Çok kötüyüm 2,5 yaşındaki oğlum bir çocuğun kafasının delinmesine sebep oldu :(

çok sağol canım amin ,içime dert oldu işte o bakışlar o anda üzüldüm çok kötü hissettim.

Kesinlikle katılıyorum. 14 yaşındaki çocuk kötü kötü baktı diye bozulan konu sahibi kendi çocuğunun kafası yarılsa ne kadar öfkelenirdi kim bilir ve burada herkes de "çocuğu kontrol edemiyorsa evden çıkmasaydı" derdi.. walla çocuğun annesi orda kıyameti koparmamış iyi ki..

çok sağol ofişim,
evet çocuklara oyun alanı yok birşey yok meburla dört duvar arsına sıkışmaya

keşke kızın bakışlarını belirtmeseydim dediğim gibi o an kötü etkilendiğim için yazdım

derdim bu değil kesinlikle çocuğun iyi olması.

Cok gecmis olsun. Neyse ki ciddi bir sey yokmuş. Cocuktur, her an her sey olabilir. Size ters bakacak bir durum yok. Kendinizi bunun icin uzmeyin. Yorumlari okuyamadim ama cocugunuz oyun grubuna gidiyor mu? Evde kafayi yiyorlar gercekten

yok gitmiyor daha ama kısmetse seneye kreşe başlatmayı düşünüyoruz.

çok sağolun atılmamış çok şükür ama o kanı gördüm ya işte böyle çok kötü oldum.

Neredeyse ayni durumlar..Hele simdi su lanet 2 yas sendromu basladi daha da tavan yapti hersey.
Dun misafir geldi.Kiz da 2 buxuk yasinda.Biz tabi siki siki tutuyoruz saldirmasin diye kiza Bisey yapmasin diye.Kiz da bi guzel oturdu oyuncaklarla.oynamaya basladi.Oynamasin deyip koca arabayi kafasina atti.Sisti kafasi...
Allah sabir versin Ve dua edelim 3 -4 yaslarinda durulsunlar...

amin ya hem size hem bize hemde bu durumda olan ailelere

çok zor gerçekten yaşamayan anlayamaz 5 çocuğa bedeller

Cnm benim cocuklar arasindaki olaya bisey demiycegim adi ustunde cocuk onlar bilincli yapmiyorlar ve sen de bu durumdan cok rahatsiz olmus uzulmus cocugun durumunu takip edip iyi haberlerini almissin ama benm seni elestirecegim nokta sen 14 yasindaki bir cocugun kendi cocuguna bakislarindan bile rahatsiz olup sinirlenirken 14 yasindaki bir cocugun kardesinin kafasinda kan gorup korkup uzulup o bakislari atmasi normal degil mi biz bile yetiskin bir birey olarak cocuklarimizin tirnagina zarar gelse icimiz ciz edio ki oyle bi durumda cocugumun basinda kanlar gorecem hic kimse kusura bakmasin o psikolojiyle etrafimdaki insanlara hic de sevimli gorunemezdim bir yetiskin olsam bile..

Annem yıllardır her fırsatta anlatır. Zamanında ablam arkadaşıyla Park'ta oynarken annemlerde onları izliyormuş. Derken arkadaşı ablamın kafasına Demir küreği indirmiş. Ablamın kafa yarılmış. Hemen hastaneye gidip dikiş atılmış. Herkes annemle o cocuğun annesini kavga edicek diye beklerken annem cocuk onlar ben niye annesiyle kavga edeyim kadın mı yap dedi diye lafı yapistirmis. Bizede tembihlerdi hep cocuk onlar siz büyükler kavga edersiniz yüz yüze bakmazsınız ama onlar yarım saat sonra oyuna dalar.siz kötü oldugunuzla kalırsınız. Olan olmuş siz istemedigize göre böyle olmasını.cocukta iyiymis. Ablası kötü bakar can sonuçta. Ne demişler karıncanın bile kardesi var. Bununla geçsin inşallah.

yalnız ben o pişkin annenin yerinde olsam ne diye kafamı takıp konu açayım

samimi olarak gerçekten üzgünüm ve kendi çocuğum gibi meraktayım bir şey olmaması için.
Yanlis anlamayin o kadinla sizi kiyaslamadim. Konu cocuk kavgalari olunca basima gelen olayi anlatmak istedim.

Cocugunuz daha oncede kuzeninne zarar vermis madem cocugunuz cok yaramaz aglamasina ragmen cekip almaliydiniz allah korusun ya cocuga bisey olsaydi kendi cocugumun basina geldigini dusunuyirum da allah korusun ben yikardim ortaligi tamam bunlar cocuk bikmezler ama ebeveynlerin bu konuda cok cok dikkatli olmasi lazim diye dusunuyorum cok gecmis olsun umarim24 sati de iyi bi sekilde atlatir yavrucak.

Konuyu tam olarak okumadım ama pedagogla falan görüştünüz mü,neden agresif acaba oğlunuz?

Çok farklı bir yorum yazacaktım ama seni az çok biliyorum çok mantıklı aklı başında bir insansın. .
Kibar bi şekilde bisey rica ediyorum
aynı şey senin çocuğunun başına gelmiş olsaydı ; ne hissederdin
çocuğun a hiperaktif tanısı konmuş
sence de daha dikkatli olman gerek miyor muydu

5 yasindayken arkadasimda benim kafami delmisti
Annemde vardi, cocuga bitane vurdu
Kafamin o hali rahatsiz etmedide, annemin yaptigina sok olmustum o yasta.
Anneler öyle zamanda farkli davraniyolar galiba.

Bazi cocuklari gözden ayirmamak Lazim, saldirgan olabiliyolar.
Bundan vazgecene kadar gözünden ayirma cocugu.

Çok geçmiş olsun iki tarafada. Üzücü bir durum. Çocuğun annesini arayamıyorsanız ortak tanıdıkları arayıp durumunu öğrenin içiniz rahat eder. Pedagog gerekli direktifleri veriyordur size zaten. Ama sanırım normal annelerden 2 kat daha fazla dikkatli olmalısınız sanırım. Çocuğu toplumdan soyutlarsanız daha hırçın olmaz mı? Çocuklarla yaşamayı öğrenmesi lazım.Allah daha beterlerinden saklasın.

Hadi ben dikkatsiz sorumsuz bir anneydim çocuğu saldım çayıra mevlam kayıra bıraktım diyelim

şimdi burada tek söz konusu olan ebeveyn ben miyim

o çocuğun annesi ortalıkta bile yoktu bu bakış açısıyla bakarsak bende onu mu suçlamalıyım

üstelik konunun başında defalarca belirttim ben çocuk 4 yaşında ve kaç kere uyarmama rağmen

çoçuğu sıkıştırıp durdu bu sırada çenesi çizildi oğlumun

o bir iki defa yapma kardeş küçük deyip gitti sıkıştırmasına göz yumdu

bir kaç kişi beni teselli etmeye çalıştı ne diyerek biliyor musunuz o çocuk

sabahtan akşama annesinden dayak yiyor korkma bununla birşey olmaz.

ve size bir sorum var bir konunuza denk gelmiştim eşiniz çocuğunuzu dövmüştü

benim oğlum gibi 2,5 yaşında çocuk değil koskaca adam bilinçli yapmıştı kaza değildi yani o zaman dünyayı yıkmış mıydınız ?

Son düzenleme:

emin ol ayırmıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…