• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm yorum yapın lütfen:(

meryemce85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
57
1
46
İstanbul
klomeni 3.kullanışım yumurta takibine başladım bugün adetin 12.günü 10mm dedi doktor 1 tane o da :(şansım var mı böyle olup büyüyen var mı?

canım günde kaç kullandın klomen?

ben de bu ay günde 2 aldım 13.gün 13 16.gün 14 çıktı.ama doktor cuma tekrar ultrasona çağırdı.tabiki büyüklüğü beklenen değerin altında.kısmet artık.bi dahaki ay 3 doza çıkacak klomen

niye olmasin canim benim tek yumurta bebek sahibi olmaya yetiyor zaten.Takip altinda olmasida guzel.Bende bu tedaviyi gormustum dr a zorla takip ettirdim ozel bide dusun.Moralini yuksek tut Allaha emanet de Oylede ol insallah..

morelini bozma benimde bu üçüncü ilaç kulanmam olacak yarın yumurta takibi için gidecem geçen ay adetin 15 gününde 20mm olmuştu tek yumurta çatlatma iğnesini oldum tutmadı ilkindede 20mm olmuştu benimde yumurta büyüyor ve çatlatma iğnesiylede çatlıyor ama tutmuyor kısmet demek ki rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak inaşlah 4 tedaviden sonra aşılama dedi dok inşallah gerek kalmaz bu ay tutar rabbim isteyen herkesede nasip etsin

merhaba... konuyu yeni gördüm... benim cumartesi günü 6+5 günlük bebeğim düştü.. sanırım adetimi düzene koyup o ilaçtan vercek doktor(öyle demişti)işin ayrıntısı bilmem ama inş. her şey gönlünce olur da hamile kalırsın sağlıklı sıhatli alırsın bebeğini kucağına.. arkadaşım kullandı ikiz hamile biliyor musunn? :) öyle güzel bi mutluluk ki

Canim herşeyin başı stres. ...
Kesinlikle stres yapma...acaba hanikemiyim...acaba hamile kalirmiyim diye
Düşünme...bak bende catlatma ignesi kullandim klomen kullandim fayda etmedi...taki pes edene kadar...o ay hic kafama takmadim...ağır temizlik yaptim vs. Son adet tarihimi bile bilmiyordum. ..sağolsun eşim söyledi gunumun geçtiğini ;) o sabah test alıp pozitif olduğu nu öğrendim :))).
Sakin ama sakin kafana takma. ..
Allah hayirlisiysa verir zaten...

benimde klomenle ilk ayım dün dr daydım yumurta oluşmamış dedi pko var bende ...napalım Rabbim ol diyince olacak inşallah

Back