- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 36
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Kortizon hemen geçirirTravacorton diye bebekler icin krem var pisik kizarikliklarini hemen gecirir ama kortizonlu ise yararmi bilmiyorum doktor bebekler icin zor kalirsaniz az surun demisti
Kortizonlu geçirir diye biliyorum ben kızarıklıklari morluklari filan.Travacorton diye bebekler icin krem var pisik kizarikliklarini hemen gecirir ama kortizonlu ise yararmi bilmiyorum
İnşallah ya .Geçer diye düşünüyorum..
tüy sarartıcı kremi yüzüne süren bi seni gördüm şuan. fondoten ya da pudra ile 1 günlük kapativer sonra hiçbir şey dahi kullanmadan doktora git.Ya ne aptalım ben ne aptal
Yarın çok yakın bi kız arkadaşımın nişanı var ve ben tüy sarartıcı kullandım yüzüm önce morardi sonra morluk gecti kizariklik kaldi şimdi bu halde
Geçer mi bu ne olur yardım edin var mı tüy sarartıcı ile bu şekilde olan
Yanık kremi hametan surdum
Yarın pazar cildine doktoruna da gidemem bide bunu ne kapatır fondoten falan mı
Eki Görüntüle 1758900
Valla herkes kullanıyor yüzünetüy sarartıcı kremi yüzüne süren bi seni gördüm şuan. fondoten ya da pudra ile 1 günlük kapativer sonra hiçbir şey dahi kullanmadan doktora git.
İnş canım ya sabahta çeker atarım fotoGeçmiş olsun. Ufak bir kısmında Bepanten deneseniz. 1-2 saate daha iyi olursa her yere ondan sürersiniz. Bence şu anda kapatıcı, fondöten vs denemeyin, sakinleşmesini bekleyin. Yarın ufak bir kısmında kapatıcı, fondöten, pudra vs. deneyip tepki veriyor mu bakarsınız. Ama bence sabaha kadar bayağı bir düzelebilir.
Valla herkes kullanıyor yüzüne
İnşallah yaBiraz bekle, alerjik reaksiyon göstermişsin geçer.
İyi bir fondotenle kapanır merak tme.
Aa Watson ta falan var mıdır nerden bulurum onuGecmezsede kryolan fondoten al kapaticiligi en iyi olan fondotenlerden
İnşallah ya
Fondoten alicam yarın
Ne alayım kapaticiligi iyi olan
Bide ten rengimden açık mi alayım köyü mu kapatmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?