Çok kötüyüm

evil

kanarya
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
10
0
simdi nasıl anlattsam psikolojik olarak çok çöktüm.öğrenciyim 18 yasındayım.etrafımda ki herkes kötü davranıyor bana.annem mesela.her şeye baqırıyor-kızıyor.balkonları yıkamam baqırıyor bacaqımı morarttım hissetmedim dedim neler demedi kilmaz:geçen senelerde üstümde askılık parçaladı yani düşünün.aşırı sinirli.ters cevaplar verio,fiziksel özelliklerimle alay ediyo.hakaret ediyo-küfrediyo.korktuqumdan sesimi çıkartamıyorumda.öyle bir etki bıraktı bnde :a015:abim sesem gece gece gelip seni arkadaslarına rezil ederim hayatta hiç bir amacın yok salaksın aptalsın beceriksizssin dyip duruyor.bu sabah yine kriz geçirdim ağlayamyorum bile damla kalmıyo gzümde.kimseye derdimi anlatamıyorum tuvalet köselerinde ağlıyorum.etrafımda kndini beğenmiş insanlar var okulda da basarısısım diye ağızlarına sakız oluyorum.annemde onların basarısını görünce bna kızıyor.onun yanında mimik hareketleri bile yapamıyorum kzıyor.kriz geliyor sürekli bayılckmısın gbi oluyo dayanamıyorum artık.bıçak görüce onu anneme veya kndime batırasıjm geliyo ve etrafımda öyle iğrenç kendini beğenmiş insanlar varki.hepsi yanı basmda.kafamçokkarıştısimdi dcksiniz annenle konus.onula konusmaya bile çekiniyorum.konusamam.psikolaqa gt dceksiniz sorunum var dyipte gdemem.senin bi sorunun yok turp gbisin dck.snirlendiqimde deli gbi baqırıyorum gzlerim kararıyo basım çok aqrıyo.dalıp gdiyorum kapıya tyada bos duvarlara bakıp.konsantrasyonum bozuldu hiç bisey anlayamıyorum.sürekli azar azar nereye kadar.kaç yasındayım hala çocuk gbi papara yiyorum.herkesten kokuyorum.derdimi anlatack baska hiç bi tane kişi bile yok DERDİMİ SİZNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM..ÇARESİZİM

canım önce karamsarlığından kurtulmalısın kendine güvenmezsen kimse sana güvenmez kendine güven annene birde onun istediği gibi yaklaş eminim anneninde tavrı değişecektir anneler evlatlarının iyiliğini isterler annende senin başarılı kendi ayakları üstünde duran biri olmanı istiyordur belki ,kitap oku kitap okumak insanı rahatlatır ufkunu açar ağlamak istediğinde ağla rahatlarsın annenle konuş ama onu suçlamadan hislerini anlat orta yolu bulmaya çalışın umarım işe yarar mutlu olursun

Okulunu bitirmeye bak burdaki ablalarinin hemen hepsinde anne sorunu var agbi sorunu var onlari ne atabiliriz ne satabiliriz ,yarin öbürgün okulun bitipte ise baslayip birde evlilik yaparsan bunlar gecer insaallah .Simdi aklindan olumsuzluklari cikar ,sakin annene bicak falan cekme bu yazdiklarini hic sevmedim.Akilli ol olumsuz düsünceleri aklindan cikar ,inan zamanla hersey düzeliyor az biraz sabir et.Buraya yaz sorunlarini elimizden geldigince sana yorum yazariz...

Sunu unutma bu basina gelenle yalniz degilsin buda bir imtahan ,Allah yardimcin olsun.Kendine deger ver annenin yada agbinin seni kötülemeriyle kötü olmazsin ama sabir sart :)

anneye bak ya sinir oldum annenne seni bu hale onlar getirmiş güzelim....sen okumaya bak kurtulmaya bak içlerinden sonra abinle birbrilerine hakaret edip rezil edip dursunlar...ayıp ya

canım bak kimsem yok deme içinde tutma duygularını buraya yaz inan insan yazınca bile bir nebze olsun rahatlıyor,paylaş..yaşadıkların yüzünden iyice içine kapanırsan pskolojin daha cok bozulur huzursuz aile ortamında yaşamak biliyorum gercekten cok cok zordur ama çözümsüz değildir,yaşadıkların gercekten tahammülü zorlasada neden diye isyan etmek yerine kendi gelecegini düşün başarılı olabilirsin inatla hırsla çalış derslerine ve allaha sığın inan ondan alacağın manevi güçle kendini daha iyi hissedersin bol bol dua et...yaşın daha cok küçük önünde uzun bir hayat var onlar sana kötü davranıyor olsalarda sen kendine iyi davran kendini bu kadar üzerek bu kadar yıpratarak ruhsal bir hastalığa yakalansan dahamı iyi...neden böyle diyorum biliyomusun inan insan sıkıntılarla sorunlarla sürekli kendinede eziyet ettiğinde beyin harap oluyor..bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesini ziyaret ettinmi,,inanamazsın gördüklerine..benim bir yakınım yattı ordan o zaman orda hayatın başka bir yüzünü gördüm ailevi ilgisizlik sevgisizlik yüzünden depresyona girip beyinleri harap olanlarlada dolu orası..gencecikler...bunu bir örnek olarak yazmak istedim kendine iyi davranmayı öğren allahta onları ıslah etsin...yanlız değilsin

