ortada yanlış anlaşılma var.sen ileri gitmiceğini düşünmüşsün,o da senin istediğini düşünüp ilerletmek istemiş.olabilcek bişey bu.
Senin için kabul edilemez bi durum yoksa ayrılmana gerek yok.
Ama istemiyosan bundan sonra keskin bi şekilde sınırlarını koyman lazım.Erkeklerde zamanla ilerletiriz gibi bi düşünce de olabiliyo.Saf saf aynı eve girmeye devam edersen o iş senin şu an istemediğini söylediğin yerlere gider,önünü alamazsın.Zamanla onun istediği kıvama gelir,sonra da pişman olurum dersen şimdiden tornistan et.Senden gerisi gelir beklentisi olcaktır,buna emin ol.
Ayrıca bence çook yeni bi ilişki,erkeğin ne kadar uzun süre burnu sürterse senin o kadar kaliteli bi kız olduğunu düşünürler.
Bende ılerı gıtmeyecegını dusunmustum.Kımse k.bakmasın ama ben evlı degılım daha once cınsellıgı yasamıs bır ınsan degılım kı bu konularda bu kadar cahılım.Ustelık benım ılk sevgılım ve guvenılır bırı oldugu ıcın evıne gıtmıstım.
Verdıgım tepkıde bence yerındeydı oyle zannetıgınız gıbı asırı ayılıp bayılmam olmadı sadece uzun bır sure kasıldım,tıtredım falan ve erkek arkadasım buna gulmedı emın olun.Ve ben doktora gıtmem dıye ısrar etmeme ragmen kendısı goturdu.
Ilıskımız konusuna gelınce cıddıyız kı erkek arkadasım ılıskının basından berı bana bır ılıskıye baslarken ben sonu olsun ısterım dıyor.Benımle evlenmek ıstedıgını defalarca dıle getırdı. Bu zamana kadar takılmalık dahı ılıskısı olmamıs.Bır kızla 4 sene cıkmıslar sadece telden ılıskı yurumus ve sırf ona yakın olmak ıcın hayatını mafvedıcek bazı hatalar fedakarlıklar yapmıs.
Kızlar yıne soyluyorum hatanın da bırcogu bende eve gıtmemelıydım ama kahretsın kı saf gıbı cok guvendım.Ustume cıkmasına ızın vermemelıydım ama aklımın ucundan bıle gecmedı o an onu yapabılecegı.
Kendısı şu an cok pısman moral cok bozukmus dun onu dınlemıyorum,konusmuyorum dıye bana mektup yazmıs.Okudum her satırdan ne kadar pısman oldugu cok bellı kendısı de kabul edıyor yapmamalıydım kendımı kontrol etmelıydım dıyor.Arkadasıma mesaj atmıs benımle arasını duzeltmek ıcın sana kendını degersız hıssetırdıgım ıcın kendımden nefret edıyorum dıyor.
Evde yalnız kalamıyormus kafayı yıyor gıbı oluyormus.Bu bana soyledıklerını ona bende dedım kızlar benı kullanılabılır olarak gordun benle bırseyler yasamak ıstedın o amacla benı o eve goturdun dıyorum asla yemın ederım kı yok oyle bısey dıyor.
Nasıl olsa bısey demem dıye mı bunu yaptın dedım hayır bır an cok kaptırdım kendımı nefsıme hakım olamadım dıyor.
Ayrıca tabıkı de cocuk degılım benı leyleklerın getırmedıgını bunların aslında dogal seyler oldugunu bılıyorum.
Ama bu tarz seyler bızım ıcın cok erken yapmamalıydı.Yaptı ve benden ayrı kalarak cezasını cekıcek.
Degerlı fıkırlerınız ıcın tesekurler.Yanlıs anlasılmasın her fıkre saygım var.