çok kötüyüm yardımmm

esraesra34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
45
26
38
34
İstanbul
arkadaşlar merhaba. en sonki adetim 30 ocaktı. ve hala adet olmadım. geçen hafta biraz hastaydım ve kan testi yapılmıştı ama hamilelik çıkmadı.
1 martta adet olmam gerekirken hala olmayınca meraktayım doğrusu. bide bugün çok kötüyüm. bayılacak gibi his yaşıyorum ya başım falan dönüyo.
hamilelikte böyle şeyler yaşanıyormu? idrar testi yapsammı yoksa daha erkenmi bi yardımcı olun nolur...

adetlerın düzenlıyse 28 subat gıbı adet olman lazımdı gecen hafta test yaptırmısısn tekrar bır ıdrar testı yaparsan varsa cıkacaktır

Adetleriniz düzenli olduğu halde gecikme yaşadıysanız hamile olma ihtimaliniz var tabii. Geç döllenme olmuş olabilir idrarda çıkmayabilir. Testi tekrarlayın emin olmak isterseniz de kan testi yaptırın.

bu sabah test yaptım ve negatif çıktı sonuç ama hala adet olmadım ya
esracım ben testlerede güvenmiyorum . güvenilir bir test miydi. iki sefer başıma geldi ov. testinde ve gebelik testinde özellikle hazne kısmı üretilirken hatalı oluyo. bu yüzden düzeneği bile anladım yani :) . bence şüpheleniyorsan kan testi yaptır emin olursun

canım şüphelerim var ama ne biliyim ümitlenmekde istemiyrum hele bu sabahki negatif sonucundan sonra. adet belirtilerimde yok şuan için 4 gün geçmesine rağmen. biraz daha beklesemmi diyorum aklım karışık ya kan tahlilinden sonrada negatif sonuç almak kötü olur benim için hazır değilim sanki o sonucu almaya üfff ne zor beklemek

hayırlısı ile inşallah olur. beklemek gerçekten zor bekleyip negatf sonuçlar daha bir zor. Allah yardımcımız olsun ..

Bu kadar uzun süredir adet olamadıysanız bence bir doktora görünün.. Kist oluşmuş olabilir, bu da adeti engelleyebilir.

Canim benimde adetim gecen aylar 4 gun gecikti ve kist nedeniyle gecikmis moral bozmak gibi olmasin ama bunuda ihtimaller arasina koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…