malesef hastalıklı bi aileye sahipsin canım onların içinde sende bozulmuşsun kendine olan güvenin azalmış, anladığım kadarıyla zaten hassas bi yapın var
ama sana tavsiyem boşlama derslerini, itme kendini bi tarafa, daha çok çalış azmet, üniversiteyi bitirip iş bulup mevkii sahibi olduğunda onlar senin peşine düşerler merak etme

bıçak flan cekemdim sacece kolay sinirleniyorum ve sinirlendiqimdede aklıma çok kötü seyler gelio.sinirim gdince bnde inanamıyorum.ama öyle seyde yapmam emin ol

çok sağol :1rolleyes:

her gün ağlıyorum zten alıştım evet rahatlıyorum o zamnda .şimdi bnm yakında okulda sınavlarım var onlar çok cabalıyo bnim okumam için hepsinin farkındayım ama ben yapamamaktan çok korkuyorum ya yapmazsam onların emeklerini boş cıkartırsam diye ok korkuyorum.etrafımdakilerede baskı yapıo küçük kuzenim bile.bu zamana kadar ne istediysem yapamadım yine yapamıcm yine aşalanıp hakaretleri ycm diye çok korkuyorum.her kullandıqım kelimeye çok sinirli cevap veriolar konusamıyorum onların yanında

evet onun dilinden de konusyorum ama anlamıyor ki!kendimi sıkıyorum sakin davranmaya çalışıyorum.kelimelerimi özenle seciyorum ama yine bi sorun çıkartıyo hakaret ediyo bnde susup kalıyorum .iyice sinirleniyorum.

aile deil sülale de var sinir hastalıqı:teytey:annemin tarafı hep sinirli hepsi aynı amcamlar flan da öyle yani sülalemin hepsi agresif ben yine iyiyim onların içindesırnaşık şey

Canım senı anlıyabiliyorum. 18 yasındasın artık olgunlasmıs olmalısın. kendıne herzaman guven ..psıkolıjım bozuk, hıcbırsey basaramıyorum gıbı yersız kaygılara kapılma.
burda bız sana herzaman destek olabiliriz ama bır yere kadar.. herşey sende bıtıyor.
lutfen su mesajından sonra kendı kendıne karar al ve hıcbırseyı kafaya tkmadan sadeece basarı ve gelecegıne odaklan tabıkı aynı zamanda hayatın tadını cıkararak. tamam mı tatlım mutsuz olmak ıstedıkten sonra olması oyle kolay kıı ...onemlı olan mutlu olmak ve sende bunu basarcaksın ınsallah

TAMAM ARKADASLAR VERDİĞİNİZ GÜVEN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİ ÇOK YARDIMCI OLDUNUZMalkisalkisalkis

sorun annende seni bu hale onlar getirmiş canım
arkadaşlar zaten söylencekleri söylemişler
sen bir süre daha dişini sık derim üniversite düşünüyo musun?
belki üniversiteyi başka şehirde okursan seni özlerler

canım benimmm bence senin değil annen ve abinin psikoloğa gitmesi gerek belli ki bazı sorunları var evinde en küçüğü sensin senden çıkarıyolar sabır sabır bi yere kadar dayanır ama çok sinirlenmeden annenle konuşmayı dene konuşamam deme ona sana neden böyle davrandığını sor ama iyi bi şekilde sinirlenmeden ben senin kızınım benide düşün biraz büyüdüm falan de bakalım cevapları ne olucak belki o zaman düşünürde aklı başına gelir ama sessiz kalırsan üstüne gelmeye devam ederler ozamanda harbiden psikoloğa ihtiyacın olur

Aman güzel kızım yazdıklarını endişe ile okudum hemen bir piskoloğa gitmelisin dalıp gitmen, konsantrasyon bozukluğu o yukarıda yazdıklarınıda sıkılmadan hekime rahatça anlatmalısın sanırım 15 tl ile ssk da hekime tedavi olursun sanırım şu an bir depresyon yaşıyorsun derecesini hekim daha iyi anlar zaman gecikmeden git

Allah Allah nasıl iş bu ya.son zamanlarda formda okuduğum kaçıncı anne şiddeti ve ilgisizliği bu ya.ne oluyor bu annelere anlamıyorum.canım daha yeni yeni hayata tılıcaksın.okuluna bak.kendini kurtar o aileden.yoksa hayatın boyunca bu duruma katlanmak zorunda kalırsın.psikolojini sağlam tutmaya çalış.annen zaten her zaman öyle olduğuna göre takma kafana.öyle kabullen artık onuda.yapıcak birşey yok.umarım hayatında hep mutlu ve başarılı bir genç olursun.annen ve abinden kendinden utanır!

geçmiş olsun canım allah şifa versin yaşın daha küçük sana abla tavsiyesi cnm mutlaka tedavi ol ve dr dediklerini yap ilaçlarını zamanında ve düzenli al ünv git yada bi işe gir evde oturma evde fazla durma her ailede olur böyle şeyler kafana takma üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…