Bebek olduktan sonra maalesef olaylar artarak devam edecekMerhaba
2 senedir evliyim. 8 aylık hamileyim. Ama eşimle bugün baya kavga ettik. Nedenler birikti. Kısaca özetlemek gerekirse en son bir yere gittik annesi bana mesajlar attı. Oralarda doguracaksın, akşam naz yapma yorgunum diye, gene elbisemi giydin sana dicek lafım yok gibisinden. Bende konuşmayı kestim.
Bana sen cocuk bakamazsın, anneme ihtiyacın var diyorlar. Tasınma mevzusu var onun yakınına gitmek istiyorlar bende istemiyorum. Bu zamana kadar çalıstım cok yogun paramı kazandım asla beklentim olmadı benim.
Bende geçen dedim borca grmeyelim bir ev alalım bütcemize uygun kiraya verelim düzenimiz bozulmasın. Bana bugün neler dedi o senin kaynanan diyebilir. Özür diliceksin. O planlarını unut üzerime yürüdü. Gerçekten artık dayanamıyorum. Bebegide düşünüyorum ama üzülüyorum ne yapayım sizce
Valla burada okuduklarımdan gördüğüm şu erkek eşler bir akıllanmadı nedir bu kadınların çektiği hele bir de hamilelerse daha çok üzülüyorum kıymet bilmezler
Onun kıyafetini giymemiş "yine elbise mi giydin" olacak diye anladım benHamile kadına böyle davranılmaz bu bir.
İkincisi bir beklentim yok diyorsunuz onun kıyafetini neden giyip söz sahibi yapıyorsunuz kendinize?
Net çizgilerinizi koyun ortaya, koyun olmayın.
Bu adamla da sakın birikim falan yapmayın, evladınız ve kendiniz için yapın.
Onlarin kıyafetini giymemis, gene elbise mi giydin demisler yani elbise giyemezHamile kadına böyle davranılmaz bu bir.
İkincisi bir beklentim yok diyorsunuz onun kıyafetini neden giyip söz sahibi yapıyorsunuz kendinize?
Net çizgilerinizi koyun ortaya, koyun olmayın.
Bu adamla da sakın birikim falan yapmayın, evladınız ve kendiniz için yapın.
Yani mutlu olmak için milyarlara gerek yok, milyoncuk da yeterKonu ne tam anlamadım bile.
Ama biraz paramız var ev alalım dediğiniz biraz para mantıken biraz olmamalıonu çözdüm sadece
Onun kıyafetini giymemiş "yine elbise mi giydin" olacak diye anladım ben
Saat geçince algı fazla kalmıyor sanırım bende sağolun kızlarOnlarin kıyafetini giymemis, gene elbise mi giydin demisler yani elbise giyemez
Ben de burada okuduklarımdan sonra bu da beni çaktırmadan aldatıyor olabilir mi diyorumValla ben burada okuduğum konulardan sonra eşimin cennete gideceğine inanmaya başladım. Allah bozmasın. Allah herkese hayırlı eş nasip etsin.
Konu sahibi 8 aylık hamile. Nasıl böyle ters davranabiliyor eşi anlamıyorum. Hani insan da sevgi olmasa da merhamet olur ya.
Ikimiz de guzel aciklamisiz amaOnun kıyafetini giymemiş "yine elbise mi giydin" olacak diye anladım ben
Yok aslında imlâ bozukSaat geçince algı fazla kalmıyor sanırım bende sağolun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?