- 2 Ağustos 2013
- 4.094
- 3.859
-
- Konu Sahibi themis1990
çok sağolun.
Ben sana bir olay anlatayimthemis1990 .
Ben 7 8 yaslarindayken piknige gitmistik, komsularimiz falan da vardi. Ben salincaga bindiM. Salincak da demirden yapilmis. Yanimdaki salincak kopmustu. Neyse sallanirken bi baktim kafama bir sey carpti. Salak çocuğun teki kaydiragin üstüne çıkmış, salincagin kopan demirinden tutmus bir hızla firlatti ki bana anlatamam. Düşün ya hem demir hem de o hızla kesin ölürdüm. Ama kafama dokundum, of acidi ya dedim derken elime bir islaklik geldi baktim ki kan. Hemen aglamaya basladimannemler geldiler falan. Hic doktora da gitmedik. Kani komsumuz sigara kuluyle durdurmustu.
Gördüğün üzere sapasaglamim cok şükür.
yani merak etme hicbir sey olmaz. Kanamis olmasi daha iyi ayrica..
Themiscim gecmis olsun icini rahat tut
Kan geldigi icin hayli korkulmus ve doktora bile gitmisler insallah sonradan bir seyi cikmaz
Oglunuzda diger cocuklara karsi siddet gosterme var mI normal zamanda da?
Gecmis olsun. Benzer birsey benim de basima geldi. Arkadasimin cocugu benm cocugumu hep hirpalardi. Yaramaz ve huysuz bir cocuk. Ne de olsa cocuk, boyle boyle buyuyecekler diye dusunurdum. Taki benim cocugumu itekleyip kafasini feci sekilde feyansa vurana kadar. Cocuga suc bulacak degilim ama benim canim evladim nefesi kesilip krize girmisken annesinin piskin piskin biseyi yok biseyi yok buyutme demesiyle o aileyle gorusmeyi kestim.
Ablayi suclamayin. Cani yanmis onun da. Arayip gecmis olsun dileyip uzuntunuzu belirtirseniz onlar da sizi anlayacaktir.
evet oldu pekogga da götürüyoruz
özellikle kuzenine karşı çok aşırı kıskançlığı ve hırçınlığı var sever gibi yapıp vurduğu çok.
o yüzden onlara gidip gelmiyorum onlar gelirse görüşüyoruz oda hep gözümüz üstlerinde
yabancı çocukların bazılarıyla gayet normal oyun oynarken bazılarına hırçın davranabiliyor.
geçmiş olsun çok önemli bir mevzupedekogga götürüyoruz hiperaktivite ve dikkat eksikliği var