Çok kötüyüm, fikirlere ihtiyacım var

SEN TELEFONUNU DA SATMAK İSTEMİYORSUN ailene de söylemiyorsun çalış desek onda doğudayım diyorsun ne yapıcan bacım ozaman ben bilemedim kredi kartıda ne ne diye aldın neyse ben bilemedim ne yapıcan
Ayrıntılı bakmadan mesaj attınız sanırım? Çalışmak mantıklı geldi ve birkaç üye ile bu konuda konuştuk. Bulabileceğim iş olanaklarından bahsettiler bende araştırıyorum. Siz önce saygı çerçevesinde yorumunuzu atmayı başarın. Teşekkürler

Teşekkür ediyorum.

öncelkle sakin davranmaya çalışın arkadaşlarınız varsa azar azar onlardan borç isteyin gittiğiniz yerde iş bulmaya çalışın akrabalardan yakın davranan birine konuyu açın yardm isteyin...

birde yaşadıklarınızdan ders alın öğrencilikte ev tutulurken bir sürü kontrat yapılıo hemen atılmayın orayada sonra kimse kirayı ödemez öylece kalırsınızççç

Öğrenci halinle ne gerek vardı 3300 TL yi götürüp tlfa vermeye? Tlfu sat biran önce borcunu öde

SOZLEŞMEYİ FES edebilirsiniz.. Son faturayı ödeyip fes edin. Anlaşmalı olduğunuz kadar kısmını ödeyeceksiniz. Bu da demek oluyor ki aylık faturadan daha az ödeyeceksiniz..

Ayağını yorganına göre uzatmalı kişiler.. Herkesin elinde binlerce liralık telefonlar, tabletler.. Önündeki ay o kadar para kazanamayacağını bile bile kredi kartına yüklenmek neyin aklıdır.. Sonra ahlanıp vahlanıyor herkes.

Bu durumda en doğru olanı ailenize açılmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…