Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sonuç nedir ne dedi 1 hafta sonra yeniden mi gelin dedi başka bir Dr a daha gözükünVajinal baktı. 29 mm kese genisliginde klap atımı olmalıydı dedi.
İnşallah duyacaksın bebeğinin kalp atışınıBirazdan başka doktora gideceğim dua edin lutfen
Ne dedi doktorBirazdan başka doktora gideceğim dua edin lutfen
Rabbim yüzüne baksin allahtan umut kesilmez,kesenin durumu iyimiymis boyutu şekli,Bu ikinci doktor. Bu da maalesef dedi. Dogumhane sorumlumuz kürtaj olma bir hafta daha bekle diyor. 8-9.haftada kalbini duyanlar oluyormuş. Rabbimden ümit kesmiyorim. Duanızı istiyorum kqrdesleim
Allah razı olsun kese iyi dedi evet ama kalp.atimi yokRabbim yüzüne baksin allahtan umut kesilmez,kesenin durumu iyimiymis boyutu şekli,
Bende oyle oldum iki kez bir kezde baska bisiden kurtaj oldum,simdi genetik test icin randevu aldim bakalim hayirlisi rabbim en iyisini versin bizlereAllah razı olsun kese iyi dedi evet ama kalp.atimi yok
Doktor bana bekle yoksa o kendisi kendini dışarı atar dedi varsa bi aya duyarsın dedi acele etme sana zarar vermez demişti bi hafta sonra düşük gerçekleşti kürtaja gerek kalmamıştı bekle duyana kadarAllah razı olsun kese iyi dedi evet ama kalp.atimi yok
Allah razı olsun kardesim.insallah dua edin nolutlr. Rabbim sizide umdugujuza kavuştursun.Bende 8 ay önce yaşadım 10 haftalıkken kürtaj oldum bir umut bekledim malesef sonuç değişmedi ama 8-9 haftada duyanları okudum. Benim kesem çok düzgündü , yolk kesesi falanda vardı ama bebeğim gelişmedi
Ne kanama ne ağrım olmadı o yüzden mecbur aldılar . İnşallah duyarsın sen umudunu kesme ve sonuç ne olursa olsun senin için hayırlısı o olacak