Cok kotuyum :(

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.159
1.747
Kızlar boyle bır konu acıcagım aklımın ucundan dahı gecmezdı.Bılıyorum anlatıcagım olayla ılgılı bana cok kızıcaksınız belkı yadırgıcaksınız ama anlatıp rahatlamak ıstıyorum.
Şu son 3 gundur cok kotuyum yasadıgım bu olay yuzunden cok uzatmadan anlatmak ıstıyorum.

Ben aılemden uzakta bır yerde unıverısıte okuyorum.Burada okulun duzenledıgı bır gezıde bır cocukla tanıstım.
Bır sure konustuk baktım davranısları cok duzgun,guvenılır,samımı...vs bana deger verdıgını sevdıgını de hıssedıyordum.
Arkadaslarımında onayıyla bu cocukla cıkmaya basladım.Iste her gun bulusmalar,sabah aksam mesajlasmalar falan hersey cok guzel gıdıyordu.Taa kı 3 gun oncesıne kadar 3 gun once erkek arkadasım para sıkıntısı cektıgı ıcın hıcbır art nıyet sezmeden cok guvendıgım ıcın erkek arkadasımın evıne gıtmeyı kabul ettım.Oturduk sohbet falan edıyorduk bıraz yakınlastık opusmeye basladık bu benım ustume cıktı opusuyoruz falan yanlıs anlasılmasın kıyafetlerımız falan uzerımızde sonra bu resmen afedersın bırden surtunmeye basladı.
O an cok sasırdım Şok oldum hıc beklemıyordum napıyorsun sen ya dıyerekten uzerımden ıttım.O da bır an duraksadı bellı bır sure konusmadık ben sınır krızı gecırdım.Benı doktora falan goturdu defalarca onu bırakmamam ıcın ozur dıledı benı cok sevdıgını soyledı gozlerı doldu nerdeyse aglıcaktı.Savunmasını bır an kendımı cok kaptırdım kendımı kaybetmıstım dıye yaptı.Nefsıne yenık dustugunu soyluyor.
Ama ben bu tarz seylere alısık degılım 21 Yasındayım ve ılk sevgılım bu sebepten ayrılmayı tercıh ettım.
3 gundur ayrıyız kotuyum onu gercekten sevıyorum,deger verıyorum ondan boyle bır seyı beklemezdım.Onun da benı sevdıgıne ınanıyorum o da 3 gundur perısan bır halde oldugunu,benı cok sevdıgını,bensız yapamayacagını soyluyor benden af dılıyor.
Kızlar sımdı sıze soruyorum ne yapmalıyım?

Ya canım ust uste öpüşüyorsunuz ve sürtünmesi sana cok kötü hissettiriyor iyide bu normalki egerki istemiyorsan hiç bu münasebete girmicektin yani sencede biraz tuhaf değilmi tepkin?

pardon tatlım ama öpüşüyorsun üstüne çıkmasına izin veriyosun..olay oaraya gidincemi kötü hissettin kendini.. daha üstüne çıkmadan itmen gerekirdi.. bana garip geldin

pardon tatlım ama öpüşüyorsun üstüne çıkmasına izin veriyosun..olay oaraya gidincemi kötü hissettin kendini.. daha üstüne çıkmadan itmen gerekirdi.. bana garip geldin

bence olay oraya cocugun hıssıyatından oturu plansız sekılde olmustur yanı sonucta bır duygu yogunlugu yasanıyor orada

erkek anatomisini biraz anlamak gerek
tahrik olmuş bir erkek kendine hakim olamaz kolay kolay helede o yaşlarda (seninla yakın yaşlarda olduğunu düşünürsek)

peki burdan bizden yani site ahalisinden nasıl bir yardım bekliyorsun bu konuda?

Kızlar şu bakımdan bana hak verın ılk sevgılım ve acıkcası ustume cıkmasına ızın verdım cunku boyle bır sey yapabılcegı aklımın ucundan dahı gecmedı.

sen evine gitmişsin öpüşmeye başlamışsınız çocuk da bu hareketlerden yüz bulmuş bi adım daha ileri gitmiş
ama sen tavrını göstermişsin bence bi şans daha ver eger bi daha böyşe bişey olursa ayrılır bi daha görüşmezsin bu tavrından sonra sanmıyorum benzer bi durum olacağını

Sizlere yardım derken fıkır danısmak ıstıyorum bu sebepten ılıskımı bır anda boyle kestırıp atmalı mıyım yoksa cok normal bır sey mı bu affedıp unutabılır mıyım? Ustelık onu hala sevıyorum onun da benı sevdıgını bılıyorum.
Ondan bana zaman vermesını ıstedım dusunucegımı soyledım.

bu kadar kısa süre önce başlayan ilişkide,
sana bu kadar güven veren neydi ki evine gitme cesareti gösterdin?
iki adam akıllı laf edip,efendi davranmayla mı?
inan bunun rolünü yapmak çok kolay...
hadi gittin,yakınlaştınızda diyelim,senin üzerine çıkması sonunun ne olacağının sinyalini verir zaten.
tepkin tuhaf olmuş,
bu kadar kolay güvenme insanlara,inan çok üzülürsün canın yanar.
hadi şimdi insaflı çıkmış özür dilemiş,
ama bu fazla tanımadığın sevgilin orada sana tecavüzde edebilirdi Allah korusun.
kimseye ama kimseye güvenme.

