• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm,oğlum emmiyor:(

xsxekercim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
157
0
96
Gaziantep
kızlar oğlum 7. ayın içinde.yaklaşık 1 aydır ek gıdalara geçtik.muhallebiler meyve püresi,yoğurt veriyorum.yalnız işin kötü tarafı ek gıdalara geçince bizim ufaklık anne sütünü yavaş yavaş bırakmaya başladı.ilk önce tok olunca reddediyordu,sonra yalnızca uyurken emmeye başladı.şimdi gündüz kesinlikle emmiyor,geceleride uykunun içinde verirsem emiyor,uyanırsa yine almıyor.deli olacağım.anne sütünü bırakması için çok erken. ama galiba yeni tatlar daha hoşuna gitti,birde onları kaşıkla bol bol yemek dururken anne sütünü yavaş yavaş emmek istemiyor.biberon bile vermedimki anne sütünü bırakıp biberon almasın diye.1 gün boyunca aç bıraktım,sırf süt alsın diye ya akşama kadar 1 defa azıcık emdi onun dışında gün boyu aç kaldı.napacağımı şaşırdım? aranızda bu durumda olan varmı? sizce napmalıyım? çok üzülüyorum.senağlama

kızlar oğlum 7. Ayın içinde.yaklaşık 1 aydır ek gıdalara geçtik.muhallebiler meyve püresi,yoğurt veriyorum.yalnız işin kötü tarafı ek gıdalara geçince bizim ufaklık anne sütünü yavaş yavaş bırakmaya başladı.ilk önce tok olunca reddediyordu,sonra yalnızca uyurken emmeye başladı.şimdi gündüz kesinlikle emmiyor,geceleride uykunun içinde verirsem emiyor,uyanırsa yine almıyor.deli olacağım.anne sütünü bırakması için çok erken. Ama galiba yeni tatlar daha hoşuna gitti,birde onları kaşıkla bol bol yemek dururken anne sütünü yavaş yavaş emmek istemiyor.biberon bile vermedimki anne sütünü bırakıp biberon almasın diye.1 gün boyunca aç bıraktım,sırf süt alsın diye ya akşama kadar 1 defa azıcık emdi onun dışında gün boyu aç kaldı.napacağımı şaşırdım? Aranızda bu durumda olan varmı? Sizce napmalıyım? çok üzülüyorum.senağlama

canim bende ayni sorunu yaşiyorum maalesef tipki senin bebeğin gibi benimkide şimdi cani isterse 2 kere çekiyor birakiyor ama artik maalesef birşey yapamiyorum

Aynen bizdede bu sorun var hertürlü şeyi denedim zaten sütüm az kesilecek diye çok üzülüyorum ve tam gün çalışmaya başladım çözüm bulan varsa lütfeeeeen yardım....

Son düzenleme:
Back