Çok kötüyüm ya :( bi bakın. . (resimli )

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
36
Ya ne aptalım ben ne aptal
Yarın çok yakın bi kız arkadaşımın nişanı var ve ben tüy sarartıcı kullandım yüzüm önce morardi sonra morluk gecti kizariklik kaldi şimdi bu halde
Geçer mi bu ne olur yardım edin var mı tüy sarartıcı ile bu şekilde olan
Yanık kremi hametan surdum
Yarın pazar cildine doktoruna da gidemem bide bunu ne kapatır fondoten falan mı

İşin uzmani degilim ama makyajla kapanir gibime geliyo . Cok gecmis olsun

Travacorton diye bebekler icin krem var pisik kizarikliklarini hemen gecirir ama kortizonlu ise yararmi bilmiyorum doktor bebekler icin zor kalirsaniz az surun demisti

tüy sarartıcı kremi yüzüne süren bi seni gördüm şuan. fondoten ya da pudra ile 1 günlük kapativer sonra hiçbir şey dahi kullanmadan doktora git.

Geçmiş olsun. Ufak bir kısmında Bepanten deneseniz. 1-2 saate daha iyi olursa her yere ondan sürersiniz. Bence şu anda kapatıcı, fondöten vs denemeyin, sakinleşmesini bekleyin. Yarın ufak bir kısmında kapatıcı, fondöten, pudra vs. deneyip tepki veriyor mu bakarsınız. Ama bence sabaha kadar bayağı bir düzelebilir.

Oooo naptın sen ya çok geçmiş olsun pek bilgili sayılmam ama iyi bi makyaj la toparlanır gibi sanırım yada hafifler...

Fondöten pudra sur pembe tonda allik sur bolca kapanır.

İnş canım ya sabahta çeker atarım foto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…