Çok kötü şeyler yapıyorum tavsiyeye ihtiyacım var

İlişkisini bitirip sizinle başlasa size kör kütük aşık olsa dahi hiç korkmuyor mudunuz?
Bugün başkasını sizinle aldatan yarın da sizi başkasıyla aldatır.

Ben oyle biriyle normal bir iliski yasamam zaten sinir hastasi olurum. Oyle guvenilmez biri ki gece gozumu kapatip uyuyamam bile kim bilir su an ne haltlar yiyor diye. Yani ister asik olsun ister olmasin onunla iliski yasamam. Bu sadece bir uyum ve cekim meselesiydi. Zaten sabah oldu mumlar söndü o gitti ve her sey sona erdi işin özeti bu

Agzına sağlık

Bence o erkeğin tek amaci cok sevdiği dokunmaya kiyamadigi sevgilisiyle yaşayamadığı cinselliği sizle yaşamak.muhtemelen o kizla evlenmeyi düşünüyordur.cekim filan hikaye bence.buna raziysan devam et yada azcik kendine saygin varsa daha fazla uzatma

Aynen. Kaldı ki sevdiğine dokunamamak ve başkalarını götürmenin saçmalığı da hiçbir şeyde yok. O kızla evlense de yüzde bir milyon aldatacak belli. Evlendikten sonra da o ilişkiyi kesmez eminim. Çünkü konu sahibine “alışmış” olacak bir kere.

Tabi aldatma alışkanlığa dönüşecektir.ama bu arkadas yerine farkli kadinlar olacaktir hayatinda

Ya ne dokunmamasi ne kiyamamasi lutfen sacmalamayin sevgilisiyle gayet cinsel hayati var hatta memnun değil ve onu cekici bulmuyor. Cekim gayet var ayrica cunku eger istese bir suru baska kiz bulabilirdi takılacak

Dokunamama durumu yok bir onceki cevabomdq belirttim bunu gayet cinsel hayatlari var hatta kiz da baskalariyla takiliyor bile olabilir sasirmam

aldatma hikayelerine konu olmak istemiyorum demişsin ama aldatmışsınız sevgililerinizi
bunu açıklaması yok bana göre

Ay evet opmesine izin vermeyince masum yasak ask oluyor degil mi. Dudagindan opmesin de boynun falan zaten baskasinin organi. Sevgiline de guvenme demek yeterli zaten hem nasilsa ayrısınız.

Ve yazılan bu kadar seye ragmen hala boyle konular normallestırılıyor ya ben buna sasıyorum ve bazıları gayet sakin buluyorya bu durumu aklım almıyor.ama bi erkek yapsa kıyamet kopar ooooo yıkılır buralar.ve ben bu konu yuzunden yorum yaptım dıye banlandım ya yazık.neyse daha neler yazmak gelıyo ıcımden de boşver

Yazık ya ne günlere kaldık. Hadi aldatasın var bu kazığı sevgiline en yakınıyla atma bari.
Of kimseye güvenemez oldum sizin gibiler yüzünden.
Arkadaşımla sevgilimi tanıştırıyım diyodum şimdi bu konuyu okudum asla....

konuyu yazarken bir kaç satır sonrasında sevgilisini aldatan kişi diye tarif etmişsiniz.
yaptıgınızı yargılamak istemem ama ikinizinde karakteri aynı ALDATAN tiplersiniz aranızdaki çekim burdan geliyor.
yanınızda bir şişe bira bulundurun ayık kafa ile sizi tanımaz

Konudan değildir o, sizin saygısız boş içerikli yorumlarınızdandır :)

Kucagında tasımasına sarılmasına öpmesine izin veriyorsun cinselliğe izin vermiyorsun. Amacınız ne peki? Heyecan arıyorsunuz size güvenen insaları aldatmak acayip hoşunuza gidiyor. Umarım bir gun sevgilin baska bir kadını kucağında tasırken kahrolursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…