Canım ben para meselesının bahane oldugunu hıc dusunmedım cunku ıkı gun once arkadası benım yanımda kantınde yemek yerken onun krızde oldugunu agzından kacırmıstı o da cok kızmıstı.Ya bır sus cenenı kapat dıye.Parası yoksa parkta buluşabilirdiniz, bu biraz bahane gibi geldi.
Çünkü evde baş başa olacağınızdan bu durumun yaşanması muhtemeldi.
Ayrıca daha yenisiniz. Ben en azından söz olmadan bir erkeğin evine gitmeyi yanlış buluyorum.
Gidersem de annesi evde olduğu zaman giderim. Bu konularda çok hassasım.
Tabi sizi bilemem, onun yaklaşmasına izin vermişsiniz.
Sizi öperken bile tepkinizden çekinmesi gerekiyorken birde üstünüze çıkmış ve müsade etmişsiniz.
Tekrar barışırsanız da her size yaklaştığında tedirgin olacaksınız büyük ihtimalle.
Hayır canım oyle degıl ıste cocuk daha bastan demıstı yanlıs anlamazsan gıdelım demıstı bende cok guvendıgım ıcın aklıma hıc kotu bırsey gelmedı.Ustelık bu olaydan sonra bır soyledıgım soz uzerıne bu amacla benı eve goturmedıgının uzerıne de yemın ettı.
Evet aynen oyle ıkımızde ogrencıyız para sıkıntısı cekıyor dıye eve gıtmek zorunda kaldım.sevgilin para sıkıntısı çekmiş sende evine gitmek zorunda kalmışın ..ben mi yanlış anladım..
Ne alaka ya ıktıdarsızlık falan ben tabıkıde herseyı goze alarak o eve gıttım cunku ona cok guvendım.
Ustume cıkmasına evet ızın verdım aynı gun ıcınde yıne aynı sey olmustu ustume cıkarak opusmustuk o seyı yapmamıstı buna aldandım.
Benım derdım şu kendını kontrol edebılmelıydı ben 3 yas buyuk ustelık.
Evet aynen oyle ıkımızde ogrencıyız para sıkıntısı cekıyor dıye eve gıtmek zorunda kaldım.
Sınır krızı gecırdım.Seni niye doktora götürdü
Sınır krızı gecırdım.
Sizlere yardım derken fıkır danısmak ıstıyorum bu sebepten ılıskımı bır anda boyle kestırıp atmalı mıyım yoksa cok normal bır sey mı bu affedıp unutabılır mıyım? Ustelık onu hala sevıyorum onun da benı sevdıgını bılıyorum.
Ondan bana zaman vermesını ıstedım dusunucegımı soyledım.
Ne alaka ya ıktıdarsızlık falan ben tabıkıde herseyı goze alarak o eve gıttım cunku ona cok guvendım.
Ustume cıkmasına evet ızın verdım aynı gun ıcınde yıne aynı sey olmustu ustume cıkarak opusmustuk o seyı yapmamıstı buna aldandım.
Benım derdım şu kendını kontrol edebılmelıydı ben 3 yas buyuk ustelık.
canım çay bahçesine de gidebilirsiniz, okulda kantinden birşeyler alıp yersiniz, simit alır deniz kenarında oturup yersiniz... eve gitmek demek yakınlaşmak demektir bir erkek için...