pardon tatlım ama öpüşüyorsun üstüne çıkmasına izin veriyosun..olay oaraya gidincemi kötü hissettin kendini.. daha üstüne çıkmadan itmen gerekirdi.. bana garip geldin
Kızlar şu bakımdan bana hak verın ılk sevgılım ve acıkcası ustume cıkmasına ızın verdım cunku boyle bır sey yapabılcegı aklımın ucundan dahı gecmedı.
Kızlar şu bakımdan bana hak verın ılk sevgılım ve acıkcası ustume cıkmasına ızın verdım cunku boyle bır sey yapabılcegı aklımın ucundan dahı gecmedı.
Hayır canım oyle degıl ıste cocuk daha bastan demıstı yanlıs anlamazsan gıdelım demıstı bende cok guvendıgım ıcın aklıma hıc kotu bırsey gelmedı.Ustelık bu olaydan sonra bır soyledıgım soz uzerıne bu amacla benı eve goturmedıgının uzerıne de yemın ettı.sen evine giderken ne bekliyodun?
sarılıp film izleyeceğinizi dimi :))
Ne alaka ya ıktıdarsızlık falan ben tabıkıde herseyı goze alarak o eve gıttım cunku ona cok guvendım.Üstüne çıktığında robotlasacagini mı dusunuyordun?
Ya bu kızlar da bi garip evine gidersin, öpmesine - üstüne çıkmasına izin veriyorsun, gerisi gelince krizler gecirirsin.
Belki cocuk hiç dokunmasaydı o zaman da acaba iktidarsiz mı diye dusunecektin.