Saç Rengi ve Saç Boyama Çok kötüyüm :(

Bade1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
108
0
46
Antalya
Arkadaşlar iyi geceler benim derdim saçlarımla... Benim saçlarım platin sarısıydı 4-5 ay boyunca boyatmadım kendi saçım da kumral o kumral renkle platin sarısı çok uyumlu duruyordu 4-5 ay boyunca saçımı o şekilde kullandım. Bugün kuaföre gittim dip röfle yapıcaz dedi ama çok mutsuzum saçlarım aynen böyle:

http://www.minikhediye.com/wp-content/uploads/platinsarisi3.jpg için Google Görsel Sonuçları

oldu Hatta onun arasında turunculuklar olduğunu düşünün öyle berbat bi dip rengim oldu o kadar sahte duruyor ki aynaya bakmaya korkuyorum Çok üzülüyorum kendimi hırpalayıp duruyorum eve geleli 2 saat oldu 2 saattir kendimi mahvettim Artık kuaföre gitmek istemiyorum evde kendi başıma daha koyu bi renge boyayarak altından kalkabilir miyim? Var mı bu konulara tecrübesi olan inanın yorumlarınıza çok ihtiyacım var çok kötü hissediyorum kendimi

Son düzenleyen: Moderatör:
bir arkadaşım vardı kemoterapi sonucu saçları döküldüğünde üzülmemeye,belli etmemeye çalışan..avuç avuç saçları eline gelirken,kalan tek tük saçına bakıp ta sevinmeye çalışan...

allah dert vermesin...ne diyim ki size!!!!!

Kuafor azızlıgıne ugramıssınız gecmıs olsun..Benımde basıma geldıkı saclarımı yıpratmamak ıcın bı kac gun beklemek zorunda kaldım..kI Hemen sıyaha boyattım..Aynı tonlarda kalsın ıstıyorsanız yınede bı kuafore gıdın bence..

ben fotoyu goremedım ,ne kadar kotu oldu bılmıyorum ama

uzun sure boyatmadıgın ıcın bırden boyatınca ortaya guzel

sonucda cıksaydı sen zaten begenmeyecektın .

gozun alısmamıs olacaktı cunku .gozun alısınca

begenırsın dıye tahmın edıyorum .ben de kuafor salonundan

mutlu ayrıldıgımı bılmem aradan 2 hafta fılan gecınce

aslında guzel olmus yaa nıye bu kadar dert ettım kı derım

Röfle ilk yapıldığında biraz çiğ duruyor.
1-2 yıkama sonra renk oturuyor.
Biraz sabırlı olup,1 hafta beklemeni öneririm.
1 hafta sonra hala istediğin gibi değilse,gidip cila filan yaptırırsın.

ee bu resimde ne varki platin bu renk zaten canım.. şimdi sen sacını topla, inan 3 yıkamada gözüne farklı gözükecek

bence saçın o kadar kötü olmamıştır ya hayal kırıklığına uğramışsın ama güzele her şey yakışır kökü sende nasılsa uzamasını bekle bence şekerim üst üste boyamak çok yıpratır

hiç dokunma bence. saçlarının platin rengini koyu bir renkle kapatırsan iki gün sonra canın tekrar platin isticek ve saçların kopacak açma işleminden dolayı. benim saçlarım platin röfle ama diplerim gelince kum sarısına boyatıyorum böylece uyumsuz durmuyor. resmini görebilseydim yorum yapabilirdim ama açılmıyor maalesef.

Çok teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için, bu yorumları okuyana kadar yarın açık kumral bi boya alıp boyarım diye düşünüyordum ama yorumları okuyunca fikrim değişti. Bu kadar çiğ durması beni çok sinir ediyor ama dediğiniz gibi bikaç yıkamayla o düzelir. Tekrardan çok teşekkür ederim iyi geceler hepinize :)

bıraz bekle acılıyor asıl rengını buluyor sac yıkandıkca hemen boyatmak gıbı bı yanlısa dusme sakın sacların elınde kalmasın.

çok da fena değil yani pilatin isteyen biri için iyi bile bence. yıkadıkça oturur biraz zaman geçsin zaten şuan hemen boyamamalısın saçın elinde kalır Allah muhafaza

tabıkı doner ne kadar koyu saclar acılıyor yıkandıkca ve zeytınyaglı sabunun daha cabuk akıttıgını duymustum bı arastır ıstersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…