Çok kötüyüm çok yoruldum 😞

aaaylin

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2023
158
20
13
26
Arkadaşlar bı haftadan fazladır bebeğim. Hastanelerde geciyo günümüz. 15 aylık bi kızım var West sendromu infantil spazm tanısı kondu ilaçlara başladık bu günden itibaren sabril diye bı ilaç şimdi de az öz önce yemek yedirirken biden kusmaya başladı felaket kustu karnı falan sertleşme oldu ağlamaya başladı çok sinirli bı kah kaha atiyo kafasını ileri geri sallıyo sağa sola ceviriyo en çok da mama sandalyesinde oturduğu zaman yapıyo bu haraketleri. ağlıyo haraketli rahatsız olduğu her halinden belli arkadaşlar napicagimi bilmiyorum tükendim çöktüm resmen kızım çok iyiydi. 1 2 haftaya yakın böyledir. Keşke eski haline dönse çok canım yanıyo onu böyle görünce. Yemek de yiyemiyorum nerdeyse hiç yemiyorum benden başka bakicak kimse de yok bebeğime ama elimde değil yiyemiyorum çok korkuyorum

Yaşadığınız şeyi ne kadar üzücü ve yorucu olduğunu anlayabiliyorum hamileliğim boyunca hiçbir şey yaşamadım ama hamilelikten sonra çocuk doğar doğmaz aylarca küvezde kaldı çıktı 2 sene boyunca yürüyemedi kafasını bile tutamadı insan haliyle şok oluyor üzülüyor ama imtihan şu anda da otizmli olduğunu öğrendim başlarda dünya başıma yıkılmıştı ama şu an elimden gelenin en iyisini yapıp kadere bırakıyorum bu çocuklar bizi Allah'ın emaneti biz elimizden geldiği şekilde en iyi duruma getirmeye çalışacağız imtihandan Rabbim kolay geçirmeyi nasip etsin

Allah acil şifalar versin bende o kadar kötüyüm ki bebeğime West sendromu tanısı kondu infantil spazm 1 haftadır hastanelerde sürünüyoruz o doktor bu doktor kızım 15 aylık her gün 3 4 defa nöbet geçiriyo gece 3 de kalkiyo oturuyo nöbeti bitince yatiyo çok üzülüyorum elimden bı şey gelmiyo o anda. ALLAH şafi ismiyle şifa versin yavrularımıza kimseyi evladiyla sinamasin Allah'ım inşAllah şimdi en son doktor başka bir doktor sabril ilacı yazdı onu kullanıyoruz inşAllah iyileşir bebeğiniz

Peki ne gibi belirtileri vardı sormayı unuttum???

Şuan yürüyor koşuyor gayet güzel hareketleri şükürler olsun ama bunlar 2 .5 yaşından sonra başladı tabi hatta 2 yaşında oturdu desteksiz . Çiğneme yutma bile yoktu doğru dürüst 2 yaşında yüksek ses korkusu yaşıtları ile oynamama yetişkin korkusu olunca anladım ve piskoloog teşhisi koydu şuan 3 yaşında konuşma yok ama çok şükür herşeyi anlıyor birçok takınti aza indi sanki . Herkesin imtihanı bambaşka ve başka yerlerden Rabbimin ol deyipte olduramayacgi hiçbir şey yoktur her nöbette ona okuyun sürekli okuyun ve doktor takibini ilacı elden bırakmayın herşey yoluna girer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…