çok kötüyüm kendimi aptal gibi hissediyorum

Ya he yaa tamam moralim bozuk buraya yazdığıma göre çok kötüyüm demekki ne güzel moral verdin

Gerçeklerle yaşamaya alışmalısınız.
Toparlanmanız gerekiyor, hayatın sonu değil bu.
Bunun için bu şekilde yazdım.

Yoksa moral bulursunuz bir şekilde ama ordan, ama burdan..
İnsanlar neler yaşıyor, neler..

kesinlikle katılıyorum. bu vesileyle şöyle bir şeyden bahsetmek istiyorum.Dün gece twitterda şunu gördüm; kullanıcısı iseniz Pucca nin baslattigi #selamyakısıklı hastagli twitleri incelemenizi öneririm kizlarin da aslinda gercek anlamda ne kadar sapik olabildiğini ve erkeklerden farksiz hareket ettiginin kaniti... Olay şu metroda,otobüsde, surda burda gördükleri ve yakışıklı buldukları erkeklerin fotoğraflarını gizlice çekip twitterda paylaşıyorlar.Acaba o fotografini cektikleri adamlar haberdar olsa buna razi gelirmi? Ya da olasi sevgilileri bu durumdan memnun olur mu? Aynı şeyi erkekler yapsa topa tutulur. Ne kadar ayıplanır, ki ayıplanmalı da... Ama kadınların ve genç kızların bu şekilde hareketi bir kadın olarak beni utandırdı...Bu modernlik değil, bu başka bir şey. İnsanın kendine yapabileceği naçizane kötülüklerden biri...
alıntıladğım arkadaşım mesajım direkt sana değil ha yanlış anlama:KK22:

Bu konunun merkezinde sevgilisi olan bir erkek var . Bu yüzden erkekler üzerinden yorum yapmıştım bende . Benim de hesabım var orada . İzinsiz kimsenin de resmi kullanılabileceğini sanmıyorum ya resmi paylaşanlar sahte hesap kullanıyordur .Ya da resmi paylaşan resminin paylaşıldığını biliyordur . İzinsiz başkasının resmi değil herhangi kurum ve kuruluşun resmini kullanmak bile kanun olarak ta yasak değil mi zaten .

kesinlikle katılıyorum. bu vesileyle şöyle bir şeyden bahsetmek istiyorum.Dün gece twitterda şunu gördüm; kullanıcısı iseniz Pucca nin baslattigi #selamyakısıklı hastagli twitleri incelemenizi öneririm kizlarin da aslinda gercek anlamda ne kadar sapik olabildiğini ve erkeklerden farksiz hareket ettiginin kaniti... Olay şu metroda,otobüsde, surda burda gördükleri ve yakışıklı buldukları erkeklerin fotoğraflarını gizlice çekip twitterda paylaşıyorlar.Acaba o fotografini cektikleri adamlar haberdar olsa buna razi gelirmi? Ya da olasi sevgilileri bu durumdan memnun olur mu? Aynı şeyi erkekler yapsa topa tutulur. Ne kadar ayıplanır, ki ayıplanmalı da... Ama kadınların ve genç kızların bu şekilde hareketi bir kadın olarak beni utandırdı...Bu modernlik değil, bu başka bir şey. İnsanın kendine yapabileceği naçizane kötülüklerden biri...

Ya hemde yanında sevgilisi olan çocuğu bile çekip koymuşlar. Gidilen yol yol değil erkeğide kızıda çok haklısınız. Dediğiniz gibi bunun modernlikle alakası yok bu kendine saygı duymadığın kadar hiç tanımadığın birini afişe edip ona da saygısızlık etmek.

Konu sahibi, yapicak bir şey yok hakikaten. Aptal gibi hissedeceğin hiç bir durum yok kendini sıkma boşuna. Sonuçta çocuk sana "günaydın" dediğinde gidip gelinlik seçmemişsin kendine. Sana farklı bir yakınlık hissettirmişki, sende böyle düşünmüşsün.

Aptal değilsin kesinlikle.Hic ilgisiz bir insana da bir seyler hissedilir zaten ki size ilgiliymis.Gerci siz bu ilgiyi askınızdan nasıl yorumladınız bilemem cünkü hoslandıgı insan bir baksa bile "ay kesin beni seviyor" diye ic geciren kadınlar yok değil.Sevgilisi varken baska kadınlara bakan ilgi gösteren erkek sayısıda bir hayli fazla.Bu yüzden bahsettiginiz ilgiyi de bir ögrensek iyi olur aslında ne yapmıs ne demis bilmek gerek

Bundan sonra da o cocuktan tamamen uzaklasmak baglantıyı tamamen koparmakta size en yakısıcak hareket olur.Ortada bir ilgi de olsa olmasa da uzaklasmak en dogrusu

çok kötüyüm ya hoşlandığını zannettiğim erkeğin meğer sevgilisi varmış. hemde bugün işyerindeki kız arkadaşımla konuşurken ben ondan hoşlandığımı söyledim oda onun sevgilisi var dedi. dumur oldum yani. kendimi çok aptal hissediyorum. yani sevgilisi olan insan öyle yakın davranırmı
davraniyorlar canim davraniyorlar. nefsini tatmkn etmek icin cok daha fazlasnida yapar

akilalmazcorap nickli kullanıcı siz misiniz? :))

Valla bunu yapan tek erkekler değil ki, tanıdığım nişanlı bir kız arkadaşım nişanlısından pek hazzetmiyor, soğuk ve kibirli olduğunu düşünüyor. Şimdi bu kız başka birinden hoşlanıyor, nişanlısıyla zaten farklı şehirdeler, herifi gayet uyutuyotr. Diğer çocukla geziyor, yemeklere gidiyor, sohbetler ediyor gayet güzel vakit geçiriyor. Ego tatmini diyemeyiz buna , gayet ortada bir ilişki var.

Madem bunu daha çok seviyorsun , ayrıl bunu al dedim. Bu hoşlandığı çocuğun maddi durumu normal, ama nişanlısınınki çok çok iyi. Böyle diyince hık mık ett, zengin herifi bırakıp fakire asla da gitmez .

Durum bu yorumu sizlere bırakıyorum.

X