Çok kötüyüm

glanz89

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2022
48
20
18
36
Merhaba
2 senedir evliyim. 8 aylık hamileyim. Ama eşimle bugün baya kavga ettik. Nedenler birikti. Kısaca özetlemek gerekirse en son bir yere gittik annesi bana mesajlar attı. Oralarda doguracaksın, akşam naz yapma yorgunum diye, gene elbisemi giydin sana dicek lafım yok gibisinden. Bende konuşmayı kestim.
Bana sen cocuk bakamazsın, anneme ihtiyacın var diyorlar. Tasınma mevzusu var onun yakınına gitmek istiyorlar bende istemiyorum. Bu zamana kadar çalıstım cok yogun paramı kazandım asla beklentim olmadı benim.
Bende geçen dedim borca grmeyelim bir ev alalım bütcemize uygun kiraya verelim düzenimiz bozulmasın. Bana bugün neler dedi o senin kaynanan diyebilir. Özür diliceksin. O planlarını unut üzerime yürüdü. Gerçekten artık dayanamıyorum. Bebegide düşünüyorum ama üzülüyorum ne yapayım sizce

Bebek olduktan sonra maalesef olaylar artarak devam edecek şu an boşanmak da çok zor olur

Hamile kadına böyle davranılmaz bu bir.
İkincisi bir beklentim yok diyorsunuz onun kıyafetini neden giyip söz sahibi yapıyorsunuz kendinize?

Net çizgilerinizi koyun ortaya, koyun olmayın.
Bu adamla da sakın birikim falan yapmayın, evladınız ve kendiniz için yapın.

Valla burada okuduklarımdan gördüğüm şu erkek eşler bir akıllanmadı nedir bu kadınların çektiği hele bir de hamilelerse daha çok üzülüyorum kıymet bilmezler

Biraz daldan dala atlamışsınız gibi olmuş bazı yerlerde o yüzden olayı tam anlamakta zorlandım biraz. Şunu diyim kimseye asla taviz vermeyin.

Valla burada okuduklarımdan gördüğüm şu erkek eşler bir akıllanmadı nedir bu kadınların çektiği hele bir de hamilelerse daha çok üzülüyorum kıymet bilmezler

Valla ben burada okuduğum konulardan sonra eşimin cennete gideceğine inanmaya başladım. Allah bozmasın. Allah herkese hayırlı eş nasip etsin.

Konu sahibi 8 aylık hamile. Nasıl böyle ters davranabiliyor eşi anlamıyorum. Hani insan da sevgi olmasa da merhamet olur ya.

Onun kıyafetini giymemiş "yine elbise mi giydin" olacak diye anladım ben

Hımm biraz dememişsiniz direkt borca girmeden ev alalım demişsiniz bak onu bile anlamamışım malum saat gece yarısını geçmiş.
Her türlü sizi anlamayan eşi ve sizi annesine ezdiren eşi baba yapmışsınız.
Bir an önce bunun böyle gitmeyeceğini ayağını denk alması gerektiğini anlatın.

Onlarin kıyafetini giymemis, gene elbise mi giydin demisler yani elbise giyemez

Eşinizle destek alın.
Bebek dünyaya geldiğinde daha büyük sorunlar yaşamanız olası.

Ben de burada okuduklarımdan sonra bu da beni çaktırmadan aldatıyor olabilir mi diyorum telefonunu da kurcalamam adam işten eve evden işe gider burayı okuyunca kafam düşündürtüyor

Arkadaşlar amme hizmeti;

Konu sahibi 8 aylık hamile. Kaynanası her şeye karışıyor. Bebek olacak diye kaynanana yakın otur diyorlar, güya konu sahibi kendi bakamazmış. Konu sahibi de başka ev alalım onu kiraya verelim düzenimi bozmam diyor. Eşine bu planlarını anlatıp annen bana karışıyor deyince de eşi "o planları unut sen, ayrıca da söyler söyler senin kaynanan" deyip hadsizce üzerine yürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…