- 23 Şubat 2012
- 353
- 266
- 103
Çevremdeki herkes o kadar bilgisiz anlayışsızki hastayı iyileştireceğine dahada hasta ederler ne sorsam bilmiyorum diyorlar artık çareyi yazmakta buldum halsizliğimi yener yenmez. Gıda zehirlenmesi yaşadım neredeyse ölüyormuşum. Abartısız 20 ye yakın istifra etmişimdir. Gözlerim açıkken zaten sapsarı su çıkıyordu en son. Sonra hastanede açtım gözümü. Tam 4 Gün geçti acile kaldırılmamın üstünden. Hastalığımın dördüncü gününde anca ayaklanabildim ama katı bir şey kesinlikle yiyemiyorum aç olsam dahi. Yutkunmayı, yutmayı unuttum resmen. Çizi, ekmeğin biraz içi, salatalık, püre gibi şeyler yiyebiliyorum zorda olsa yutuyorum. Artık adam akıllı bir şeyler yiyip içmek istiyorum ama nafile canımın çektiği şeyi bile yarıda bıraktım. Antibiyotiklerle mide koruyucularla zor idare ediyorum. Hala bulantım var. Bazı şeyleri görünce ve kokulara karşı hassasiyetim var. Eskiden o kadarda rahatsız etmeyen her şey benim midemi bulandırıyor. Her şey çok kokuyor sırf bu yüzden yiyemiyorum. 1 litrelik oda spreyi var yanımda artık arada onu sıkıyorum kış günü cam pencere açıp temiz hava almaya çalışıyorum. Kızlar bu tarz şeyler yaşayanınız illaki vardır tavsiyelerinizi bekliyorum çok zor durumdayım...