- 12 Mart 2018
- 47
- 3
- 1
- Konu Sahibi limonmandalina
-
İlişkisini bitirip sizinle başlasa size kör kütük aşık olsa dahi hiç korkmuyor mudunuz?
Bugün başkasını sizinle aldatan yarın da sizi başkasıyla aldatır.
Agzına sağlıkHaklı olduğun tek bir cümle var.
Bence de ikiniz de aşırı uyumlusunuz. Yazık sevgilim dediklerinize. Bu ergen kafayı kaldıramıyorum. Zaten bi tuhaf yaşantılar. Yasak aşkla gece kulüpleri, sonrasında evde takılmalar sokaklarda elleşmeler. Bir de sevgililerimizi aldatmaktan rahatsız değiliz ayrılmayacağız modu. Sizlerin insanlığını değerlendirmeye benim literatürüm yetmedi. Bir de bu anormalliğe destek beklercesine konu açmış. Aferin mi diyelim?
Aynen. Kaldı ki sevdiğine dokunamamak ve başkalarını götürmenin saçmalığı da hiçbir şeyde yok. O kızla evlense de yüzde bir milyon aldatacak belli. Evlendikten sonra da o ilişkiyi kesmez eminim. Çünkü konu sahibine “alışmış” olacak bir kere.Bence o erkeğin tek amaci cok sevdiği dokunmaya kiyamadigi sevgilisiyle yaşayamadığı cinselliği sizle yaşamak.muhtemelen o kizla evlenmeyi düşünüyordur.cekim filan hikaye bence.buna raziysan devam et yada azcik kendine saygin varsa daha fazla uzatma
Tabi aldatma alışkanlığa dönüşecektir.ama bu arkadas yerine farkli kadinlar olacaktir hayatindaAynen. Kaldı ki sevdiğine dokunamamak ve başkalarını götürmenin saçmalığı da hiçbir şeyde yok. O kızla evlense de yüzde bir milyon aldatacak belli. Evlendikten sonra da o ilişkiyi kesmez eminim. Çünkü konu sahibine “alışmış” olacak bir kere.
Bence o erkeğin tek amaci cok sevdiği dokunmaya kiyamadigi sevgilisiyle yaşayamadığı cinselliği sizle yaşamak.muhtemelen o kizla evlenmeyi düşünüyordur.cekim filan hikaye bence.buna raziysan devam et yada azcik kendine saygin varsa daha fazla uzatma
Aynen. Kaldı ki sevdiğine dokunamamak ve başkalarını götürmenin saçmalığı da hiçbir şeyde yok. O kızla evlense de yüzde bir milyon aldatacak belli. Evlendikten sonra da o ilişkiyi kesmez eminim. Çünkü konu sahibine “alışmış” olacak bir kere.
O zaman körler sağırlar birbirini ağırlamış sorun yok.Dokunamama durumu yok bir onceki cevabomdq belirttim bunu gayet cinsel hayatlari var hatta kiz da baskalariyla takiliyor bile olabilir sasirmam
Evet o kadar uyumlusunuz ki; ikiniz de sevgililerinizi aldatıyorsunuz...O kadar iyi anlıyoruz ki birbirimizi, o kadar uyumluyuz ki.
Ve yazılan bu kadar seye ragmen hala boyle konular normallestırılıyor ya ben buna sasıyorum ve bazıları gayet sakin buluyorya bu durumu aklım almıyor.ama bi erkek yapsa kıyamet kopar ooooo yıkılır buralar.ve ben bu konu yuzunden yorum yaptım dıye banlandım ya yazık.neyse daha neler yazmak gelıyo ıcımden de boşver
Ay canım benim sen bu hayat tarzınla çok saygıdeger bi kişiliğe sahipsin tabi pardonKonudan değildir o, sizin saygısız boş içerikli yorumlarınızdandır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?