- 22 Eylül 2008
- 144
- 0
Slm Kızlar,ben gecen sene yazın son zamanlarında İşe geliyor işten ambulansla hastaneye kaldırılıyordum bu böyle 2 hftadr devam etti. Önce başımın içi kaynar toıp gibi oluyor halsizleşiyorum carpıntım oluyor sanki bogulucak gibi oluyo ve acaip bir titreme vuruyor vucuduma ama kendime hakim olamıyorum nefes dahi alamıyorum.gitmediğim doktor kalmadı herkes sinir , stres dedi. Bi süre sonra gectii bende seviniyodum.yine gecen hftalarda hafif hafif nüksetmeye basladı önlem alayım diye doktora gittim bu gittiğim doktor eko – kalple alakalı makinaya soktu beni yarın yine gidicem eger bunlarda çözüm olmasa psikyatra yönlendiricekler artık napacaklarsa yapsınlar cok kötüyüm rahat değilim dünde gene bi nöbet gecirim 20- 25 dk yine carpıntı tuttu titreme ve halszlk aglama kendimi tutamıyorm.İşim cagrı merkezi 4 senedir calısıyom cok yoruldum absürd vardiyalar sorunlu müşteriler cok bunalıyorm ama mecburum calısmaya iş yok birde aileme ben bakıyorum babam işsiz kardeşim askerde 2 kardeimde okuyor hersey üst üste geliyo.iş bulamadıgım için 4 senedir buradayım.Ünivversite mezunu olmama ragmen buradaym. Cıkmayı düşündüm bi ara o derece kötüydüm amaa içerde 4 senelk tazminatım var nasıl çöpe atayım.amaa dayanamasam ki öyle görünüyo cıkıcam sanırım.Çünkü bu hastalık beni tam 10 yas yaslandırdı sonucuda blamıyolar sizce neden dolayı böyle oluyorum anlayamıyorum sinirli , üzüntülü oldugum zamanda olmuyor normal sıradan bi günde bile nöbetm tutabiliyor.doktora gidicem ama kimseye derdimi acamıyorum cok bunaldım kızlar yardım