Çok kötü rüya gördüm çok korkuyorum

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.242
548
29
Kp cok feci kavga ettik ruyamda .bana dedı Sen nankorsun bnde onu cagırdım bize saydırmaya başladım .yok işte altınımı yapıp diyip yapmadınız daha bısurı sey saydım nankör benmiyim sizmisiniz dedım. Baktım tabağını almıs gidiyo atarlı atarlı bende aldım tabağı yere vurdum yere vurmamla cam parçasını alıp bogazıma saplatı eşimde bısı yaptı ama snra benı elinden almaya çalıştı .busurı sey gördüm hep dövüş kavgaydi ter içinde uyandım .pazar günü eşimle kavga ettik kapı camını kırdı ilkkez. Böyle yaptıyaptı .Ozamandan beri hep kötü rüya görüyorum uyanıncada bişi görüyorum bikaç sanıye
Yarın kp gelıyor ya gerçek olursa cok kötüyüm ya

Rüyaydı sadece kafanızı takmayın. Muhtemelen eşinizle öyle bir tartışma yaşadınız diye etkilendiniz ve bilinçaltınız size hep benzeri senaryolar üretip rüya yoluyla aktarıyor. Yani bunu engellemek sizin elinizde.
Güzel şeyler düşünün yatarken beyninizi hep güzel şeyler hatırlayın hayal kurun öyle uykuya dalmaya çalışın.
Bilinçaltınıza ne verirseniz o size onu verir unutmayın

Üzülmeyin şu hayatta neler geçmedi ki bu geçmesin herşey güzel olacak cümlesini kendinize telkin edin. Dua edin ve pozitifliği üzerinize çekin.

Kan görününce rüya bozulur derler.Zaten büyük ihtimalle yaşadıklarınızdan dolayı bilinç altınıza attıklarınızdan kaynaklı görmüşsünüzdür böyle bir rüyayı içinizi refah tutun.

Rüyaydı sadece kafanızı takmayın. Muhtemelen eşinizle öyle bir tartışma yaşadınız diye etkilendiniz ve bilinçaltınız size hep benzeri senaryolar üretip rüya yoluyla aktarıyor. Yani bunu engellemek sizin elinizde.
Güzel şeyler düşünün yatarken beyninizi hep güzel şeyler hatırlayın hayal kurun öyle uykuya dalmaya çalışın.
Bilinçaltınıza ne verirseniz o size onu verir unutmayın

Üzülmeyin şu hayatta neler geçmedi ki bu geçmesin herşey güzel olacak cümlesini kendinize telkin edin. Dua edin ve pozitifliği üzerinize çekin.
Teşekür ederım denicem damarıma kadar kaskaskatı kesildim ya suan dokununca bike taş gibi sertleşmiş. Büyük ihtimalle eşimle yaşadığımız tartışmadan dolayı oluyo. Ondan sonra böyle oldu zaten .basım çatlıcak gıbı agrıyor. Dua okudum inşallah bidaha görmem

Kan görününce rüya bozulur derler.Zaten büyük ihtimalle yaşadıklarınızdan dolayı bilinç altınıza attıklarınızdan kaynaklı görmüşsünüzdür böyle bir rüyayı içinizi refah tutun.
Kan hhiç görmedim :( bırbırmızı kesip bisiyoz ama kan yok .Bebegımıde uyudu DİE koltuga bıraktım sonra o koltuk busuru su oldu çoçık sırılsıklam oldi üstünü falan degıstırıyodum

Güzel dualarınızı edip uyuyun bence allah şer olarak gördüğünüz şeyleri hayra çıkarsın inşallah belki tersi olur bütün gördüklerinizin ki bence sadece yaşadıklarınızdan etkilenmişsiniz hepimize oluyor bazen

Birsey degildir, esinizle tartismanizdan etkilenmissiniz sadece.
Ben cok ruya gorurum ve hemen hepsi kotudur, bastan iyi baslayanlarinda sonu kotudur. :KK70:
Ruyalarimin ciktigi olur lakin bu cikma olayi ruyanin birebir yaşanmis olmasi degildir icinde farkli yorumlanacak seyler olur. Zaten her ruya haberci de degildir, etkilenmissinizdir muhtemelen ondan gordunuz.

Rüyayı boşver de sizin çoluğunuz çocuğunuz var, eşinle cam çerveve indirecek kadar kavga etmek de nedir ? Biraz sakin...

Back
X