Cok kotuyum pko mi dis gebelik mi

Ayse535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2019
10
0
1
27
20 gun kanamayla hastaneye basvurdum dis gebelik suphesiyle hastanede yattim. Ama kanamam durmuyor. Hcg 0.5 yani grbrlik cikmiyor. Doktorlar
Gebelik yok kist dediler.. sag yumurtaligimda dunden beri agri var kesilmiyor. Kist yapar mi acaba ? Lutfennn crvaplayin

Muhtemelen kistten. Dış gebelikte olsa hcg yüksek olurdu. Allah şifalar versin

Muhtemelen kistten. Dış gebelikte olsa hcg yüksek olurdu. Allah şifalar versin
Dunden beri kanamam durmuyor. Cok korkuyorum vajiyi atlatamadigim halde dr cok kotu muamelesine maruz kaldim. 4 defa alttan muayne oldum aglama krizlerine girdim. Simdi kasigimda ki agri gecmiyor ve kanamam devam ediyor. Kist dediler.. nabuthi ve pko dis gebelik olmasindan endiseliyim. Tekradan hastanye dinmektenn koruyorum

Merhaba,kanama yapan foliküler kist mi? Dün bende gebelik için gittim,ama sol yunurtalıkta 60 mm,30 mm kist varmış.ama ağrı falan hiçbişey yok bende..bu arada bende pcoluyum,yumurta yetiştirmek içun ilaç kullandım,çatlaması için iğne.Ama bende iğne kist yapmış yumurtaları

Hem polikistikover hemde nabuthi

Başka bir doktpra gidip durumu anlatarak yeniden muayene ol bence. Kanama için herhangi birşey yapmadılarmı? Biraz sakin ol çok paniksin sağlıklı düşün dış gebelik olsa seni eve gönderirlermiydi? Hemen çaresine bakarlardı dış gebelik değildir korkma hcg de 0.

Biliyorum. Cok panik olmamin nedeni tekrar hastaneye donmek. doktorlarin cok kotu muamelesine maruz kalmamdi.. hic bir sorun cikarmadigim halde durumuma hic bir hoşgoru ile yaklasmadilar

Bende ilk kez muayene olduğumda çok kanamam vardı onun için gitmiştim ama alttan baktıramamıştım doktorlarda çok kötü davranmışlardı ama tekrardan cesaretimi toplayıp randevu aldım gittim ve muayenemi oldum ve korktuğum gibi değilmiş onlar sana öyle davrandığı için korkuyorsun ama iyi bir doktora randevu al ve git inan çok zorlayacak bi acı değil.

Maalesef o kadar kolay olmuyor ( vajinismusum ben

Maalesef o kadar kolay olmuyor ( vajinismusum ben
Tabiki anlıyorum seni o an muayene sırasında yaşadıklarımı anlatamam bile ama kendi kendine güç ver canım ve iyi bir doktora git bu konuda doktorun iyi olması lazım sana güven vermesi lazım ilk muayene olacağım zaman benim tansiyonum bile fırlamıştı.

Çok tesekkurler❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…