Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence hamilesiniz. Karım kaskı belim üçlüsü boşuna ağrımaz2gün önce regılım bitti acayip karım kaskı belim çok kötü ağrıyor hamilelik var mi
Şimdi mantıken bi düşünelim…2gün önce regılım bitti acayip karım kaskı belim çok kötü ağrıyor hamilelik var mi
Teşekkürler cevapladınız içinBence hamilesiniz. Karım kaskı belim üçlüsü boşuna ağrımaz
Şimdi mantıken bi düşünelim…
rahim her ay belli bi şekilde kalınlaşır, bunun sebebi döllenmiş yumurtanın rahme tutunması içindir. eğer döllenmiş herhangi bir yumurta yoksa kalınlaşan rahim tabakası dökülür. Biz de bunu adet kanaması şeklinde görürürüz.
yumurtanın döllenip rahme yerleşmesi yaklaşık 14 gün sürer. Eğer gebelik varsa, yani yumurta rahme tutunuysa, rahim tabakası dökülmez yani o ay adet görülmez.
adetinizin üstünden 2 gün geçtiyse şu anlattıklarıma göre hamile olabilir misiniz? Yani adet olmuşsunuz, yani herhangi bir döllenmiş yumurta rahminize yerleşmemiş. Yine de içinizde şüphe varsa bir test yapın, bitsin gitsin. Biz nerden bilelim kasık ağrı gebeliğe işaret mi diye. Müneccim miyiz biz?
bel ve kasık ağrılarınız için bir doktora görün
Ben sana müneccimsin mi dedim öyle olan var mi diye sordumŞimdi mantıken bi düşünelim…
rahim her ay belli bi şekilde kalınlaşır, bunun sebebi döllenmiş yumurtanın rahme tutunması içindir. eğer döllenmiş herhangi bir yumurta yoksa kalınlaşan rahim tabakası dökülür. Biz de bunu adet kanaması şeklinde görürürüz.
yumurtanın döllenip rahme yerleşmesi yaklaşık 14 gün sürer. Eğer gebelik varsa, yani yumurta rahme tutunuysa, rahim tabakası dökülmez yani o ay adet görülmez.
adetinizin üstünden 2 gün geçtiyse şu anlattıklarıma göre hamile olabilir misiniz? Yani adet olmuşsunuz, yani herhangi bir döllenmiş yumurta rahminize yerleşmemiş. Yine de içinizde şüphe varsa bir test yapın, bitsin gitsin. Biz nerden bilelim kasık ağrı gebeliğe işaret mi diye. Müneccim miyiz biz?
bel ve kasık ağrılarınız için bir doktora görünün.
Koca açıklama içinden gidip “en basit ne şekilde cevap verebilirim” diye düşünüp bu cümleme cevap vermişsinizBen sana müneccimsin mi dedim öyle olan var mi diye sordum
Ayrıca ilk mesajınızda “böyle olan var mı?” Diye bir sorunuz yok.2gün önce regılım bitti acayip karım kaskı belim çok kötü ağrıyor hamilelik var mi
Bir tane oğlum var regılım bittikten sonra hiç ağrımazdı 26 yaşında olamam nesi garip% 100 hamilesiniz genelde ikiz ve üçüz bebekler özellikle regl olduktan 3-4 gün sonra bu şekilde karın ve bel ağrısı yapıyor. Sağlıkla kucağınıza alın.
Anlamıyorum, anlayamıyorum 26 yaşındasınız ya
Hanımefendi haklı ikiz ve üçüzlerde erken ağrı sendromu oluyor regl bitimi 3-4 gün sonra başlıyor direk kalp atışı için doktorunuza gidin% 100 hamilesiniz genelde ikiz ve üçüz bebekler özellikle regl olduktan 3-4 gün sonra bu şekilde karın ve bel ağrısı yapıyor. Sağlıkla kucağınıza alın.
Koca açıklama içinden gidip “en basit ne şekilde cevap verebilirim” diye düşünüp bu cümleme cevap vermişsiniz
Ayrıca ilk mesajınızda “böyle olan var mı?” Diye bir sorunuz yok.
ha bu Arada sizinle dalga geçtiğimi filan düşünmeyin sakın. 3 sene sonra aşılama tedavisi ile hamile kalmış biriyim, yani bebek hasretini çok çok iyi bilirim.
Koca açıklama içinden gidip “en basit ne şekilde cevap verebilirim” diye düşünüp bu cümleme cevap vermişsiniz
Ayrıca ilk mesajınızda “böyle olan var mı?” Diye bir sorunuz yok.
ha bu Arada sizinle dalga geçtiğimi filan düşünmeyin sakın. 3 sene sonra aşılama tedavisi ile hamile kalmış biriyim, yani bebek hasretini çok çok iyi
Test yapıyım ona göre gidiyim belki yokturHanımefendi haklı ikiz ve üçüzlerde erken ağrı sendromu oluyor regl bitimi 3-4 gün sonra başlıyor direk kalp atışı için doktorunuza gidin
Yaptım negatif çıktı% 100 hamilesiniz genelde ikiz ve üçüz bebekler özellikle regl olduktan 3-4 gün sonra bu şekilde karın ve bel ağrısı yapıyor. Sağlıkla kucağınıza alın.
Kan verdiniz mi? Çoğul gebeliklerde özellikle direkt olarak kalp atışı duyabiliyorsunuzYaptım negatif çıktı
Yok vermedimKan verdiniz mi? Çoğul gebeliklerde özellikle direkt olarak kalp atışı duyabiliyorsunuz