Cok kotuyum :(

Canım ben para meselesının bahane oldugunu hıc dusunmedım cunku ıkı gun once arkadası benım yanımda kantınde yemek yerken onun krızde oldugunu agzından kacırmıstı o da cok kızmıstı.Ya bır sus cenenı kapat dıye.
Oyle duzgun,guvenılır,duzgun bır profıl cızdı kı belkı de bu yuzden bu kadar Şok oldum bılmıyorum.

Canım kusura bakma yaşın küçük değil neyin ne olduğunu çok iyi biliyorsundur sen eğer eve gitmeyi kabul ediyorsan olay bitmiştir hele ki öpüşüp üzerine çıkmasına müsade ediyorsan belli şeylerin yaşanması normal ona bu izni sen vermişsin oda bu izni kullanmış. Para yok ise dışarda buluşulur sohbet edilir önemli olan bir arada olmak değilmi?

Daha öncede yaşamışsınız sürtünem olmadan bu sefer bunu yapmış seninde istekli olduğunu düşünmüştür çünki izin veriyorsun gerisinide getirir fikri uyandırmışsın adamda oda gereğini yapmış işte senin ona kendini b şekilde yansıtmandan dolayı.

Çok mu ters sana eve gitme kalabalık ortamlarda buluş sende.

Son düzenleme:
öpüşüp de üstüne çıktıktan sonra sürtünmemesi acayip olurdu asıl. sevgilin normal bir erkek gibi davranmış. ne bilsin senin diğer yaptıklarına olumlu bakıp sürtünmesine olumsuz tepki vereceğini. bence zorlama şeklinde olmadıysa ayrılık da yanlış bir karar olur..

ksr bakma da sürtünmemesi anormal olurdu zaten..
dua et de art niyetli değilmiş, evde yanlızsınız, sana tecavüz bile edebilirdi... engel de olamazdın...
üstüne çıkmasına izin veriosan, onun olması da kaçınılmaz zaten...
çok tepki veriosun gibi geldi bana...
bileyerek isteyerek bazı şeyleri sende başlatmışsın...

yanlış anlamazsan demiş bir de canım bak bir erkek seni evine çağırıyorsa bil ki birşeyler yaşamak istiyordur. romantik romantik yemek yiyip film izlemek filmlerde vardır. safça düşünme... erkekler böyle malesef. bir daha da kimsenin evine gitme. yıllarca tanısan da... gerçi çocuğun yaptığı normal bir davranış yani bir gariplik yok, üstteki yorumlara katılıyorum. evde yalnızsınız ve öpüşüyorsunuz, işin oraya gelmesi şaşılacak birşey değil yani. burda hata sende, madem böyle birşey seni olumsuz etkiliyor, eve gitmeyecektin...

Son düzenleme:
Sevgilin normal bir erkek gibi davranmış.
Zaten ev davetini kabul etmen, öpmesine hatta 2. kez üstüne çıkmasına izin verirsen oda doğal olarak senin de istediğini düşünmüş.
Ona cinselliğe normal bakmadığını belirt.
Ortada ayrılacak durum görmedim açıkcası. Olayın seyrine kapılmış arkadaşın.
Bir daha da evine falan gitme...

sevgilin para sıkıntısı çekmiş sende evine gitmek zorunda kalmışın ..ben mi yanlış anladım..

bence güvenme derim ve birdaha eve falan gitme sevgilinin değil hiç bir erkeğin sonra geri dönüşü olmayan olaylar olabiliyor canım

Nasıl bu kadar saf olabiliyorsunuz bilmiyorum,enteresan.Hayır kızımız üniversiteye gidince şöyle bir açınıyor,diyor benim niye sevgilim yok;ilk hoşlandığına kitliyor.Tabi saf ya,boyunun ölçüsünü bilmiyor;erkeğin de arayıp da bulamadığı şey...Çocuk musunuz siz de aşık oldum diye gezecek seninle,evine çağıracak cinsellik düşünmeyecek,öpüştüm diyor birde.Hatayı onda arama,hata sende;böyle başlarsan meseleye devamını getirmekten çekinmez erkek.Eleman da akılsızın teki belli ki.

