Çalışıyorum sekreterim.İş çıkışları dışarı çıkmıyodum ben 7 de çıkıyorum.Bu aralar yarım saat bi saat çıkışlarda arkadaşlarımla vakit geçirdiğimde bu aralarda üst üste çıkıyoruz dedi.Ama inanın bi aktivitem bi uğraşım ve kendimi geliştirebileceğim birşey yok.Önceliğim olduğunu farkettim.Eskiden bu kadar önceliğim değildi gibi sanki.Yine çok aktif bi hayatım yoktu ama mesela kitap okurken daha geç yazıyodum şimdi bi şekilde herşeyimin önüne geçtiğini arkettim aslında uzun bi süredir farkındayımKaçan kovalanır olayına dönmüş. Siz üstüne düştükçe o kendini geri çekmiş.
Bu kadar üstüne düşmeyin.
Çalışıyor musunuz, başka uğraşlarınız var mı yoksa edinin.
Hayatınızın merkezine onu koymayın, başka şeylerle de ilgilenin.
Bir süre sonra ne oluyoruz der.
Evet çalışıyorum.Ama ben ayrılmak istemiyorum şu anda ona dedim bi konuşmamızda seninle ayrılığı düşünüyorum sen ilerde nasılsa var gördüğün için arkadaşlarına daha çok vakit ayırıyorsun diye.Çalışmak dışında ve arada arkadaşlrıma buluşmk harici hiç bi aktivitem yokÇalışıyor musunuz? Sosyal ortamınız var mı? Sanki kafayı ona takmış gibisiniz o da bunun farkında sizi cepte görüyor. Sosyal ortamınızı genişletip arayıp sormayı bırakın o da bunu görsün. Belki öyle aklı başına gelir. Hoş gelse de ben olsam artık ona yol veririm.
O zaman edinin, illa vardır yani. Spora gidin, veya hobi edinin, resim yapın, puzzle yapın aklıma bunlar geldi şimdi sadece.Çalışıyorum sekreterim.İş çıkışları dışarı çıkmıyodum ben 7 de çıkıyorum.Bu aralar yarım saat bi saat çıkışlarda arkadaşlarımla vakit geçirdiğimde bu aralarda üst üste çıkıyoruz dedi.Ama inanın bi aktivitem bi uğraşım ve kendimi geliştirebileceğim birşey yok.Önceliğim olduğunu farkettim.Eskiden bu kadar önceliğim değildi gibi sanki.Yine çok aktif bi hayatım yoktu ama mesela kitap okurken daha geç yazıyodum şimdi bi şekilde herşeyimin önüne geçtiğini arkettim aslında uzun bi süredir farkındayım
Çok teşekkür ederim gerçekten ihtiyacım vardı böyle bi akıl almaya evet kendimine bi hayatı var.O mesaj ne zaman atcak o ne zaman arıycak diye düşünmekten bide bi iç sıkıntısıyla yorulmuştum artıkO zaman edinin, illa vardır yani. Spora gidin, veya hobi edinin, resim yapın, puzzle yapın aklıma bunlar geldi şimdi sadece.
Aradıktan sonra bulursunuz.
Arkadaşlarınızla çıkın tabii ki, o laf etti diye bırakmayın.
Senle buluşup, dışarıda görüşemiyoruz ne yapayım, sen yanımda yoksun diye asosyal mi takılayım, benim de sosyalleşmeye ihtiyacım var deyin mesela.
En önemlisi bunu ona hissettirmeniz, hayatınızda başka uğraşlarınız olduğunu bilmesi.
bende okudum onu az önce canım.Güveniyorum.Hani oda biliyo en karşı olduğum şey olduğunu ve ondan ayrılcğımı açık açık söyledim aldatma olursa diye.Benim biraz geri durmam gerekiyo dediğinz gibi.Sakin bi yapıya sahip değilim ben biraz hani çok sabırsızım efamlımı derler sanırım o çok var bendeCanım sen dışardaki canım cicimli gösteriş ilişkilerine ne bakıyorsun, çoğunun içi boş. Kadın dayak yiyor canım kocam diye devam ediyor, kimseyi kınamıyorum ama önemli olan gerçekten birbirinizi sevmeniz ,içinin dolu olması yani, ambalajı değil. Her dakika konuşmak hergün gül getirmesi değil, seni gerçekten sevmesi. Daha yeni burda okudum,adam evlenmek üzere, başkasına aşkım cicimli Mesajlar atmış, muhtemelen diğer kızı da kandırıyor.
seni sevdiğine eminsen, gerçekten güveniyorsan işin gösteriş kısmına takılma bence
evet bende farkettim bunu ama nasıl davranıcağımı pek bilmiyorum açıkcasıSiz onu hayatınızın merkezi yapmışsınız. Oda bunun farkında. Herşeyi benim onun diye düşünüyor. Aksini ispat edin ona.
Ararsa arayın yoksa aramayın. Tripli konuşmayın aradığında herşey normal gibi konuşun. Çok mutlu gibi davranın ve sürekli onsuz planlar yapıp dışarı çıkın. Başkalarıyla eğlenin. İlk başta tepki vermeyecektir ama bir süre sonra sizin onsuzda mutlu olabildiğinizi görünce alarm çalmaya başlar onun için. Şu riski göze alın ama eğer sevgisi bittiyse bu davranışlar onun ekmeğine yağda sürebilir. Her iki durumdada kazanan siz olursunuz ama. Sevgisi bitmiş adamı zaten salın gitsin bitmediysede kıymetinizi anlar en azından.evet bende farkettim bunu ama nasıl davranıcağımı pek bilmiyorum açıkcası