çocuğa gelirsek,çocuk elliki birazda bunun için çağırmış ve senin tepkinden dolayı kızı ürkütmeyeyim deyip çekilmiş.
fakat bil ki bunun devamı gelecek.
ve sen bu çocuğu tam manasıyla tanımıyorsun.
uzak dur derim.

Kızlar şu bakımdan bana hak verın ılk sevgılım ve acıkcası ustume cıkmasına ızın verdım cunku boyle bır sey yapabılcegı aklımın ucundan dahı gecmedı.

neyse zamanla öğrenirsin,
çocuklara cinselliği öğretmeyen baskılayan anne babalardan oluyor bunlar, leylekleri getirdi yalanını hala söyleyen anne baba var

sen izin vermediğin sürece cinsel hiç bir şey olmaz tatlım
bunu asla unutma yapacak olsa zaten o gün üstündeyken yapardı bişiler
içine siniyorsa sevgili olmaya devam edersiniz sinmiyorsada ayrıl gitsin duygularını sen bizden iyi bilirsin neticede

tmm tatlım hatta ablacım diyorumn sana...sen sevgiline tepkini koymuşsun zaten otur birkez daha konul böle birşey bir daha yaşamak istemediğini söyle..o da bir genç ve erkek..onların durumları daha farklı...bence affetmelisin...

Sonuçta 21 yaşındasın çocuk değilsin bu senin hazır olmadığın hoşuna gitmeyen bi şeyse bunu ona dürüst ve samimi bi şekilde açıkla bu kadar sevip üzülüyorsan bi şans daha ver, bidaha aynı şeye kalkışırsa ya da seni zorlarsa o zaman olmuyo der bitirirsin.

sen evine giderken ne bekliyodun?

sarılıp film izleyeceğinizi dimi :))
Hayır canım oyle degıl ıste cocuk daha bastan demıstı yanlıs anlamazsan gıdelım demıstı bende cok guvendıgım ıcın aklıma hıc kotu bırsey gelmedı.Ustelık bu olaydan sonra bır soyledıgım soz uzerıne bu amacla benı eve goturmedıgının uzerıne de yemın ettı.

Hayatım evine gittiysen ki paradan dolayı çağırdığını sanmıyorum
öpüşmeyi kabul ettiysen
üstüne çıkmasına da izin veriyosan,ne yapmasını beklıyordun,erkek o sonuçta,daha öpüşürken etkilenmeye başlamıştır,senın üstünde senle sohbet edecek hali yok!!!!!!!
onu seviyosan,sen de istiyorsan bu kadarına izin vereceksin,yada ayrılacaksın.....
hiçbir erkek,ortam müsaitse,öpüşüp bırakmaz söyliyim,bizim için duygusal bir ibare,onlar için cinselliğin başlangıcı,yada istediğinin belirtisi...

Kızlar sımdı okula gıdıcem hazırlanmam lazım mesajlarınıza cevap veremezsem k.bakmayın.
Fıkırlerınızı dusuncelerınızı beklıyorum.Okulda gelınce ılgılenıcem.

canım eğer çok yeni tanışıyosanız sevgilinin bu şekilde davranması doğru değil bence de. ben seni etkilemek istemem ama biraz daha süründür derim hemen yelkenleri suya indirme. hem böylece onun için geçici bi heves olup olmadığını ya da sana gerçekten değer veriyormu anlamış olursun. ama kaybedebileceğini de göz önünde bulundur derim çünkü seviyorum diyosun sonradan acı çekeceksen eğer senin için sıkıntı olur. umarım üzülmezsin sonunda...

Parası yoksa parkta buluşabilirdiniz, bu biraz bahane gibi geldi.
Çünkü evde baş başa olacağınızdan bu durumun yaşanması muhtemeldi.
Ayrıca daha yenisiniz. Ben en azından söz olmadan bir erkeğin evine gitmeyi yanlış buluyorum.
Gidersem de annesi evde olduğu zaman giderim. Bu konularda çok hassasım.

Tabi sizi bilemem, onun yaklaşmasına izin vermişsiniz.
Sizi öperken bile tepkinizden çekinmesi gerekiyorken birde üstünüze çıkmış ve müsade etmişsiniz. :KK19:
Tekrar barışırsanız da her size yaklaştığında tedirgin olacaksınız büyük ihtimalle.

Üstüne çıktığında robotlasacagini mı dusunuyordun?
Ya bu kızlar da bi garip evine gidersin, öpmesine - üstüne çıkmasına izin veriyorsun, gerisi gelince krizler gecirirsin.
Belki cocuk hiç dokunmasaydı o zaman da acaba iktidarsiz mı diye dusunecektin.

Üstüne çıktığında robotlasacagini mı dusunuyordun?
Ya bu kızlar da bi garip evine gidersin, öpmesine - üstüne çıkmasına izin veriyorsun, gerisi gelince krizler gecirirsin.
Belki cocuk hiç dokunmasaydı o zaman da acaba iktidarsiz mı diye dusunecektin.
Ne alaka ya ıktıdarsızlık falan ben tabıkıde herseyı goze alarak o eve gıttım cunku ona cok guvendım.
Ustume cıkmasına evet ızın verdım aynı gun ıcınde yıne aynı sey olmustu ustume cıkarak opusmustuk o seyı yapmamıstı buna aldandım.
Benım derdım şu kendını kontrol edebılmelıydı ben 3 yas buyuk ustelık.

X