar dizi izleriz (her eve giden yakınlaşmak için gitmiyo kızlar, gayette filmlerdeki gibi yemek/film modunda takılıyoruz tek farkı orda kız bulaşık yıkamıyor ben ise birikmiş bulaşıkları yıkıyorum).
Ama ben ilk gittiğimde gayette tanıyordum zaten sınıf arkadaşımdı, ben rahatsız olmayım diye masada bile karşımda otururdu. Hani ev ortamı kızın aklına yanlış bi'şey gelip rahatsız olmasın mantığıyla.
Hani sarıldın, hadi öpüştün de üstüne çıktıktan sonra kıpırdanmasına niye sinirlendin. Her sağlıklı erkek öyle bi'atmosferde kıpraşmaya başlar yani

Unutma karşındaki senin izin verdiğin sınıra kadar sana yaklaşabilir, sen izin vermişsin oyüzden kızma ona.
Bu şey gibi olmuş küçük bi'çocuğa çok sevdiği çikolatayı elinde sallayıp "det bu kötü, tüü kaka" yersiz tepki yani.

Çok merak ettim ne kadardır birliktesiniz?

Bende ılerı gıtmeyecegını dusunmustum.Kımse k.bakmasın ama ben evlı degılım daha once cınsellıgı yasamıs bır ınsan degılım kı bu konularda bu kadar cahılım.Ustelık benım ılk sevgılım ve guvenılır bırı oldugu ıcın evıne gıtmıstım.
Verdıgım tepkıde bence yerındeydı oyle zannetıgınız gıbı asırı ayılıp bayılmam olmadı sadece uzun bır sure kasıldım,tıtredım falan ve erkek arkadasım buna gulmedı emın olun.Ve ben doktora gıtmem dıye ısrar etmeme ragmen kendısı goturdu.
Ilıskımız konusuna gelınce cıddıyız kı erkek arkadasım ılıskının basından berı bana bır ılıskıye baslarken ben sonu olsun ısterım dıyor.Benımle evlenmek ıstedıgını defalarca dıle getırdı. Bu zamana kadar takılmalık dahı ılıskısı olmamıs.Bır kızla 4 sene cıkmıslar sadece telden ılıskı yurumus ve sırf ona yakın olmak ıcın hayatını mafvedıcek bazı hatalar fedakarlıklar yapmıs.
Kızlar yıne soyluyorum hatanın da bırcogu bende eve gıtmemelıydım ama kahretsın kı saf gıbı cok guvendım.Ustume cıkmasına ızın vermemelıydım ama aklımın ucundan bıle gecmedı o an onu yapabılecegı.
Kendısı şu an cok pısman moral cok bozukmus dun onu dınlemıyorum,konusmuyorum dıye bana mektup yazmıs.Okudum her satırdan ne kadar pısman oldugu cok bellı kendısı de kabul edıyor yapmamalıydım kendımı kontrol etmelıydım dıyor.Arkadasıma mesaj atmıs benımle arasını duzeltmek ıcın sana kendını degersız hıssetırdıgım ıcın kendımden nefret edıyorum dıyor.
Evde yalnız kalamıyormus kafayı yıyor gıbı oluyormus.Bu bana soyledıklerını ona bende dedım kızlar benı kullanılabılır olarak gordun benle bırseyler yasamak ıstedın o amacla benı o eve goturdun dıyorum asla yemın ederım kı yok oyle bısey dıyor.
Nasıl olsa bısey demem dıye mı bunu yaptın dedım hayır bır an cok kaptırdım kendımı nefsıme hakım olamadım dıyor.
Ayrıca tabıkı de cocuk degılım benı leyleklerın getırmedıgını bunların aslında dogal seyler oldugunu bılıyorum.
Ama bu tarz seyler bızım ıcın cok erken yapmamalıydı.Yaptı ve benden ayrı kalarak cezasını cekıcek.
Degerlı fıkırlerınız ıcın tesekurler.Yanlıs anlasılmasın her fıkre saygım var.

çocuğa gerçekten haksızlık etmişsin çok üzülmüştür. benimde sevgilim olmadı ama butür şeyleri tahmin edebilmek için illa tecrübe gerekmez. sen evine gitmişsin hadi tamam ama öpüşmicektin zaten öpüşme her insanı tahrik eder hatta cinsel ilişki bu şekilde başlar. yani ileri gitmesi kötü niyetinden değil seni arzuladığından ki bu çok normal bişey çok aşırı tepki vermişsin. senin hiç hormonlar çalışmıyo galiba 21 yaşında bi kızsın karşıdakinin durumunu tahmin edebilmen ve kızsanda onu anlaman lazımdı çok şaşırdım. mesela erkek arkadaşım beni öpse hemen geri çekilirim çünkü o değil ben nefsime hakim olamam ki zaten bunun oluşmasını sağlayacak ortam yaratmam bi yerde yalnız kalmam mesela.

