çok kötüyüm kendimi aptal gibi hissediyorum

sen niye rezil olasın ki..sevgili olupta tapulu mal mı..belkide sevmiyordur sevgilisini..başka birini arayış içerisindede olabilir..:KK75:

Sevgilisi olan erkek, hatta evli bi erkek bile bekar hanimlara yakin hareketler sergiliye biliyorken "sevgilisi olan biri yakin davranir mi " diye sormak anlamsiz geliyor bana :)

Sana arkadaşça yakın davranmadığına emin misin . Yani olur ya belki kötü niyeti yoktur . Bazı erkekler yaratılışları karakterleri ne dersen de herkesle her şeyi konuşabiliyorlar . Herkese yakın davranıyorlar :KK50:

Sadece erkeklerde olmuyor bu. Artık erkekler böyle şöyle demekten vazgeçin bence. Sevgilisi,kocası olupta gözü dışarda olan bir sürü kadın var. Hergün duyuyorum nerdeyse yaptıklarını ondan bundan.. Karakterle alakalı bişey bu. Konu sahibi sende fazla üzülme olur böyle şeyler.:)

şimdi akılma geldi acaba kız arkadaşın o çocuktan hoşlanıyo olabilir mi ? belki onda de söylemiş olabilir

çok kötüyüm ya hoşlandığını zannettiğim erkeğin meğer sevgilisi varmış. hemde bugün işyerindeki kız arkadaşımla konuşurken ben ondan hoşlandığımı söyledim oda onun sevgilisi var dedi. dumur oldum yani. kendimi çok aptal hissediyorum. yani sevgilisi olan insan öyle yakın davranırmı
Küfretmemek için zor tutuyorum kendimi ama senle ilgisi yok. Karakteri bozuksa davranır. Uzak dur ondan...

Sadece erkeklerde olmuyor bu. Artık erkekler böyle şöyle demekten vazgeçin bence. Sevgilisi,kocası olupta gözü dışarda olan bir sürü kadın var. Hergün duyuyorum nerdeyse yaptıklarını ondan bundan.. Karakterle alakalı bişey bu. Konu sahibi sende fazla üzülme olur böyle şeyler.:)

kesinlikle katılıyorum. bu vesileyle şöyle bir şeyden bahsetmek istiyorum.Dün gece twitterda şunu gördüm; kullanıcısı iseniz Pucca nin baslattigi #selamyakısıklı hastagli twitleri incelemenizi öneririm kizlarin da aslinda gercek anlamda ne kadar sapik olabildiğini ve erkeklerden farksiz hareket ettiginin kaniti... Olay şu metroda,otobüsde, surda burda gördükleri ve yakışıklı buldukları erkeklerin fotoğraflarını gizlice çekip twitterda paylaşıyorlar.Acaba o fotografini cektikleri adamlar haberdar olsa buna razi gelirmi? Ya da olasi sevgilileri bu durumdan memnun olur mu? Aynı şeyi erkekler yapsa topa tutulur. Ne kadar ayıplanır, ki ayıplanmalı da... Ama kadınların ve genç kızların bu şekilde hareketi bir kadın olarak beni utandırdı...Bu modernlik değil, bu başka bir şey. İnsanın kendine yapabileceği naçizane kötülüklerden biri...
alıntıladğım arkadaşım mesajım direkt sana değil ha yanlış anlama:KK22:

kesinlikle katılıyorum. bu vesileyle şöyle bir şeyden bahsetmek istiyorum.Dün gece twitterda şunu gördüm; kullanıcısı iseniz Pucca nin baslattigi #selamyakısıklı hastagli twitleri incelemenizi öneririm kizlarin da aslinda gercek anlamda ne kadar sapik olabildiğini ve erkeklerden farksiz hareket ettiginin kaniti... Olay şu metroda,otobüsde, surda burda gördükleri ve yakışıklı buldukları erkeklerin fotoğraflarını gizlice çekip twitterda paylaşıyorlar.Acaba o fotografini cektikleri adamlar haberdar olsa buna razi gelirmi? Ya da olasi sevgilileri bu durumdan memnun olur mu? Aynı şeyi erkekler yapsa topa tutulur. Ne kadar ayıplanır, ki ayıplanmalı da... Ama kadınların ve genç kızların bu şekilde hareketi bir kadın olarak beni utandırdı...Bu modernlik değil, bu başka bir şey. İnsanın kendine yapabileceği naçizane kötülüklerden biri...
Yok yok aynı düşünüyoruz zaten bende o şekilde düşünüyorum. Erkekler şöyledir kalıbından sıkıldım çünkü malesef kadınlarda öyle yani..

Bu nasıl bir iğrençliktir ya. Şu işi gücü olmayan ergen(!) kızlardan bıktım. Gizlice fotoğraf çekip bunu sosyal medyada paylaşmak, resmen suç işliyorlar farkında değiller..

aaaa böyle saçma şey mi olur ya milletin resimlerini çekip paylaşmışlar.

Günaydin kizlar hepize cok tesekkür ederim valla cok rahatladim. Bakalim bundan sonra neolcak. Bu bahsettigim kiz 20 gün sonra işten ayrilcak zaten. Sirf bunlar bi cevremin olmadigindan hic arkadasim yokki oturup eglenip dertlesiyim.cok sagolun hepiniz

Bunun erkeği yok kadını yok, yalnız iki durum var...

Her iki cinste sevgilisi olup, eşi olup, nişanlısı olup vs gözü dışarıda olabilir ver karşı cinse yakın davranabilir ki bu masum değildir.

Diğer durum ise, karşı cinsi kadın erkek ayırt etmeden yakın davranmaktır. Mesela adamın huydur tüm çevresindekilere şaka yapar, samimi davranır, ya da telefonda konuşurken güler vs. Bunu da karşı taraf "acaba benden hoşlanıyor mu" diye yanlış anlayabilir.

Sizin ki hangi durum bilemiyorum. Belki erkek gerçekten sevgilisi olduğu halde çapkınlık yaptı, ya da yaptığı şey çapkınlık değildi sizi öyle geldi.

yok artık ikisini ayırt edebilecek yaştayım.böyle oltacılık olurmu ya. en iyisi kimseden hoşlanmamak kalbini kapatmak

X