Cok kotuyum kizlar...basima neler geldi.

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.858
-148
41
Kizlar Bobrek taşım için doktor ameliyat dedi.bulundugum ilde yapılmayınca telâşlandım.napicagimi bilemedim.burada kimsem yok.eski eşimle flortlesiyoruz ve aramız iyiydi onu aradım.6 saatlik yoldan geldi.bana karşı o kadar şekerdi ki.bildigun tatlı.
Neyse hastaneye gittik.doktor yatis verdi.5 gün hastanede yattım eski eşim roldurefakatcim.ameliyattan önceki güne kadar herşey iyiydi.ameliyata gireceğim gün hastane odasında durup dururken odada başkaları da vardı rezillik çıkardı.canima mi yanıyım ağrıma mi insanların yanında ettiği hakaretlere mi.eski konuları açıyor.bana o... çocuğu, s...siz çok ağır şeyler söyledi.sus diyorum.kisik sesle ama sert konuşmaya devam etti ertesi gün ameliyatım var.
Ameliyattan çıktım.yuzume bile bakmadı.cekti gitti kafeye.sunu verir mısın diyorum her zaman senin istediğin olmaz dedi ve spinalli bir şekilde beni bırakıp gitti.bacaklarimi hissetmiyordum.o an giysilerime uzanmak istedim.verecek kimse yok.neyse saka gibi spinalde biraz bacaklarımı hissettim.elbisemi giydim.ameliyattan bir saat sonra elimde sonda poşetim ayaktaydım.
Bugun beni eve getirecek.acilarim var.yuruyemiyorm.hastanede otoparkı şaşırdı güya ve beni dakikalarca gezdirdi.
Sonra hakaretlerine arabasında devam etti.ben de sözel olarak karşılık verince elimi sıktı.ne yapacagimi şaşırdım.boyuna bağırıyordu.sonra arabayı kenara çekti.in arabamdan diyor, omuzlarından hirpaliyordu.bak sevenin yok.baban bile yanında değil ben yanındayım....bir daha konuşursan ineceksin arabamdan dedi.o halimle yol ortasında kalmayacağından sustum kızlarla.arabada tansiyonum düştü.basim döndü.sanirim bundan keyif aldı.
Arada normallesiyor iyi davranıyor gülümsüyor.vurdugu elimi öpüyor.sonra tekrar küfrediyor.
Hatalıyım biliyorum.bu adam hasta.yanlis yaptım cagirdim.ama iyi olduğu zamanlar var.ve aniden kişilik değiştirmiş gibi canacarlastigi zamanlar ve bu iki karakter arasında hızlı geçişler yapıyor.
Şu an fiziksel acıma değil su yaşadıklarına üzülüyorum.ve kendime kimsem yok

