• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çok kötüyüm nolur yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ahenk35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2019
223
148
53
Kızlar 7+1 im bugün. Doktor kalp atımını alamadı. Bu haftada bu kese boyutunda olmasi gerekirdi yüzde 90skjuc değişmez dedi. Benim yaşadığımı yasayaniniz var mı? Nolur yardım edin. Bu ikinci kaybim olacak dogruysa

Kalp atımını alamayınca 1 hafta sonra yine gel mi dedi vajinadan neden bakmadı bana vajinadan makinayla bakmıştı

Bir Dr la sınırlı kalmayın başka bir Dr a da gözükün bazen Dr lar da yapabiliyor böyle

Vajinal baktı. 29 mm kese genisliginde klap atımı olmalıydı dedi.

Allah yardımcınız olsun umarım bebeğiniz sizinle kalır.

Salı ya da Çarşamba tekrar USG önerdi. Ama umutsuzdu napicam kızlar ne olur yaşayaniniz var mı böyle birsey 😔

Merhana canim bnde ayni seyi yasadim 7 haftada kalp atisi duyulmadi 2 gun icndede kanamam basladi kese asagiya kaydi yani düşük yapıyordum ertesi günüde degerlerim iyice dusnce kurtaja alindim.. ama sen bir doktorla kalma.. Umarim Bebegin sagliklidir ve sag salim kucagna alirsn

En kötüyu dusunmeyi en sona birak,herşey rabbimim elinde en hayirlisini versin,bende iki kere ayni seyi yaasadm 10.haftada alindi kese boştu,rabbim ol derse olur gerisi bos,tevekkul etmek lazim,umudunu yitirme en son ana kadar

Bu ikinci doktor. Bu da maalesef dedi. Dogumhane sorumlumuz kürtaj olma bir hafta daha bekle diyor. 8-9.haftada kalbini duyanlar oluyormuş. Rabbimden ümit kesmiyorim. Duanızı istiyorum kqrdesleim

Bu ikinci doktor. Bu da maalesef dedi. Dogumhane sorumlumuz kürtaj olma bir hafta daha bekle diyor. 8-9.haftada kalbini duyanlar oluyormuş. Rabbimden ümit kesmiyorim. Duanızı istiyorum kqrdesleim
Rabbim yüzüne baksin allahtan umut kesilmez,kesenin durumu iyimiymis boyutu şekli,

Allah razı olsun kese iyi dedi evet ama kalp.atimi yok
Doktor bana bekle yoksa o kendisi kendini dışarı atar dedi varsa bi aya duyarsın dedi acele etme sana zarar vermez demişti bi hafta sonra düşük gerçekleşti kürtaja gerek kalmamıştı bekle duyana kadar

Bende 8 ay önce yaşadım 10 haftalıkken kürtaj oldum bir umut bekledim malesef sonuç değişmedi ama 8-9 haftada duyanları okudum. Benim kesem çok düzgündü , yolk kesesi falanda vardı ama bebeğim gelişmedi
Ne kanama ne ağrım olmadı o yüzden mecbur aldılar . İnşallah duyarsın sen umudunu kesme ve sonuç ne olursa olsun senin için hayırlısı o olacak

Bende 8 ay önce yaşadım 10 haftalıkken kürtaj oldum bir umut bekledim malesef sonuç değişmedi ama 8-9 haftada duyanları okudum. Benim kesem çok düzgündü , yolk kesesi falanda vardı ama bebeğim gelişmedi
Ne kanama ne ağrım olmadı o yüzden mecbur aldılar . İnşallah duyarsın sen umudunu kesme ve sonuç ne olursa olsun senin için hayırlısı o olacak
Allah razı olsun kardesim.insallah dua edin nolutlr. Rabbim sizide umdugujuza kavuştursun.

Back