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Evet aynen oyle ıkımızde ogrencıyız para sıkıntısı cekıyor dıye eve gıtmek zorunda kaldım.

canım çay bahçesine de gidebilirsiniz, okulda kantinden birşeyler alıp yersiniz, simit alır deniz kenarında oturup yersiniz... eve gitmek demek yakınlaşmak demektir bir erkek için...

Evet kızlar ben tamamen suçlu o demıyorum hatanın bırcogu da bende ama guvendım ve bana bu kadar yakın olmasına ızın verdım.
Iste bu Tarz konularda pek bılgılı olmadıgım ıcın belkı bu kadar cok tepkı verdım.Ben bunun da bana ders olucagını dusunuyorum.
En azından artık eve falan asla gıtmem.
Dedımkı ona nasıl olsa ben hıcbır bısey demıyorum demem de dıye mı buna mı dayanarak bunu yaptın dedım hayır o an kendımı cok kaptırdım yemın ederım dıye defalarca ozur dıledı.

Sinir krizi geçirip hastaneye gitmiş olman çok abartı ve komik geldi bana.

Ha eğer ki öpüşmeye özellikle üzerine çıkıp seni öpmesine izin vermemiş olsaydın normaldir diye düşünürdüm ama sen ne sanıyordun ki?

Çocukları da leylekler getiriyor zaten.

Erkek milleti bu kadar yakın bir temasa girince ister istemez daha fazlasını ister.21 yaşında olup bunları bilememen,tahmin edememen çok ilginç.

Bence de ayrıl bu çocuktan.Zamanı gelince eli eline değmemiş birisiyle evlilik yaparsın.Yanlış anlama kinaye yapmıyorum.Dalga geçmiyorum.Tamamen senin kişilik özelliğinden yola çıkarak bunu söylüyorum.En doğrusu bu olur senin için.

Sınır krızı gecırdım.

Neyin sinir krizi bu ? Ne bekliyordun ki daha öncede üzerine çıkıp öpmesine izin vermişsin sürtünmeye başlayınca işin boyutumu değişti şimdi ? Sen kapıy aralamışsın oda girmeye çalışmış resmen benim için problem değil imajı vermişsin. Bundan sonra ne kadr yemin etsede belli yakınlaşmalar yine olacaktır onun tarafından ki senin de hoşuna gidiyor bu durum o yüzden ya ayrıl yada sert ol öpemezsin bile diye ki sanki hiç yapmadık mı diyecektir emin ol.

Son düzenleme:

üstüne çıkmasıyla sürtünmesi arasında fark görmüyorum. kendi kafanda ne isteyip ne istemediğini kararlaştırmalısın. biraz kararsız gibisin yakınlaşıp yakınlaşmamak konusunda. eğer sürtünmesinden rahatsız olacaksan üzerine çıkmasına da müsade etmemelisin. öpüşmekle tüm vücudun temas etmesi ayrı şeyler çünkü. karşındaki senin nereye kadar müsaade edeceğini kestiremez. bu yüzden
ayrılman da mantıklı değil. çünkü sen karşındakine imkan sağlamışsın, sınırını belli etmemişsin.

eğer yaşadıkların normal gelmiyorsa barışma, geliyorsa da bir daha fiziksel bütünleşme yaşama ki aynı duruma düşmeyesin.

bu arada sen sınır çizmiyorsan istekli olarak algılanabilirsin. bu yüzden ona kendini kontrol etmeliydi demen çok saçma. kendisini niye kotrol etsin ki? iki taraf da istiyorsa birşeyler yaşanır. mesele senin istemiyor gözükmemende. sorun onun kendini kontrol edememesi değil. kontrol edememiş olsaydı buraya başka başlıkla konu açardın.

canım çay bahçesine de gidebilirsiniz, okulda kantinden birşeyler alıp yersiniz, simit alır deniz kenarında oturup yersiniz... eve gitmek demek yakınlaşmak demektir bir erkek için...

Doğru tabi,kırmak istemiyorum kimseyi ama evde çay demleyip çayıra çimene çıkacak kadar da mı kafa yok anlamıyorum ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…