Kizlar Bobrek taşım için doktor ameliyat dedi.bulundugum ilde yapılmayınca telâşlandım.napicagimi bilemedim.burada kimsem yok.eski eşimle flortlesiyoruz ve aramız iyiydi onu aradım.6 saatlik yoldan geldi.bana karşı o kadar şekerdi ki.bildigun tatlı.
Neyse hastaneye gittik.doktor yatis verdi.5 gün hastanede yattım eski eşim roldurefakatcim.ameliyattan önceki güne kadar herşey iyiydi.ameliyata gireceğim gün hastane odasında durup dururken odada başkaları da vardı rezillik çıkardı.canima mi yanıyım ağrıma mi insanların yanında ettiği hakaretlere mi.eski konuları açıyor.bana o... çocuğu, s...siz çok ağır şeyler söyledi.sus diyorum.kisik sesle ama sert konuşmaya devam etti ertesi gün ameliyatım var.
Ameliyattan çıktım.yuzume bile bakmadı.cekti gitti kafeye.sunu verir mısın diyorum her zaman senin istediğin olmaz dedi ve spinalli bir şekilde beni bırakıp gitti.bacaklarimi hissetmiyordum.o an giysilerime uzanmak istedim.verecek kimse yok.neyse saka gibi spinalde biraz bacaklarımı hissettim.elbisemi giydim.ameliyattan bir saat sonra elimde sonda poşetim ayaktaydım.
Bugun beni eve getirecek.acilarim var.yuruyemiyorm.hastanede otoparkı şaşırdı güya ve beni dakikalarca gezdirdi.
Sonra hakaretlerine arabasında devam etti.ben de sözel olarak karşılık verince elimi sıktı.ne yapacagimi şaşırdım.boyuna bağırıyordu.sonra arabayı kenara çekti.in arabamdan diyor, omuzlarından hirpaliyordu.bak sevenin yok.baban bile yanında değil ben yanındayım....bir daha konuşursan ineceksin arabamdan dedi.o halimle yol ortasında kalmayacağından sustum kızlarla.arabada tansiyonum düştü.basim döndü.sanirim bundan keyif aldı.
Arada normallesiyor iyi davranıyor gülümsüyor.vurdugu elimi öpüyor.sonra tekrar küfrediyor.
Hatalıyım biliyorum.bu adam hasta.yanlis yaptım cagirdim.ama iyi olduğu zamanlar var.ve aniden kişilik değiştirmiş gibi canacarlastigi zamanlar ve bu iki karakter arasında hızlı geçişler yapıyor.
Şu an fiziksel acıma değil su yaşadıklarına üzülüyorum.ve kendime kimsem yok
Sen kesin sarımanolyasın.

Bu olay gormenizi saglar insallah. Bundan sonra ilisiginizi tamamen kesin bence. Barışmayı dusunurseniz aklınıza bu olaylar gelsin. Hastayken bunlari yapan normalde neler yapmaz?
Korku tüneli gibiydi.caresizdim.bana bunları hiç acimadan ameliyatliyken yaptı.allahtan endoskopik oldum.dikisim a ona muhtaç olsaydım ne olacaktı?sadece agliyorum

Sarımanolya.
İkinizde hastasınız, bu adam sen hamileyken senin karnında tepindi, bunu sen söyledin.
Dayaklar yedin, uslanmadın.
Hakaretler etti kapısına gittin.
Anneni babanı sokak ortasında dövdü onlar düşman gördün, seni seks için kullandı, yine flörtleşmeye devam ettin.
Ne diyelim biz sana?
Nasıl bir öneri istiyorsun?
O küfürler dayaklar yiyen, burada öldü diye hikaye yazdığın baban seni sevmeseydi senin çocuğuna bakmazdı bunu kavra önce.
Çağırsan sana da bakardı.
Kocana hasta diyorsun ama sende hastasın. Birbirinizden farkınız yok.

Kim olursa olsun arasında ne geçmiş olursa olsun, kimse ameliyatlı bir insana bu muameleyi yapamaz.
Kendinizle zorunuz mu var, hala tatlıydı filan diyorsun. Adam alanen merhametsiz, çift kişilikli, manyağın teki.
Bunu biliyorsunuz ve bildiğiniz halde niye flörtleşiyorsunuz.
Hiç mi kuzen, akraba, arkadaş vs kimse yok. Anne babanızla aranız bozuk dahi olsa, arayıp ameliyat olacağım deseniz emin olun koşarak gelirler.

Nasıl ya kendi kendini sinirlendiren delinin teki mi anlamadm ki durup dururken neden kendmi yırtıyo ruh hastası

Allah aşkına ne işiniz var eski eşinizle hiç.mi aile akraba arkadaşınız yok yahu.. kızlarınızın hastanede ne işi vardı? Ayağa sonda spinal serum nasıl kalktınız? Çıkarmazlar ki sizi hastaneden o halde keyfi çıkamazsınız yani sondalıylen giyinip doktor hemşire yok mu koca hastanede.. bir garip yani anlattıklarınız..inşallah size ders olmuştur

X