Çok kötüyüm

İşte tam bu sırada konu sahibi de eline aldığı tavayla kocasının kafasını kırıp haddini bildiriyor.

Böyle bir cümleyi nezaman okuyacağım ben bu bdv de yaa

bu kaynana geline cocugunu bile sevdirmez bence allah kolaylık versin

Valla tebrik ediyorum konuyu anladığınız için. Kıyafet elbise giyilmiş sen elbise mi giydin demiş kv falan filan. Ben anlamadım bişi. Kayınvalidenin kıyafetimiymiş giydiği?

Vallahi sizin kaynananız çocuğunuza yaptığınız odadaki peluş oyuncağa kadar karışıyor bu haddi de belli ki kocanız veriyor ona. Sizi üzmek istemem ama kocanız anneci ve sadece ailesine değer veren kötü biri. Yoksa bunu 8 aylık hamile karısına yapmaz. Bence çok iyi düşünün bunun ilerisi gül bahçesi değil, dikenli yol.

Valla tebrik ediyorum konuyu anladığınız için. Kıyafet elbise giyilmiş sen elbise mi giydin demiş kv falan filan. Ben anlamadım bişi. Kayınvalidenin kıyafetimiymiş giydiği?
Bende o kısmı anlamadım da düzeltti kızlar
Sen yine elbise mi giydin diye demiş.

Konu sahibi anlatımınızdan bişi anlaşılmıyor.
Düzenleseniz keşke

Bence hamileler elbise giymez yine mi elbise giydin demek istemiş dikkat çekme açısından bu kaynanadan bu mantık çıkması zor değil

Elbise mevzusu ne peki? Elbise giymesi mi yasak kv nin ekbisesini mi giymiş?

Bence hamileler elbise giymez yine mi elbise giydin demek istemiş dikkat çekme açısından bu kaynanadan bu mantık çıkması zor değil
Kadının giyeceği kıyafete kadar tel de hesap soruyorlar o zaman. Koca da annem de annem diyorsa yapacak bişi yok. Ya bu diyardan gidecek ya bu deve yi güdecek

19 Mart 2023 konusundan

Ben elbise giydim foto paylaştım ona yorum yapmış

Konu sahibi 34 yaşında, hamileliğinin 30.haftasını yeni bitirmiş; aktif çalışan bir öğretmen ve kan pıhtılaşması sorunu var.
Kocası da 40 yaşında yetişkin bir adam.

Konu sahibi 14 Mayıs 2022'de 11.hafta kontrolünde, bebeğinin 8.hafta kalbinin durduğunu öğrenmiş ve bebeği alınmış.

31 Mayıs'ta eşiyle doktor kontrolüne gitmişler. Bebek kaybının nedenini (turner sendromu) de öğreneceklermiş. Eşinde şirket aracı varmış; şirketten arabayı istemişler. Kontrol çıkışı kadın 2 araba gidelim, sen arabayı verirsin; sonra yemek yeriz demiş. Adam sen git elbiseni değiş demiş. Elbiseyle nasıl bir sorunları varsa; adam o durumda bile elbisesini değiştirmesini istemiş.

Temmuz'da yeniden gebelik yaşamış; beta hcg artmamış, düşükle sonuçlanmış.

Bunlardan sonra 9 aylık evliyken; kocasının instagramdan bir kızla yazışmalarını yakalamış. 30 Temmuz'da asla kabul edemem boşanıcam siz napardınız çıldırıcam demiş.

31 Temmuz'da Boşanma süreci acil demiş.Eşi için "kızla konusmuş sadece tel durumu yok ama buluşma teklif etmiş masaj olsa yapsa biri gelsene yanıma oteldeyim" dediğini yazmış.

19 Ağustos'ta hamilelik şüphesi varmış.
26 Ağustos konusunda eşine 1 şans daha verdiğini söylemiş.

9 Kasım'da ikili test yaptırmış; kısmetse de 1 aya bebeğini kucağına alacak.

Elle tutulur hiç bir yanı olmayan adam baba yapılıyor bu durumda. Yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…