- 25 Mayıs 2007
- 77
- 0
- 42
- Konu Sahibi BADENURCAN
sızede amelıyattan sonra oyle oldumu.ameliyattan sonra 5.gunum ama nefes alamıyorum.ölecek gıbıyım.nefes gıdıyo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 hafta oldu hala burundan nefes falan yok bende
Nerdeyse hiç diyebilirim birde burnum sürekli tıkalı. Konuşurken acayip ses çıkıyor bazen koku kısmını anlatmak bile istemiyorum artık kendimden midem bulandı çok pis bir koku var burnumda ordan genzime gidiyor da ordan anlıyorum koktugunu. Bakalım ne zaman geçecek, içerde iyileşmeyen birşey var çok belli acayip sıvılar koku eşliğinde geldiğine göre. Ha birde eskiden horlamıyordum şimdi horluyormuşum annem kardeşim öyle söylüyor.
Bu aralar çok yoğunum kontrole gitme vaktim olmadı. Telefonda kokunun nedenin yakılan burun etlerinin çürüdüğünü bol bol temzilenmesi gerektiğini söylemişti. Bu Cumartesi gideceğim herşeyi soracağım.
Geçecek inşallah. ancak ben şunu anladım ameliyat çok basit acı yok, sızı yok olup bitiyor asıl süreç o tamponlar alındıktan sonra başlıyor. Öyle dışardan göründüğü gibi çarçabuk iyileşmiyor. Normal bir insan burnu gibi görünsede içerde çook zaman alıyor mesela benim içerde dikişlerim yeni yeni çıkmaya başladı, burun ucum çok sızlıkyor geçen çarşaf sererken çarşaf değdi acayip sızladı. Yani süreç ameliyattan 10-15 gün sonra başlıyor. Ağır bir ve sabır isteyen bir süreç
Nerdeyse hiç diyebilirim birde burnum sürekli tıkalı. Konuşurken acayip ses çıkıyor bazen koku kısmını anlatmak bile istemiyorum artık kendimden midem bulandı çok pis bir koku var burnumda ordan genzime gidiyor da ordan anlıyorum koktugunu. Bakalım ne zaman geçecek, içerde iyileşmeyen birşey var çok belli acayip sıvılar koku eşliğinde geldiğine göre. Ha birde eskiden horlamıyordum şimdi horluyormuşum annem kardeşim öyle söylüyor.