- 28 Ocak 2009
- 33.655
- 54.553
-
- Konu Sahibi themis1990
Pedagog ne dedi bu konuda?
Ayni sorun bizde de var.Yegenim 2bucuk yasinda ve bu bahsettiginiz durumlar bizde de var.Devamli gozumuz ustunde.Ya cekiyor tanidigi ya da tanimadigi birini ya vuruyor.Sizin yasadiginiz gibi zor duruma sokuyor bizi de..Anlayabiliyorum sizi.
geçmiş olsun çok önemli bir mevzu
benim bır yakınımnın çocugundada vardı okula erken başladı mesela 7 başlaması lazımken 5 yasında başladı.
okulda çok başarı oldu
ama sureklı psikolog ve prdegog kontrolünde.
anne baba olarak onu toplumdan soyutlamak yerıne bence konuşarak anlatın. bırazda ara ara sert çıkısın ya sız ya esınız yanı bırı ıyı polisken bırı kotu polıs olsun yanı çocuk bırınden bıraz cekınsın onlar oyle caare bulmuşlardı
sağol canım öyle de insan yine de merakta kalıyor bu gibi durumlarda.
Canim benim sakin ol, dikis bile atilmadigina gore demek ki yara o kadar derin degil. Travma da insallah olmaz. İyi dusun iyi olsun. Cok cok gecmis olsun...
ilaç filan kullanmıyoruz yaşı çok küçük olduğundan
terapiye gidip geliyoruz
enerjisini başka aktivitelere yönlendirmeye çalışıyoruz
eğitici oyunlar gibi ama nafile çocuk 5 dk oynayıp sıkılıyor
bir arpa boyu yol alamadık şimdilik zaten
ne çektiğimi bir ben bir allah bilir bu konuda
Spora falan gönderesiniz nasıl olur canım,enerjisini atabilir,kardeşimin gittiği salonda küçük çocuklar da geliyordu aileleriyle berAber çocuklar hallerinden çok memnundu enerjilerini atıyorlardı.ilaç filan kullanmıyoruz yaşı çok küçük olduğundan
terapiye gidip geliyoruz
ilaç filan kullanmıyoruz yaşı çok küçük olduğundan
terapiye gidip geliyoruz
burada yazılan yorumları anlamıyorum gerçekten çocuk bunlar bi saniye almaz birbirlerini yaralamaları kaldı ki 2.5 yaşında çocuk bilerek zarar verir mi hiç çok hareketlidir ya kendine ya etrafına ister istemez zarar verebilir.Madem öyle siz değil onlar çıkarmasın çocuklarını dışarı tamam ciddi bi yaralanma ama haberlerde kaç çocuk haberi gördük kim ister evladını oyun oynarken kaybetmeyi ama bu saniyelik bişey insan üstü güç gerek engellemek için,çok geçmiş olsun bu arada siz de yıpratmayın kendinizi.
Spora falan gönderesiniz nasıl olur canım,enerjisini atabilir,kardeşimin gittiği salonda küçük çocuklar da geliyordu aileleriyle berAber çocuklar hallerinden çok memnundu enerjilerini atıyorlardı.
Zaten 3 yastan sonra tanisi konabiliyormus hiperaktivite ya da herhangi bir durum.Bizde de ayni sekilde.
Okulda siniftaki arkadaslarina zarar vermiyor ya da tek tuk diyeyim ama disarida devamli gozumuz ustunde.Bizimkide cok haraketli diyen annelere gulup geciyorum.Cocuk oylece oturuyor.Bizimki odada 4 tur atmis oluyor coktan.
Bizde krese gonderdik.Bir nebze sakinlesti ya da yoruluyor.Ama arkadaslari gibi hamur oynamiyor,lego yapmiyor.5 dk en fazla.Goz kontagi kurabiliyor ama.
Pedagog 4 yastan itibaren basket,yuzme gibi aktivitelere yonlendirmemizi soyledi.Yaza baslayacagiz yuzmeye.
Okadar iyi anliyorum ki sizi.Cok zor boyle problemli cocuk sahibi olmak.Kusura bakmayin problemli dedim cunku bizimki oyle.Alisveris merkezinden geldik yarim saat once birbirine katti.2 cocugu sıkıştırdı ve bunun gibi seyler...