Çok kötüyüm , Akıl verin nolur!!!

Zoraki00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
144
0
Slm Kızlar,ben gecen sene yazın son zamanlarında İşe geliyor işten ambulansla hastaneye kaldırılıyordum bu böyle 2 hftadr devam etti. Önce başımın içi kaynar toıp gibi oluyor halsizleşiyorum carpıntım oluyor sanki bogulucak gibi oluyo ve acaip bir titreme vuruyor vucuduma ama kendime hakim olamıyorum nefes dahi alamıyorum.gitmediğim doktor kalmadı herkes sinir , stres dedi. Bi süre sonra gectii bende seviniyodum.yine gecen hftalarda hafif hafif nüksetmeye basladı önlem alayım diye doktora gittim bu gittiğim doktor eko – kalple alakalı makinaya soktu beni yarın yine gidicem eger bunlarda çözüm olmasa psikyatra yönlendiricekler artık napacaklarsa yapsınlar cok kötüyüm rahat değilim dünde gene bi nöbet gecirim 20- 25 dk yine carpıntı tuttu titreme ve halszlk aglama kendimi tutamıyorm.İşim cagrı merkezi 4 senedir calısıyom cok yoruldum absürd vardiyalar sorunlu müşteriler cok bunalıyorm ama mecburum calısmaya iş yok birde aileme ben bakıyorum babam işsiz kardeşim askerde 2 kardeimde okuyor hersey üst üste geliyo.iş bulamadıgım için 4 senedir buradayım.Ünivversite mezunu olmama ragmen buradaym. Cıkmayı düşündüm bi ara o derece kötüydüm amaa içerde 4 senelk tazminatım var nasıl çöpe atayım.amaa dayanamasam ki öyle görünüyo cıkıcam sanırım.Çünkü bu hastalık beni tam 10 yas yaslandırdı sonucuda blamıyolar sizce neden dolayı böyle oluyorum anlayamıyorum sinirli , üzüntülü oldugum zamanda olmuyor normal sıradan bi günde bile nöbetm tutabiliyor.doktora gidicem ama kimseye derdimi acamıyorum cok bunaldım kızlar yardım

Çok geçmiş olsun, eğerki kalbinizde bir sorun gözükmüyor ise, anlattıklarınız dan panik atak hastası olabileceğinizi düşündüm. Yaşadığınız sıkıntılar, hayat kaygıları sizde zamanla fizyolojik belirtiler göstermeye başlamış gibi. İşinizinde sıkıntılı olması, stresin tetiklediğini düşünürsek.
Bir önce bir psikiyatr destek almanız şart görünüyor, artık SGK ile anlaşmalı kurumlar çoğaldı, mutlaka bir uzmandan yardım alınız, zamanla azalıp, düzeleceğine inanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok geçmiş olsun, eğerki kalbinizde bir sorun gözükmüyor ise, anlattıklarınız dan panik atak hastası olabileceğinizi düşündüm. Yaşadığınız sıkıntılar, hayat kaygıları sizde zamanla fizyolojik belirtiler göstermeye başlamış gibi. İşinizinde sıkıntılı olması, stresin tetiklediğini düşünürsek.
Bir önce bir psikiyatr destek almanız şart görünüyor, artık SGK ile anlaşmalı kurumlar çoğaldı, mutlaka bir uzmandan yardım alınız, zamanla azalıp, düzeleceğine inanıyorum.

Öncelikle cvp için teşekkrü ederm cnm.Bende ölüm korkusu yalnızlık korkusu yok ama anlattıgım gibi asırı titreme carpıntı ve halsizlk oluyor beynim cok agrıyor uyusuyom resmen ama cok sürmüyo en cok 25 dk felan cekiyorum düzeliyorum ama belli olmuyo bazen sinir , stres anımda bazen normal sıradan bi zamandada geliyo bu nöbet. artık neyse bilmiom amaa düzelmek istiyom cok kötüyüm çünkü :KK5:

cok gecmis olsun, umarim en kisa zamanda sagliginiza kavusursunuz. Diger arkadasin dedigi gibi panik atak ya da benzeri bir durum olabilir. Benim cok yakin iki arkadasim da benzer sekilde rahatsizliklar yasiyor ve birdenbire bayiliyordu. Uzun arastirmalar sonucunda sinirsel oldugu ortaya cikti. Biri universiteden arkadasimdi, erkek arkadasindan ayrilmasini ciddi bir travma seklinde yasamisti, digeri de is arkadasimdi ve cok yogun calisiyordu. Telkin ve antidepresanlarla ikisi de toparlandilar. Bu donemde kafanizi dagitacak kendinizi iyi hissettirecek aktiviteler bulmaniz da cok ise yarayacaktir. Kalp analizleriniz tamamlandiktan sonra spor, belki cok zamaninizi almayacak bir hobi kursu ya da bos zamanlarinizda evden uzaklasip is disi arkadaslarinizla vakit gecirmek size iyi gelecektir.

benim de başıma gelmişti, benimki kansızlık çıkmıştı. umarım basit birşeydir. geçmiş olsun.

geçmiş olsun....bu dediklerinin bir kısmı bendede oluyor....dediğin gibi ölüm korkusu yok ama içimdeki sıkıntı ve çarpıntı,halsizlik oluyor...ben nöroloji uzmanına gidiyorum...banada panik atak teşhisi kondu....bu bende 5 yıldır var....ilasç tedavidsi oluyorum geçiyor.....fakat en güzel günümde tekrara ediyor...... dr.um bir çok ilaç tedavisi denedi,şimdi bana uygun ilacı buldu....arada öyle olunca kullanıyorum..her zaman değil.....ama çok şükür ilaçlar iyi geliyor.....

Çok Geçmiş Olsun.. Umarım kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz..

Eğer fizyolojik bir rahatsızlık yoksa bana da panik atak gibi geldi. Geçmiş olsun. Ama üzülmeyin, korkulacak bir hastalık değil. Çözümü var. Kısa sürede toparlarsınız.

Merhaba Tatlım;
Geçmiş olsun öncelikle. Diğer arkadaşlar gibi bana da panik atak gibi geldi. Strese girdiğin için oluyor muhtemelen. Ben de eski işyerimde yakın problemleri yaşadım. Nefes alamıyor, kalp krizi gibi acı veren çarpıntılar oluyordu. Gün içinde müşteriler sürekli şikayet ediyor (misafir ilişkilerinde çalışıyorum) müdür bey saçma sapan nedenlerden odasına çağırıp fırça atıyor, ağlatana kadar devam ediyordu. Ben de senin gibi emeklerim boşuna gitmesin diye beklemek zorunda kaldım, sonra evlenip evlilik tazminatı alıp ayrıldım. Ben kendi kendime tiye almayı öğrenmiştim. Mesela o bağırıp çağırırken onu komik hallerde düşünüyordum. Böylece içten intikam alıyordum:KK33:
Kendini sev ve herşeyin sana çok basit geldiğini, eğlenceli olduğunu beynine inandırmalısın. O zaman kendini çok güçlü hissediyorsun.
Bol şanslar canım

Valla ne oldugunu bilememe amaa tedavisi olsun yaa cok huzursuzum işimide yapamıyorum.burası vardiyalı ve stres yuvası oldugu için hiç boş vaktim olmuyo kızlar. hobi felan kalmadı bende.tazminat için bende evlencem ama seneye inş cünkü nişanlım askerdee seneye gelcek su an için işten cıkamam maddi yönden sorun olmasa bi dk durmazdım ama. teşekkürler yorumlar için

X