Ve sıte yonetıcılerınden rıca eıdyorum artık konumun kapatılmasını ıstıyorum.

Canım ondan önce de öpüşmüştük aynı sekılde ve bunu yapmamıstı.Bende bu yuzden ıkıncı defa ustume cıkmasına ızın vermıstım.
Insan sevdıgını arzular ona bısey demıyorum.Bız onunla cıddı dusunuyoruz ılerıde kısmet olursa bu tarz seylerı zaten yasıyıcagız ama sımdı degıl daha benım ıcın erken.
Ev konusuna gelınce zaten defalarca dıle getırdım o konuda hepınız haklısınız ama ıste saflık yapıp cok guvendım.

Canım 21 yaşındasın tecrüben yok ama çevrenden de mi bir şey görmedin duymadın ki çocuk ne yapsın ona izni vermişsin nefsine hakim olamamış tahrik olunca eyleme geçmiş. Çok abartmışsın sen bence ne bekliyordun ki acaba evine gidip üstüne çıkmasına izin verdiğinde öyle kalacağını mı ? Bir de ayrı kalarak cezasını çekeceğini söylüyorsun ya yazık çocuğa neyin cezası bu ? Ayrıca tabi niyetim o değil diye yemin edecek direk söyler mi evet niyetim oydu diye ?

Son düzenleme:
sende de çocukta da bi suç yok.yalnız şu hikayeyi aklıma getirdin
bi gün bi deney için bi kurbağayı çok sıcak suyun içine atmışlar,kurbağa sıçramış kendini dışarı atmış,kurtarmış.Başka bi gün kurbağayı normal sıcaklıkta bi suyun içine koymuşlar,ısıyı çaktırmadan yükseltmeye başlamışlar,kurbağanın dayanamayacağı sıcaklığa gelince sudan çıkıp kendini kurtarmaya çalışmamış.Kurbağa farkında olmadan haşlanmış.
Bi anda üstüne gelen erkeği her kız reddeder de önce masum bi öpücükle başlar,sonra üstüne çıkmaya çalışır,sonra tişörtünü çıkarıver nolcak ki olur.bi bakmışsın evlenmeden önce istemediğin olayların ortasında bulmuşsun kendini.
evlenme hayalleri her ilişkide olur,çiftler birbirine de söyleyebilir ama gelecek düşünen her kız ve erkek daha bi özenle davranır.Ben ikinizde de öyle bi özen görmedim.Senin yaşın nispeten küçük,deneyimsizliğin getirdiği bi insanlara güven de var ama erkek arkadaşın neyin ne olduğunu çok iyi bilmesi gereken yaşa gelmiş.

yokdaha neler abartmışsın

bian yıllar öncesine döndüm :)
bende 21 yaşımdaydım üniversite öğrencisiydim erkek arkadaşımla yakınlaştım diye hıçkıra hıçkıra ağlamıştım şimdi ben o....... mu oldum diye :)))
sen bu konulara yabancı olduğun için bide hepimiz gibi yetiştirildiğin için saçma bi tepki vermişsin
bence çocuktan falan ayrılmaya kalkma zamanla sende alışcaksın aşacaksın kendini rahat ol hatta bu haline gülceksin bile :))

bence olaya çok aşırı ve gereksiz bir tepki vermişsin tatlım. sonuçta yetişkin bir genç kızsın ve evine giderken az çok bunları tahmin etmiş olman lazım.tamam sevgilin olmamış. ama sonuçta tek hücrede de büyümedin. yanlış anlama amacım rencide etmek değil.
bu yaşadığın şey bence gayet normal. seven erkek dokunmaz ellemez öpmez mantığına karşıyım bence sevginin tek bir çeşidi yok,ya da öyle uzaktan seyretmek demek değil. Hele ki o yaşlarda.
ama şöyle bir sorun var ki eğer ilişkin yeterli olgunluğa ulaşmamışsa böyle şeyler risklidir. herkese güvenmemelisin.yani bilmiyorum,ne kadardan beri birliktesiniz ama ciddiyiz demişsin.hemen her ilişkide evlilik lafı geçer.ama bu illa böyle olacak diye bir kural yoktur.erkeğin dilinden çok hareketlerinden anlarsın gerçek niyetini.anlatmadığın içine sinmeyen başka birşey varsa ayrıl tabi,ama bu kadar birşeyden ayrılmaya gerek olduğunu düşünmüyorum şahsen

Son düzenleme:
Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…