Çok kötüyüm 2,5 yaşındaki oğlum bir çocuğun kafasının delinmesine sebep oldu :(

tabi ki ben onların korkularını anlayabiliyorum yerlerine de koydum kendimi

zaten çok büyük bir üzüntü içerisindeyim

kendimi övmek filan için demiyorum ama gözlerimi dahi ayırmıyorum başı boş bıraktığımda yok

özellikle kendinden küçük çocuklarla zarar verir diye asla oynamasına izin vermiyorum.

çocuk 2,5 yaşında ve kasıtlı yapmadı inan ki

zaten mantık almaz bu yaştaki çocuğun kasıtlı yapabileceğini

o öyle seviniyordu abinin biriyle oynuyorum diye benim çocuğum hırçın

yaramaz ama o çocuğunda ondan kalır yanı yoktu daha büyük olmasına karşın

laftan anlamıyordu uyarılara rağmen.

olan oldu ve ben çocuk adına çok üzüldüm birazdan arayıp durumunu yine soracağım.

evet görüşüyoruz gidiyoruz,hiperaktiviteden dolayı.

canım çocuğun 2,5 yaşında hiperaktivite tanısı var,enerjisini evde boşaltamayacağına göre lütfen yarım günde olsa bir kreşe yazdır.

ancak kayıt yaptırırken durumunu anlat,özellikle saldırganlık yaşadığını.kreş olayını sakın erteleme.

Geçmiş olsun canım

evet görüşüyoruz gidiyoruz,hiperaktiviteden dolayı.
Merak etme hersey yoluna girer. Biyle cocuklari olan anne cok cevremde. Hemen hemen hepsi de oglan cocugu. Oyle tirsmisim ki simdi oglum olucak ama odum kopuyor inan.
Ama buyuyupgidecekler. Yardim aliyormussunuz zaten, duzelir gider. Ve cocuklardan da cok fazla ayirma derim.
Eve kapanmak ta iyi olmayabiliyor.

Oyle cocuklara kreste patlamiyor biliyormusun :)
Bir arkadasin oglu tam gun gidiyor. Oglen uykusunda en once o uyuyormus :). Aksam tabi enerji biriktirmis oluyormus. Babasi bacaklarimin arasina sIkistiririm demeden uyumuyonus hergele. Gece 10 a kadar kosturuyirmus evde de :)

seneye düşünüyoruz kısmetse kadesa

pedagogta önerdi zaten anlatmamak mümkün mü bir bakışta anlaşılıyor zaten.

inşallah o zaman enerjisini atarda bizde rahatlarız.

tabii ki zordur hiperaktif çocukla baş etmek ancak mesleğim gereği kreşin çocuk için çok daha olumlu etki edeceğinden eminim.en azından birlikte hareket etmeyi,kuralları öğrenecek.

seneye düşünüyoruz kısmetse kadesa

pedagogta önerdi zaten anlatmamak mümkün mü bir bakışta anlaşılıyor zaten.

inşallah o zaman enerjisini atarda bizde rahatlarız.
Benim kizim mesela sakin bir cocuk.
3,5 yasinda. Ama okulun faydasini cok gordum. Daha duzenli bir hayati var, oturup kendi kendiyle daha cok vakit geciriyor.

Insallah oglun da daha duzene girecektir seneye.

Bizimkinin doğduğundan beri uyku sorunu var hala da düzelmedi

bazen gece 1lere 2 lere kadar evin içerinde geziniyor

gündüzde çok az uyumasına rağmen(gündüz 1 defa 1 saat uyur en fazla)

Benim kizim mesela sakin bir cocuk.
3,5 yasinda. Ama okulun faydasini cok gordum. Daha duzenli bir hayati var, oturup kendi kendiyle daha cok vakit geciriyor.

Insallah oglun da daha duzene girecektir seneye.

amin inşallah seneye okul başladığında 3 yaşında olacak.

bu 6,7 ay içerinde daha iyi olur diye umuyoruz.

Gecmiş olsun bırsey olurmu bilmemezsiniz aynı sey bızımde oldu cok yaramaz bı cocuk vardı annesı arkadasımdı bu gun gıttık coxuk cam sıseyle benımkının kafaya vurdu o gun fılm falan cektırdık robtgen Allah'tan bısey olmadı o gunden sonra o cocuktan nefret ettım ve annesıtle die görüşmeyin kestim bence cocuğunuzu fazla bı yere çıkarmayın hele. Çocuklu yere. Az götürün

Bizimkinin doğduğundan beri uyku sorunu var hala da düzelmedi

bazen gece 1lere 2 lere kadar evin içerinde geziniyor

gündüzde çok az uyumasına rağmen(gündüz 1 defa 1 saat uyur en fazla)
Allah yardimcin olsun.
Cok zor gercekten.
Uyumadigi icin de oluyorduk bu aktifligi
Iste her cocuk ayni sekilde gelismiyor, hepsi farkli.

Beyin gelisimi baya tamamlanmis olucak bir kac yila, baya rahatlarsiniz insallah.

Cevremde sizin durumunuzda olan cok kisi var, anliyorum.

yok zaten bir daha büyüğüne kadar kalabalık ortamlara götürmeyi düşünmüyorum.

sizede geçmiş olsun.

Boyle insanlari hatta kapatalim farkli bir alana, hatta ayri sehir kuralim dimi ?

Sizin de oyle cocugunuz olabilir ilerde.
Fazla gorusmek
Istemeyebilirsiniz oyle ailelerle, ve gorusmezsiniz de. ama kapanin eve demek hic hos deyil.

Zaten bayan cocugunu birakip gitmiyor. Gozu devamli ustunde.

Ben sakin uslu çocuk görünce şaşırıyorum yadırgıyorum inanın o duruma geldim artık.

Çok geçmiş olsun
Allah bu kadarla korusun inşallaH..

themis1990 öncelikle çok geçmiş olsun.

Çok üzülmüşsünüz, kendinizi kötü hissetmişsiniz belli. Bi yandan da oğlunuz daha çok ufak, hem içten içe konduramıyosunuz böyle olayların yaşanabileceğini hem de o da oynasın diğer çocuklarla sosyalleşsin istiyosunuz anlıyorum.

Tabi ki 2,5 yaşında bi çocuğun bi sorumluluğu olamaz ama sizin çok büyük sorumluluğunuz var. Çok dikkatli olmanız ve çocuğun bu durumuna bi önlem almanız lazım.

Bu konuda amma çok kötü tecrübem varmış konunuzu okuyunca onu fark ettim. Hiçbirini yazmak istemiyorum daha fazla canınız sıkılmasın. Ama sonuçları çok daha kötü olaylar yaşanabilir ileride. Aman dikkat kuzucuklara ne olur. Boylarından çok daha büyük kazalara sebep olabiliyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…